Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون مسافری راه آهن با اشاره به پارامترهای تاثیرگذار در تعیین سقف تسهیلات کرونایی برای شرکت‌ها ریلی گفت: سهم بازار، سهم فروش در سال 98 و همچنین احتساب این دو عامل در سه ماهه اول امسال و عامل سوم، تعداد نیروی انسانی پارامترهای در نظرگرفته شده برای تعیین سقف تسهیلات هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، میرحسن موسوی درباره عوامل موثر در تعیین سقف تسهیلات کرونایی به شرکت‌های ریلی اظهار داشت: شرکت راه‌آهن برای جبران خسارت ناشی از محدودیت‌های تردد با توجه به شیوع ویروس کرونا تسهیلاتی را برای شرکت‌های راه‌آهن پیگیری کردیم که دولت هم میزان آن را تعیین کرد و در اختیار راه‌آهن قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

      

وی ادامه داد: با رییس انجمن صنفی ریلی جلساتی را برای تعیین سقف تسهیلات برای هر شرکت برگزار کردیم و پیشنهادات خود را با در نظر گرفتن پارامترهایی به شرکت راه آهن ارایه کردند. این پیشنهادات در جلسه‌ای به اطلاع شرکت‌های حمل و نقل ریلی مسافری رسید و یک بار دیگر پیشنهادات مورد ارزیابی قرار گرفتند.   

معاون مسافری راه‌آهن با اشاره سه عامل در نظر گرفته شده برای تعیین سقف تسهیلات گفت: سهم بازار، سهم فروش در سال 98 و همچنین احتساب این دو عامل در سه ماهه اول امسال و عامل سوم، تعداد نیروی انسانی پارامترهای در نظر گرفته شده برای تعیین سقف تسهیلات هستند.     

موسوی افزود: اما تعیین سقف تسهیلات کرونایی برای شرکت‌های راهبری و تعمیرات فنی، فقط بخش تعداد نیروی انسانی لحاظ شد.   

وی ادامه داد: بنابراین با در نظر گرفتن جوانب مختلف براساس سه پارامتر اعلام شده، بخش عمده‌ای از تسهیلات کرونایی به 10 شرکت مسافری ارایه می‌شود. البته در بخش ارایه تسهیلات به شرکت‌های تعمیرات فنی، مباحث تعمیرات نیمه اساسی واگن‌ها و تعمیر و تامین قطعات یدکی جاری را هم در نظر گرفتیم.      

معاون مسافری راه‌آهن با بیان اینکه در جلسه تعیین سقف تهسیلات کرونایی مدیران تمام شرکت‌ها حضور داشتند و صورت جلسه به امضای تمام نمایندگان رسیده‌ است، گفت: تمام تصمیمات درباره تعیین سقف ارایه تسهیلات با خرد جمعی و با حضور نمایندگان شرکت‌های راه آهن اخذ و تصویب شد.    

موسوی با اینکه شرکت رجا بیشترین سهم را در تسهیلات کرونایی دارد، تاکید کرد: طبیعی است که شرکت رجا بیشترین سهم را از تسهیلات کرونایی داشته باشد چراکه حدود 55 درصد قطارهای مسافری را در اختیار دارد و به همین میزان تعداد نیروی انسانی این شرکت بیشتر از سایر شرکت ها است البته شرکت رجا، شرکت راهبری و تعمیرات فنی را هم در اختیار دارد.

وی گفت: از مجموع 940 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی سهم شرکت رجا 315 میلیارد تومان است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: معاون مسافری راه آهن برای تعیین سقف تسهیلات تعداد نیروی انسانی تسهیلات کرونایی شرکت رجا شرکت ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه روزانه بالغ بر 600 نفر از پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) فرودگاه بین المللی هاشمی رفسنجانی کرمان تردد دارند، گفت: ایربریج این فرودگاه به‌لحاظ قدمت 23 ساله و نوع ساختار فقط قابلیت سرویس‌دهی به هواپیماهای بدنه متوسط به بالا را دارد که در حال حاضر هواپیماهای A300/B4 A306, A343 و B743 شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.   به گزارش عصر ایران؛ علی جزینی‌زاده گفت: راه‌اندازی مجدد ایربریج فرودگاه کرمان پس از چند سال با عملیات بهسازی و معماری داخلی روی آن انجام شد و در سال 1402 با بهره‌گیری از تخصص همکاران اداره تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و مشارکت یکی از شرکت‌های دانش بنیان کرمانی و حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی، تمامی امور از بروزرسانی تا تعمیرات الکتریکال و مکانیکال همچنین بهسازی این سامانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.   وی در ادامه از صرفه‌جویی اقتصادی و کاهش هزینه‌های ساماندهی ایربریج خبر داد و افزود: با تلاش همکاران و علیرغم اعمال تحریم‌های همه جانبه موفق شدیم با صرفه‌جویی قابل توجهی این سامانه را با حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و با اعتباری حدود ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با کیفیت فنی مطابق نمونه اصلی، بازسازی مجدد کنیم.   مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با اشاره به اینکه طراحی داخلی پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) برگرفته از آرایه‌های تجسمی آرام‌بخش و مفرح است و گفت: طراحی داخلی شامل بدنه با نمایی از طرح سنگ بوک مچ و در سقف شاهد تصویری از آسمان هستیم و همچنین کف این سامانه طرح کفپوش هواپیما است تا جاذب الکتریسیته ساکن باشد.   وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید وزیر راه‌وشهرسازی و نیز برای سرویس‌دهی و خدمت‌رسانی بهتر به مسافران، در تلاش هستیم تا دومین پل اتصال به هواپیما برای هواپیماهای بدنه متوسط به پایین را راه‌اندازی کنیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی