Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه خوشه صنعتی چاقو فعالیت خود را از سال ۹۸ در زنجان آغاز کرده است، اظهار داشت: چاقوسازی، سابقه دیرینه‌ای در زنجان داشته و نام این استان با صنعت چاقوسازی شناخته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یک مسؤولیت مهم و تاریخی بر عهده عامل توسعه خوشه صنعتی چاقو در زنجان قرار گرفته که باید ضمن تحمل سختی‌های این مسؤولیت با اعتمادسازی باعث افزایش همگرایی بین ذینفعان این صنعت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی، حمایت از تشکیل خوشه‌های صنعتی را جزو اولویت‌های شرکت شهرک های صنعتی استان خواند و افزود: امیدواریم با حمایت مسؤولان و همکاری ذینفعان خوشه‌های مختلف، شاهد توسعه روزافزون صنایع استان باشیم.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از واحدهای تولیدی صنایع دستی مستقر در شهرک‌های صنعتی، هنگام واگذاری زمین به تولیدکنندگان می‌توانیم شرایط نقدی قیمت زمین را کاهش داده و شمار اقساط را افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: تقویت محصولات صنایع دستی به‌ویژه در مقوله بازاریابی و بِرندسازی را نسبت به معرفی روزافزون صنعت چاقوسازی زنجان در دستور کار داریم و این شرکت، طبق برنامه‌ریزی و با اولویت‌بندی اقدام به تشکیل خوشه‌های صنعتی می‌کند.

وی اظهار داشت: تا کنون خوشه‌های صنعتی روی، فرش دستبافت و کفش هیدج در استان زنجان تشکیل شده و نتایج مطلوبی نیز به همراه داشته است.

احمدی با بیان اینکه فعالیت چاقوسازان باید متناسب با سلیقه‌های روز مشتری باشد، تاکید کرد: چاقوسازان برای افزایش کیفیت و بهره‌وری این صنعت باید نسبت به به‌روزرسانی ماشین‌آلات و استفاده از تکنولوژی‌های جدید اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه پیش‌بینی شده، مطالعات شناختی توسعه خوشه چاقوی زنجان توسط عامل توسعه، انجام گرفته و نقاط ضعف و قوت این صنعت با تحقیقات میدانی، شناسایی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: پس از مطالعه، حساس‌سازی ذینفعان و اعتمادسازی، ترغیب نهادهای پشتیبانی به حمایت از خوشه صنعتی چاقو از مهمترین برنامه‌های عملی برای این خوشه است.

وی افزود: البته هدف نهایی شرکت شهرک‌های صنعتی از این اقدام، افزایش میزان تولید، اشتغال و میزان صادرات در خوشه‌های صنعتی است.

احمدی با تاکید بر تقویت ظرفیت‌های صادراتی چاقوی زنجان با راه‌اندازی خوشه کسب و کار چاقو، خاطرنشان کرد: شرکت‌های مدیریت صادرات که وظیفه آن‌ها صادرات و شناسایی بازارهای جدید محصولات است را در استان زنجان نداریم اما معتقدم باید صنایع چاقو و مس به خوبی در استان زنجان تقویت شوند تا شاهد توسعه صادرات در این ۲ صنعت باشیم.

به گزارش ایرنا، ۱۰ ژوئن مصادف با ۲۰ خرداد، روز جهانی صنایع دستی است و هم‌اکنون حدود ۶ هزار نفر در این استان به طور مستقیم در رشته‌های مختلف صنایع دستی اشتغال دارند.

شورای جهانی صنایع‌دستی، سال گذشته زنجان را به عنوان شهر جهانی ملیله، ثبت کرد.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات افزایش تولید اشتغال زایی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات افزایش تولید اشتغال زایی زنجان سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات افزایش تولید اشتغال زایی زنجان شهرک های صنعتی خوشه های صنعتی استان زنجان صنایع دستی شرکت شهرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است

صمد یوسفی اصل در خصوص اهداف برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان زنجان، گفت: مسئولیت اجتماعی یک جنبش نو ظهوری است که به دنبال وارد کردن فاکتورهای محیطی و اجتماعی در تصمیمات تجاری شرکت ها، استراتژی تجاری و حسابداری آنها با هدف افزایش عملکرد اجتماعی و محیطی در کنار ابعاد اقتصادی است.

وی اضافه کرد: امروزه شرکت ها به ویژه آنهایی که در بازارهای جهانی فعالیت دارند، در حالیکه افزایش ارزش سهامداران را دنبال می کنند، بیش از پیش به فکر تعادل و توازن عناصر اجتماعی، اقتصادی و محیط تجاری خود هستند.

یوسفی اصل افزود: در عصر جدید، مسئولیت اجتماعی شرکت ها نقش و جایگاه برجسته و بالایی را در حوزه آکادمیک به دست آورده و اهمیت روزافزونی در سطح بین المللی یافته است.

وی اظهار داشت: یکی از راهکارهایی که امروز مورد توجه شرکت‌ها و سازمان‌های برتر دنیا قرار گرفته‌ است، دستیابی به مزیت رقابتی از طریق مسئولیت اجتماعی شرکتی است که یکی از اهداف ما در این جشنواره، ایجاد این مزیت رقابتی خواهد بود.

یوسفی اصل با بیان اینکه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، می‌تواند فراهم‌ کننده مزیت‌های رقابتی در دنیای به شدت رقابتی امروز و به ویژه در بخش خدمات باشد، ادامه داد: پیشنهاد ما این است که شرکت‌ها می‌توانند با هدفمند کردن درخواست‌های مردمی و سمن ها با طراحی راهکارهایی ضمن کمک به برنامه های این تشکل ها خود نیز در قالب مسئولیت اجتماعی خویش اقدام کنند.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی زنجان به اهداف کلی برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان اشاره کرد و گفت: تدوین شاخص های مربوط به عملکرد مسئولیت اجتماعی شرکت ها در استان، تاثیر غیر مستقیم و کمک به ارتقای سطح کیفی و کمی زندگی مردم و افزایش رفاه و مطلوبیت اجتماعی از طریق هدفمندسازی بودجه های اجتماعی شرکت ها از جمله این اهداف است.

وی، گفتمان سازی مسوولانه و آگاهی بخشی نسبت به سطوح مسئولیت اجتماعی به مدیران و فعالان صنعتی و اجتماعی، آموزش و تقویت مشارکت اجتماعی مردم و مطالبه گری در قالب نقش های شهروندی، استاندارد کردن فعالیت های اجرایی دستگاه ها در موضوع طرح با توجه به ارسال دستورالعمل ها و چک لیست های ارسالی دبیرخانه دائم را از دیگر اهداف این جشنواره ذکر کرد.

یوسفی اصل ایجاد چرخه هم افزا از طریق ارزیابی، برنامه ریزی، آموزش، بررسی عملکرد، شناسایی، اصلاح، ارزیابی و آموزش مجدد، شناسایی نقاط قوت و ضعف خدمات دهی دستگاه ها در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه گزارش جامع از وضعیت موجود استان و ترسیم استراتژی های لازم برای نیل به وضعیت مطلوب را از اهداف دیگر جشنواره اعلام کرد.

وی با اشاره به اهداف کاربردی و آموزشی جشنواره نیز خاطر نشان کرد: ارزیابی عملکرد گذشته در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه تصویر روشنی از وضع موجود، ارائه آموزش های کاربردی جهت ارتقای کمی و کیفی عملکرد مسئولانه جهت نیل به وضعیت مطلوب در سال های آینده از اهداف کاربردی و آموزشی این جشنواره است.

نخستین جشنواره‌ نشان مسئولیت اجتماعی استان زنجان به همت اتاق بازرگانی و همکاری استانداری زنجان در تاریخ ۳۱ اردیبهشت سال جاری با حضور شرکت ها، دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد در سالن همایش اتاق بازرگانی و با حضور میهمانان و مسئولان استانی و ملی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد