Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا انصاری قبل از ظهر چهارشنبه در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی تبریز اظهار داشت: هم اکنون تحولاتی در کشور رخ می‌دهد که سال‌ها است همه منتظر آن بودیم، از جمله اینکه دیگر درآمد نفت جزو بودجه مهم کشور به شمار نرفته و باید به فکر راهکارهای تأمین بودجه از طریق تولید و صادرات باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کشور ایران همواره کشور وارد کننده‌ای بوده که حالا در تلاش برای تبدیل به کشوری صادرکننده است که این امر از لحاظ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی اهمیت بالایی داشته و تأثیرگذار خواهد بود.

انصاری، فعالیت جامعه صادراتی را بر اساس کیفیت کار، صداقت و رعایت تعهدات صادرکننده دانسته و گفت: این جامعه با جامعه وارداتی تفاوت بالایی داشته و نیازمند تغییر فرهنگ و تحول است.

تحقق جهش تولید در سایه افزایش صادرات

وی با بیان اینکه همزمان با سال جهش تولید، باید صادرات خوب داشته باشیم، گفت: دارا بودن بازار ۸۰ میلیونی خوب است اما نمی‌تواند سبب جهش تولید شود و برای تحقق این مهم باید راه را برای صادرات باز کنیم.

معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: صادرات ما امروز تنوع یافته، بازارهایی را در برخی کشورها دارا هستیم اما باید آن را متنوع‌تر کنیم.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ و ۹۹ وظیفه کمک به صادرات را برای خود در وزارت خارجه تعریف کرده ایم، گفت: با توجه به شرایط تحریم باید صادرات را جدی گرفته و بازارهای صادراتی داشته باشیم که این امر دیگر اختیاری نبوده بلکه راهی جز حذف بودجه نفت و افزایش صادرات سالم، موفق و رقابت افرین نداریم.

صادرات به ۱۱۰ کشور دنیا در سال گذشته

انصاری ادامه داد: در سال ۹۸ به ۱۱۰ کشور دنیا صادرات داشته ایم که با وجود اینکه حجم زیادی را شامل نمی‌شد اما در شرایط تحریمی، تنوع خوبی به حساب می‌آید.

وی افزود: در طول سال‌های گذشته، همواره برای همه مسافرت‌های خارجی سوبسید در نظر گرفته بودیم که سبب می‌شد گاه مسافرت‌ها به دلیل اختلاف نرخ ارز، حتی رایگان تمام شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه ادامه داد: اگر ما روحیه صادرات را ایجاد کنیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود که برای تحقق آن، باید به فکر تغییر سیاست‌های خارجی باشیم.

باید بازار هوشمند تجاری داشته باشیم

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ باید بازارهای صادرات و واردات هوشمند داشته باشیم، گفت: با توجه به وجود کرونا، امسال باید به فکر صادرات با استانداردهای لازم باشیم، چرا که بسیاری از کشورها به دلیل نبود استاندارد لازم، کالاهای ما را برگشت می‌دهند. اگر بهداشت کار را در این شرایط رعایت نکنیم، کسی از ما کالایی نخواهد خرید.

انصاری با بیان اینکه بازارهای منطقه بازار امنی برای ما نیست، گفت: باید به دنبال تنوع بازار باشیم، آفریقا یکی از محیط‌های خوب برای صادرات محسوب می‌شود که باید در کنار سایز بازارها جدی گرفته شود.

وی با اشاره به نقش ویژه آذربایجان شرقی در دسترسی به بازارهای خارجی گفت: این استان به دلیل همسایگی و دسترسی به کشورهای منطقه، نقش ویژه ای در صادرات و واردات کالا دارد و با وجود این مزیت، نباید در این استان هیچ بیکاری داشته باشیم.

کد خبر 4946212

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا انصاری صادرات غیرنفتی وزارت امور خارجه ایران ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا قزوین ایلام گرگان آتش سوزی سالروز ارتحال امام خمینی آتش سوزی جنگل ها امام خمینی ره بیرجند یاسوج داشته باشیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم