Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با تأکید بر اینکه لازم است اعتباری در زمینه تأمین تب‌سنج به اداره کل آموزش‌وپرورش استان اختصاص یابد، گفت: تاکنون این اداره کل هیچ اعتباری پیرامون رعایت پروتکل‌های بهداشتی دریافت نکرده است. ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حمیدرضا شیخ‌الاسلام امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در سالن جلسات کرامت استاندار، برگزاری امتحانات نهایی در دو پایه نهم و دوازدهم را مورداشاره قرار داد و اظهار داشت:بیش از ده هزار دانش‌آموز در پایه دوازدهم و در دوره متوسطه اول نزدیک به دویست مدرسه استان درگیر برگزاری امتحانات نهایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به اختصاص اعتباری برای ضدعفونی مدارس از سوی وزارتخانه گفت: این رقم قابل‌توجه نبوده است، سعی کرده‌ایم همه امکانات را برای برگزاری امتحانات آماده و در اختیار همکاران خود در اداره کل آموزش‌وپرورش قرار داده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه لازم است اعتباری در خصوص تأمین تب‌سنج به اداره کل آموزش‌وپرورش استان اختصاص یابد، افزود: همه امکانات را برای برگزاری امتحانان از تاریخ دوازدهم تا شانزدهم امتحانات مهیا کرده‌ایم، همه فعالیت‌ها در حال انجام است اما تاکنون این اداره کل هیچ اعتباری پیرامون رعایت پروتکل‌های بهداشتی دریافت نکرده است.

شیخ‌الاسلام ابراز کرد: برای برگزاری امتحانات اطلاع‌رسانی بسیار دقیقی در سطح قم از طریق کانال‌های شبکه‌های مجازی انجام شد، قبل از بازگشایی مدارس تقسیم‌بندی جهت حضور دانش آموزان در مدارس داشتیم و سقف حضور دانش آموزان در مدارس را رعایت کردیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم مطرح کرد: نزدیک به 30 درصد حضور دانش آموزان در دوره‌های مختلف تحصیلی در مدارس داشتیم، همچنین حدود چهل درصد افزایش حوزه‌های امتحانی نهایی را در سطح استان شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه پروتکلی را مرکز ابلاغ کرده که این منابع باید از طریق دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و استانداری در اختیار اداره کل آموزش‌وپرورش استان قرار دهد، خاطرنشان کرد: نزدیک به 80 درصد مدارس به تب‌سنج مجهز هستند اما لازم است تمهیدات لازم برای آینده اندیشیده شود که برای این کار لازم است.

بازگشایی مدارس قم به معنای الزام حضور دانش‌آموزان نیستمدارس قم از شنبه آینده به‌صورت اختیاری بازگشایی می‌شودمدارس قم هفته آینده تعطیل است/ کاهش ساعت کاری ادارات

در ادامه این جلسه، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری قم نظارت مستمر اکیپ‌های نظارتی بر سازمان‌ها وادارت مختلف را مورد تأکید قرار داد و گفت: هر هفته سی دستگاه مشخص و به آن‌ها جهت بازرسی نامه زده‌شده است، اما بازدیدهای ما مربوط به کل دستگاه‌ها بوده و نظارت‌ها هر هفته شامل اکیپی متشکل از استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت در حال انجام است.

محمدرضا گروسی اظهار داشت: آنچه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تأکید داشتند این بوده که برخی از ادارات و دستگاه‌ها موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را جدی نگرفته‌اند.

وی پیرامون بازگشایی مدارس و برگزاری امتحانات در این اماکن گفت: مدیرکل آموزش‌وپرورش اعلام کردند که اعتبار لازم برای تب‌سنج نداریم لازم است تعدادی تب‌سنج از سوی دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت امانی داده شود تا مشکل حل شود.

به گفته معاون توسعه و منابع انسانی استانداری قم با هماهنگی که با وزارت بهداشت وجود دارد، دانشگاه‌ها جزو مراکز آموزشی هستند که باید بازدید از آن‌ها صورت بگیرد و در هر هفته از مراکز آموزشی و ادارت بازدید داریم.

گروسی در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان بهداشت، استانداری و رابطین بهداشتی در حال تست و ارزیابی مستمر در دانشگاه‌ها هستند و هر هفته از 31 مرکز آموزشی بازدید و نظارت انجام می‌شود.

انتهای پیام/451/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره کل آموزش وپرورش کل آموزش وپرورش استان مدیرکل آموزش وپرورش دانشگاه علوم پزشکی برگزاری امتحانات حضور دانش آموزان استان قم مدارس قم تب سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش‌وپرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش‌وپرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت به کارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش‌وپرورش استفاده کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رئیس‌جمهور، آموزش‌وپرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش‌وپرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش‌وپرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش وارد مرحله اجرا شود.

مخبر افزود: به هر میزان که در بخش آموزش‌وپرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پر کردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش‌وپرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت‌آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش‌وپرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • آزمون استخدامی آموزش وپرورش استان در۴۵ حوزه امتحانی برگزار می شود
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳