Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضایی با اشاره به اینکه امریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در جهان است گفت: بحث حقوق بشر در امریکا بیشتر یک بحث ابزاری است برای لاپوشانی نقض‌های آشکار حقوق بشر که در این کشور رخ می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، چندین هفته از ناآرامی‌ها در سراسر ایالات متحده امریکا به‌خاطر قتل مرد 46 ساله سیاهپوست به دست پلیس شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا می‌گذرد و هر روز بر شدت ناآرامی‌ها افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا هم تا این لحظه هیچ اقدام مثبتی برای بازگرداندن معترضان به خانه‌هایشان نکرده و هیچ‌کس نمی‌داند سرنوشت امریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نوامبر چگونه رقم می‌خورد.
 
محمد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد:تظاهرات اخیر در ایالات متحده امریکا را می‌توان گسترده‌ترین جنبش اعتراضی 50 سال گذشته امریکا دانست، جنبشی که از نظر گستردگی پس از جنبش مارتین لوترکینگ در این کشور سابقه نداشته و حتی به نوعی از جنبش وال استریت هم وسیع‌تر بوده است.
 
وی با بیان اینکه این تظاهرات از جنبه‌های مختلف با اعتراض‎های گذشته متفاوت است، افزود: مورد نخست اینکه، خشم مردم در مقایسه با گذشته بسیار بیشتر است، دوم آنکه فقط سیاهپوستان نیستند که به خیابان‌ها آمده‌اند؛ سفید پوست‌ها، اقلیت‌ها، نسل دوم مسلمانان، رنگین پوست‌های دیگر، منتقدان سیاست‌های جنگ طلبانه و... هم در جمع معترضان دیده می‌شوند.
 
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: این ترکیب جمعیتی هم به‌دلیل عملکرد ترامپ در کاخ سفید است که از 2017 تاکنون مدام درصدد ایجاد شکاف در جامعه ایالات متحده بود و هر بار یکی از اقشار جامعه را هدف قرار می‌داد.
 
رضایی افزود: مورد سوم اینکه، دغدغه معترضان تنها دغدغه تبعیض نژادی نیست بلکه آنها خواستار حل شدن مشکلات ساختاری در جامعه امریکا از جمله معضل خشونت نیروی پلیس و تبعیض طبقاتی هستند، بسیاری از سفیدپوست‌هایی که در تظاهرات شرکت می‌کنند خواستار برچیده شدن تبعیض طبقاتی هستند.
 
وی با بیان اینکه پایان نژادپرستی یکی از مطالبات معترضان است اما اصلی‌ترین مطالبه نیست، خاطرنشان کرد:معترضان خواستار برطرف شدن مشکلات ساختاری در امریکا هستند؛اتفاقی که در آینده نزدیک رخ نمی‌دهد و امریکا که در گذشته در سرکوب جنبش‌های اجتماعی موفق بوده، ممکن است این بار هم این جنبش را با موفقیت سرکوب کند اما در نهایت این خشم عمومی مانند آتش زیر خاکستر در ایالات متحده باقی می‌ماند و به مرور زمان منجر به تغییر امریکا می‌شود.
 
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ناتوانی امریکا در بحث کرونا تاکید کرد: ویروس کرونا نیز نشان داد آمریکا صرفاً یک ببر کاغذی است، با پیدایش یک همه‌گیری جهانی که مستلزم رهبری قوی و هوشمندانه بود، نقاط ضعف آمریکا تمام و کمال نمایان شدند.
 
رضایی به تفاوت عمل و گفتار مقامات امریکایی اشاره و تصریح کرد: امریکایی‌ها از حقوق بشر حرف می‌زنند اما عملکرد حقوق بشری بسیار پرنفاقی دارند به این معنا که خودشان دست به آدم‌کشی می‌زنند اما در مقابل دیگر کشورها ژست حمایت از حقوق بشر می‌گیرند.
 
وی افزود: بواقع بحث حقوق بشر در امریکا بیشتر یک بحث ابزاری است برای لاپوشانی نقض‌های آشکار حقوق بشر که در این کشور رخ می‌دهد.
 
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: ترامپ در سال 2016 با قطبی‌سازی جامعه امریکا به پیروزی رسید، اکنون نیز در آستانه انتخابات می‌کوشد تا جایی که می‌تواند جامعه امریکا را قطبی کند و این کار شاید به نفع شخص ترامپ باشد اما به هیچ وجه به نفع کشور ایالات متحده نیست و افول امریکا را تسریع می‌کند.
 
به گزارش بلاغ، امریکا امروزه با بحران‌های بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند، از بحران‌های اقتصادی گرفته تا بحران‌های فرهنگی و اجتماعی، بحران‌هایی که بسیاری از استراتژیست‌ها و سیاستمداران آمریکایی نیز این روزها از آن سخن می‌گویند و کشوری که خودش را قدرت بلامنازع دنیا معرفی می‌کرد اکنون رو به افول است.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: ایالات متحده حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که ۵ واحد (یگان) نظامی ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داده اما از انجام اقدامات تنبیهی علیه آنها خودداری کرده است.

به گزارش مشرق، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه امریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: «به این نتیجه رسیده‌ایم که ۵ واحد (یگان) نظامی اسرائیل در کرانه باختری مرتکب نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه شده‌اند.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: ما در حال گفتگو با دولت اسرائیل در مورد این موضوع هستیم و همه تخلفات قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) رخ داده است.

او مدعی شد: اسرائیل اقدامات اصلاحی را در مورد ۴ واحد (یگان) انجام داد. با یک واحد رایزنی‌های مداوم با اسرائیلی‌ها انجام می‌شود و تصمیم آمریکا پس از تکمیل مذاکرات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» اعلام کرد
  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» تشخیص داد
  • آمریکا ۵ واحد ارتش صهیونیستی را ناقض حقوق بشر دانست
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است