Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از رسانه‌ای شدن موضوع مدارک تحصیلی تقلبی مسئولان مختلف کشور و ارائه آمار و ارقام رسمی در خصوص این پدیده از سوی مسئولان وزارت علوم و همچنین شیوع پدیده خرید و فروش مقاله، پایان‌نامه و همچنین افشای سرقت‌های علمی برخی اساتید در مجامع علمی بین‌المللی طی سالیان اخیر، موضع گیری‌های مختلفی در زمینه تقلب علمی و سرقت علمی و مدارک جعلی وضرورت برخورد با آن دیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اخیرا نیز حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه‌ها از تصمیم مجلس برای تدوین طرحی به منظور بی‌اعتبار کردن مدارک تحصیلی در دوران مسئولیت خبر داد و اعلام‌کرد: “برخی از افراد که روزگاری وزیر و یا نماینده، استاندار و فرماندار می‌شوند، به یکباره قصد ادامه تحصیل و یا عضو هیأت علمی و استاد دانشگاه شدن به سرشان می‌زند و تلاش دارند تا از فرجه ایجاد شده در دوره مسئولیت‌شان حداکثر استفاده را بکنند و به همین دلیل می‌کوشند مقدمات لازم برای این موضوع را بدون ضابطه طی کرده و از جایگاه مسئولیتی‌شان سوءاستفاده می‌کنند! ”.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: “در مجلس یازدهم طرحی به زودی تقدیم هیأت رئیسه خواهد شد که کلیه مدارکی که در زمان مسئولیت مدیران اخذ شده است، از نظر سازمان امور اداری و استخدامی کشور کان‌لم‌یکن تلقی شود، البته در این طرح کاری به گذشته نداریم و تلاش کردیم نگاهمان از این به بعد باشد و در همین راستا تلاش کرده‌ایم ارزش مدارک صادر شده برای مدیران در دوران مسئولیت‌شان قائل نشویم”.

سلیمی خاطرنشان کرد:” به نظرم این اقدامی که برخی مدیران و مسئولان انجام می‌دهند و تلاش می‌کنند تا در دوران حضورشان در پست و جایگاهی به دنبال حضور در برخی دانشگاه‌ها و عضویت هیأت علمی شدن را پیگیری می‌کنند، خیانت در حق مردم است و لزومی ندارد که آن فرد به دنبال ادامه تحصیل باشد و به همین دلیل هر کسی که این کار را انجام می‌دهد اعم از نماینده، وزیر، استاندار و فرماندار خیانتکار است”.

دکتر فریدون جعفری دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی نیز در همین رابطه و در گفتگو با ایسنا به تشریح مزایا و جزئیات طرح جدیدی پرداخت که در روز‌های اخیر از قول عضو هیات رییسه مجلس پیرامون “ابطال مدارک تحصیلی اخذ شده در دوران مسئولیت و بدون رعایت ضوابط توسط مدیران و کارکنان دولتی” مطرح شده است.

وی در این زمینه تاکید کرد: از سال ۱۳۷۲ بحث ادامه تحصیل مسئولان و کارگزاران در ساعات اداری، دارای مصوبه مجلس شورای اسلامی است. این مصوبه تحت عنوان قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران دولتی در ساعات اداری مطرح است و شامل کارگزاران قوای مقننه، مجریه و قضاییه می‌شود. بر اساس این مصوبه کارگزاران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در ساعات اداری امکان ادامه تحصیل ندارند.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی ادامه تحصیل حق همه شهروندان است و نمی‌توان کسی را از این حق بنیادین شهروندی منع کرد؛ لذا سئوال مطروحه این است که با تصویب این قانون آیا حقوق شهروندی کارکنان دستگاه‌های اجرایی نقض شده یا خیر. در پاسخ باید گفت که با تصویب قانون فوق حقوق شهروندی نقض نخواهد شد و اتفاقا تصویب این قانون در راستای رعایت حقوق عامه بوده است چرا وقتی که فردی مدیریت و یا پست دولتی می‌گیرد از لحاظ اخلاقی، شرعی و ضوابط قانونی، موظف است تمام وقت در خدمت اداره باشد یعنی تمام وقت اداری را در اختیار حوزه مورد نظر باشد. به همین اعتبار نیز قانون فوق تاکید کرده است که در ساعات اداری اجازه ادامه تحصیل وجود ندارد، اما در خارج از ساعات اداری افراد می‌توانند نسبت به کسب دانش با رعایت ضوابط اقدام کنند.

دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی خاطر نشان کرد: قانون فوق، مانع ادامه تحصیل کارکنان و مدیران دستگاه‌های دولتی نشده و حتی در مقررات خاص این دستگاه‌ها ضوابط و موازینی برای ارتقای دانش و توانایی افراد در قالب طرح‌های ضمن خدمت و دانش افزایی و ... پیش بینی شده است؛ لذا کارگزار حکومتی که موظف شده تمام وقت در اداره به مردم و دستگاه خدمت کند، اگر مایل به ادامه تحصیل است باید با رعایت ضوابط ادامه تحصیل شامل استفاده از ماموریت تحصیلی و یا مرخصی بدون حقوق این کار را انجام دهد؛ بنابراین طرحی که اخیرا از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح شده در راستای تکمیل همان مقرره قانونی است که در سال ۱۳۷۲ به تصویب رسیده است.

جعفری همچنین اظهار کرد: طرح فعلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا حدودی به بحث ابطال مدارک افرادی که در دوره مسئولیت یا کارمندی بدون رعایت ضوابط فوق مدارک تحصیلی اخذ می‌کنند پرداخته که موضوع جدیدی است و احتمالا به دنبال این است که هر مدرک تحصیلی که توسط هر کارگزار دولتی در هر مقام و موقعیتی اخذ شده یا با استفاده از موقعیت و قدرت و نفوذ گرفته شده، اگر بدون رعایت ضوابط قانونی باشد مدرک صادره معتبر نخواهد بود. البته در قانون جدیدالتصویب پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب ۱۳۹۶ به این موضوع اشاره شده است و از این لحاظ مطلب جدیدی نخواهد داشت.

دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی با تاکید بر این‌که ضمانت اجرای مدرک اخذ شده بدون رعایت الزام مندرج در قانون ۱۳۷۲ در آن قانون مشخص نشده است، گفت: متاسفانه در این قانون ضمانت اجرایی برای مدارکی که در این شرایط اخذ شده باشد پیش‌بینی نشده است. این قانون فقط عنوان کرده است که کارگزاران در ساعات اداری نمی‌توانند ادامه تحصیل دهند. اما اگر فردی این قانون را رعایت نکرد و ادامه تحصیل داد و مدرک تحصیلی خود را دریافت کرد در خصوص این مدرک هیچ تعیین تکلیفی در آن قانون صورت نگرفته است.

این مقام مسئول در وزارت علوم ادامه داد: بنابراین طرح فعلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نوعی تصریح بر امکان ابطال مدارک تحصیلی است که ضوابط و مقررات از جمله قانون سال ۱۳۷۲در آن طی نشده است. در واقع این طرح در صورت تصویب می‌تواند به نوعی مکمل قانون ۷۲ محسوب می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ساعات اداری مدارک تحصیلی حقوق شهروندی رعایت ضوابط ادامه تحصیل بدون رعایت دستگاه ها اخذ شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت

شغل آرایشگری مردانه یکی از شغل‌های تخصصی و بسیار پردرآمد است که امروزه در حال پیشرفت است. از اساتید برجسته می‌توانید فنون و تکنیک‌های این شغل را یاد بگیرید و در سال درآمد بالای ۶۰۰ میلیون تومان داشته باشید. در این مقاله ما روش‌های یادگیری آرایشگری مردانه را برای شما معرفی کرده‌ایم و بازار کار و مدارک مورد نیاز برای شروع این حرفه‌ را بررسی نموده‌ایم.

روش‌های یادگیری آرایشگری مردانه

از انواع روش یادگیری آرایشگری مردانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

شاگردی در آرایشگاه مردانه

شاگردی و کارآموزی در یک آرایشگاه، یکی از روش‌های سنتی برای یادگیری شغل آرایشگری است. در این روش با این که از طریق کار تجربی تکنیک‌های عملی آرایشگری به فرد آموزش داده می‌شود؛ ولی روشی طولانی مدت است. به همین دلیل افرادی که می‌خواهند به سرعت وارد بازار کار شوند و درآمد خوبی کسب کنند، استفاده از این روش چندان مناسب نیست.

روش تحصیل در هنرستان

رشته آرایشگری برای آقایان و خانم‌ها در هنرستان‌های زیرنظر آموزش و پرورش وجود دارد. از طریق ادامه تحصیل در رشته آرایشگری مردانه در هنرستان کار‌ و دانش می‌توان اصلاح مو، مدل موی مردانه و پیرایش موی مردانه را یاد گرفت. طول مدت این دوره سه سال است که در طول این مدت نکات تجربی و تکنیک‌های روز دنیا به فرد آموزش داده نمی‌شود. برای این منظور فرد می‌تواند در دانشگاه در رشته آرایشگری مردانه یا گریم سینمایی به مدت چهار سال ادامه تحصیل دهد که این باعث می‌شود برای ورود به بازار کار و کسب درآمد زمان زیادی را از دست بدهد.

شرکت در آموزشگاه آرایشگری مردانه

شرکت در دوره‌های تخصصی آموزشگاه‌های دولتی یا مراکز فنی‌وحرفه‌ای آزاد یکی دیگر از روش‌های یادگیری آرایشگری مردانه است. با شرکت در آموزشگاه آرایشگری مردانه یا آکادامی‌های مخصوص می‌توانید در مدت چند ماه همه تکنیک‌های این حرفه را به صورت تجربی و عملی یاد بگیرید و با متدهای روز دنیا آشنا شوید.

روش مناسب برای یادگیری آرایشگری مردانه

روش مناسب برای یادگیری آرایشگری مردانه شرکت در دوره‌های آموزشگاه آرایشگری دولتی و مراکز آزاد است. با شرکت در این دوره‌ها می‌توانید تکنیک‌های آرایشگری مردانه را در هر رشته‌ای در مدت یک ماه تا سه ماه یاد بگیرید. شرکت در دوره‌های آموزشگاه‌ آرایشگری نسبت به تحصیل طولانی بسیار مقرون به صرفه است. از مزایا شرکت در دوره‌های آموزشگاه‌های دولتی و آزاد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ارائه مدرک بین‌المللی و فنی‌وحرفه‌ای معتبر پشتیبانی رایگان پس از پایان دوره تمرین روی مدل زنده امکان پرداخت شهریه به صورت اقساطی هزینه کم و مناسب

بر اساس استانداردهای سازمان فنی‌وحرفه‌ای یادگیری آرایشگری مردانه شامل دو قسمت آموزش آرایشگری درجه یک و آموزش آرایشگری درجه دو می‌شود. هر فردی باید دوره آموزش آرایشگری درجه دو را یاد بگیرد تا تکنیک‌های اولیه این شغل را به صورت مبتدی بتواند، انجام دهد.

مدرک آرایشگری مردانه

برای این که به بازار کار حرفه‌ای آرایشگری وارد شوید و یک آرایشگاه تاسیس کنید. باید مدرک معتبری از این شغل داشته باشید. مدرک فنی‌وحرفه‌ای معتبر است و شما با آن اجازه تاسیس آرایشگری دارید. هنگامی که دوره‌های درجه یک و دو آرایشگری مردانه را بگذرانید، مدرک فنی‌وحرفه‌ای آرایشگری را دریافت می‌کنید.

اگر مدرک بین‌المللی آرایشگری را داشته باشید به راحتی در ایران و خارج کشور در زمینه آرایشگری می‌توانید، فعالیت کنید. بنابراین هنگامی که برای یادگیری آرایشگری در آموزشگاهی ثبت‌نام می‌کنید باید اطمینان داشته باشید که آیا آموزشگاه به کارآموزان مدرک معتبر بین‌المللی می‌دهد یا نه، برای انتخاب آموزشگاه باید به نکات زیر توجه کنید:

کیفیت آموزش تجهیزات کافی و مناسب محیط استاندارد هزینه مناسب تجربه و سابقه اساتید ارائه مدرک بین‌المللی و فنی‌وحرفه‌ای

برای گرفتن مدرک فنی‌وحرفه‌ای و مدرک بین‌المللی باید بعد از پایان دوره آرایشگری نمره قبولی در آزمون‌ها کسب کنید. در ۱۸۶ کشور دنیا مدرک بین‌المللی آرایشگری مردانه قابل ترجمه است و در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، اندونزی، فرانسه، آمریکا، دانمارک و هلند به راحتی می‌توانید در زمینه آرایشگری فعالیت کنید و برای خود درآمد داشته باشید.

درآمد آرایشگری مردانه

حرفه آرایشگری مردانه شغلی پردرآمد و پول‌ساز است. امروزه بسیاری از آقایان به زیبایی و ظاهر خود اهمیت می‌دهند و همین باعث شده است، این صنعت روز‌به‌روز افزایش پیدا کند. اگر در آرایشگاه و سالن خود فعالیت کنید، درآمد بیشتری به دست می‌آورید. همچنین باید بتوانید، مشتری ثابت و همیشگی جذب کنید. به طور کلی حرفه آرایشگری مردانه شغلی است که به راحتی بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی آن و گرفتن مدرک می‌توانید وارد بازار کار شوید و به بازدهی خوبی برسید. میزان درآمد یک آرایشگر به عوامل زیر بستگی دارد:

میزان رضایت مشتریان استفاده از متد‌های جدید میزان مهارت و تکنیک نوع برخورد با مشتری اعتبار مدرک نوع مدرک میزان تجربه

اگر یک آرایشگر خدمات باکیفیتی به مشتری ارائه دهد هر روز تعداد مشتریان او افزایش پیدا می‌کند. طبق تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده است از سال 2018 تا 2028 شغل آرایشگری به میزان 50 درصد رشد داشته است. بنابراین بازار کار آرایشگری رو به رشد است و افراد با ورود به این حوزه می‌توانند به موفقیت برسند. به طور مثال فرض کنید یک آرایشگر برای اصلاح مو ۵۰۰۰۰ تومان دریافت می‌کند. حال اگر در یک روز ۱۵ مشتری اصلاح مو داشته باشد درآمد ماهیانه او به ۲۰ میلیون تومان می‌رسد.

مزایا و معایب شغل آرایشگری مردانه

یکی از مزایای بسیار مهم شغل آرایشگری زود بازده بودن آن است و هر چه مهارت بیشتری داشته باشید درآمد و اعتبار شما در بین مشتریان افزایش پیدا می‌کند. تمرین کردن روی چهره دوستان، مدل‌ها و اعضای خانواده به افزایش مهارت شما می‌کند. در کنار کار تمام وقت و تمرین باید در دوره‌های مختلف ثبت‌نام کنید تا بیشتر یاد بگیرید. علاوه بر کار انعطاف‌پذیر، شغل آرایشگری مردانه درآمد خوبی دارد. این شغل همانند بسیاری از مشاغل معایب خود را دارد. حرفه‌ای آرایشگری یک کار تمام وقت است و در روزهای تعطیل فرد باید کار کند. از دیگر معایب شغل آرایشگری می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

ایستادن طولانی‌مدت نیاز روزانه به تمرین و یادگیری ترفندهای جدید ساعت کار نامعلوم راضی نگاه داشتن مشتری سخن پایانی

آرایشگری مردانه شغلی رو به رشد است که درآمد خوبی دارد. کلیه تکنیک‌های آرایشگری مانند آموزش فید را می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزش آرایشگری مردانه یاد بگیرید. شاگردی در آرایشگاه مردانه، روش تحصیل در هنرستان و شرکت در دوره‌های آرایشگری آموزشگاه‌های دولتی، آزاد و فنی‌وحرفه‌ای از روش‌ مختلف یادگیری آموزش آرایشگری هستند که در میان این روش‌ها شرکت در دوره‌های آرایشگری آموزشگاه‌ها روش مناسبی برای یادگیری سریع آرایشگری است. با دریافت مدرک فنی‌وحرفه‌ای و مدرک بین‌المللی آرایشگری اجازه تاسیس آرایشگری دارید. برای کار آرایشگری در خارج از کشور باید مدرک بین‌المللی آرایشگری داشته باشید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»