Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز چهارشنبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی و انس بیشتر دانشجویان با کتاب در ۲ بخش اصلی و ویژه و با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی برگزار می شود. بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره، در بخش اصلی این رویداد کتابخوانی که تیرماه ۹۹ با عنوان سه دقیقه با کتاب اجرا می شود، دانشجویان علاقمند می توانند بهترین کتابی را که خوانده اند در قالب یک ویدیوی سه دقیقه ای در فضای مجازی معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزیدگان این بخش بر اساس چهار معیار خلاقیت در نحوه ارائه، محتوا، بازخوردهای مخاطبان و نظرات هیات داوران انتخاب شده و جوایز هفتگی و فصلی ارزشمندی به آنها اعطا خواهد شد.

 بخش ویژه این جشنواره نیز که تیرماه ۹۹ برگزار می‌شود، به گلستان سعدی اختصاص یافته است. در این بخش دانشجویان می توانند با مطالعه حکایت های گلستان سعدی به طور روزانه در مسابقه "سه دقیقه با سعدی " شرکت کرده و به صورت روزانه و ماهانه جوایز خود را دریافت کنند.

حامد علی اکبرزاده سرپرست سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در تبیین اهداف این جشنواره اظهار داشت: شرایط خاص زندگی امروزی موجب شده است که جوانان تمایل کمتری به مطالعه داشته باشند و در این راستا نهادهای فرهنگی متولی امر کتاب و کتابخوانی باید راهکارهای نو و بدیعی را برای تشویق افراد به ویژه جوانان و دانشجویان اتخاذ نمایند.

وی افزود: یکی از این راهکارها به اشتراک گذاشتن تجربه های کتابخوانی و معرفی کتابهای مفید به جوانان توسط خود جوانان است. هدف از این جشنواره ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به اشتراک گذاشتن تجربه های کتابخوانی دانشجویان در فضای مجازی است. این امر موجب می شود کتابهای مفید بیش از پیش معرفی و مطالعه شود و امید است با بهره گیری از فضای مجازی و ظرفیت‌های دانشجویان، این جشنواره به یک جریان فرهنگی ملی در حوزه کتاب و کتابخوانی تبدیل شود.

علی اکبرزاده با اشاره به اینکه جزییات هر دو بخش اصلی و ویژه این جشنواره هفته آینده اعلام خواهد شد، خاطرنشان کرد: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی برنامه های متنوعی را در حوزه رویدادهای فرهنگی مربوط به کتاب و کتابخوانی و نشر آثار فاخر تدارک دیده است و در همین راستا به زودی دبیرخانه کتاب و کتابخوانی دانشجویان ایران را تاسیس خواهد کرد.

وی همچنین از علاقه مندان دعوت کرد تا اخبار و اطلاعات رویدادهای فرهنگی این مجموعه به ویژه جشنواره سه‌تاک را از طریق صفحه اینستاگرامی http://instagram.com/isba.ir و کانال پیام رسانی http://t.me/isbair و سایت سازمان به آدرس http://www.isba.ir  دنبال کنند.

این جشنواره با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، سازمان قرآنی دانشگاهیان، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و بنیاد سعدی برگزار می شود.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی دانشجو کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی دانشجو کتاب سازمان جهاد دانشگاهی دانشجو کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت

علیرضا قزوه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره استقبال از برنامه «سرزمین شعر» گفت: سرزمین شعر برنامه موفقی بود که رئیس سازمان صداوسیما با ابراز رضایت از آن قدردانی کرد و در مراسم تجلیل از تولیدات ایام عید نوروز و ماه رمضان هم این برنامه جایزه دریافت کرد.

وی افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چندین بار اعلام کرده است؛ که از برنامه سرزمین شعر حمایت می‌کند تا ادامه پیدا کند، ضمن آنکه شاعران زیادی هم استقبال کرده اند، به طوریکه حدود هزار و ۵۰۰ نفر از در نامه‌ای تقاضای حضور در برنامه را کرده اند.

رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود صدا و سیما درباره تاثیر برنامه سرزمین شعر روی آثار جشنواره شعر فجر گفت: اشعار جشنواره شعر فجر در برنامه سرزمین شعر پخش شد و مدیران و مسئولان جشنواره نیز از پخش این برنامه ابراز رضایت کرده اند، چرا که مخاطبان آثار جشنواره از ده‌ها هزار نفر به آمار ۱۵ میلیون نفر رسیده است. امیدواریم نوزدهمین دوره جشنواره شعر فجر هم با برنامه سرزمین شعر ادامه پیدا کند.

«سرزمین شعر» مخاطبان جهانی داشت

قزوه با اشاره به اینکه برنامه سرزمین شعر در کشور‌های فارسی زبان هم به خوبی دیده شده است، گفت: این برنامه در کشور‌های افغانستان، تاجیکستان، هند و پاکستان به خوبی دیده شده است و حتی بینندگانی از اروپا هم داشته است.

وی به ساخت فصل‌های دیگر برنامه سرزمین شعر اشاره کرد و افزود: این برنامه امسال ادامه پیدا می‌کند و در قالب چند فصل دیگر ساخته خواهد شد.

غرفه فارسی زبانان در نمایشگاه کتاب

رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود صدا و سیما درباره حضور در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: با غرفه شاعران فارسی زبان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شویم و کتاب اشعار فارسی با حضور شاعرانی از کشور‌های ایران، افغانستان، تاجیکستان، هند، ازبکستان و پاکستان در این غرفه رونمایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • «سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده