Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اشرف بروجردی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران درگفت و گوی آنلاین با رئیس کتابخانه ملی اندونزی اظهار کرد: یکی از مسئولیت‌های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دسترسی آسان به منابع برای اصحاب علم و فرهنگ است که با برقراری ارتباطات موثر و مستمر می‌توان به این مهم دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه دیرینه تعاملات ایران و اندونزی تاکید کرد: گفت و گو‌های آنلاین می‌تواند زمینه مساعدی را برای تعاملات گسترده بین کتابخانه ملی ایران وکتابخانه ملی اندونزی در حوزه هایی مانند کتاب و سند فراهم کند.

بروجردی افزود: با توجه به این مطلب که اندونزی بزرگترین کشور مسلمان جهان به شمار می‌آید و همچنین از آنجایی که بسیاری از منابعی که امروز وجود دارد در گذشته توسط دانشمندان و اندیشمندان مسلمان نوشته شده است؛ می‌توان امیدوار بود فرآیند تعاملات با روند بهتری بین دو کشور ایران و اندونزی برقرار شود.

وی با اشاره به فراهم سازی مقدمات عقد تفاهم نامه همکاری بین کتابخانه‌های ملی این دو کشور ادامه داد: پیش نویس این تفاهم نامه در گذشته نوشته شده، اما هنوز به مرحله امضاء نرسیده که امید است در خلال این گفت و گو‌ها تمرکز بیشتر و جدی تری درباره عقد تفاهم نامه صورت گیرد.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با ارائه پیشنهادی مبنی بر ایجاد بخش مربوط به معرفی کتابخانه ملی ایران در اندونزی گفت: منابع و اطلاعات دو کتابخانه ملی ایران و اندونزی غنی است و می‌توان این منابع و اطلاعات را به صورت دیجیتال در اختیار یکدیگر قرار داد. این مهم می‌تواند به عنوان یکی از بند‌های تفاهم نامه دو کتابخانه لحاظ شود.

بروجردی با اشاره به تسریع بر روند دیجیتال سازی با شیوع ویروس کرونا در کتابخانه ملی ایران افزود: مقدار قابل توجهی از منابع این سازمان در حوزه کتاب کودک و نوجوان، پایان نامه‌های دانشجویی، کتاب‌های خطی، اسناد، کتاب‌های چاپ جدید و ... دیجیتال سازی در سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بارگذاری شده است.

وی ادامه داد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی مرمت و حفاظت اسناد برای کارشناسان کتابخانه ملی اندونزی آمادگی دارد.

وجود نسخ خطی فارسی و ایرانی در کتابخانه ملی اندونزی

محمد شریف باندو رئیس کتابخانه ملی اندونزی در ادامه با ابراز خرسندی از برقراری ارتباط آنلاین با رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: امیدواریم برقراری این گفت و گو‌های مجازی زمینه مساعدی را برای توسعه و گسترش همکاری‌ها بین کتابخانه‌های ملی این دو کشور فراهم کند.

وی با اشاره به دیجیتال سازی تعداد قابل توجهی از منابع کتابخانه ملی اندونزی و بارگذاری آن در وبسایت این کتابخانه ادامه داد: افراد با مراجعه به این وب سایت می‌توانند به هزاران منبع دیجیتال دسترسی پیدا کنند. به این ترتیب ارتباط مردم و اعضا با کتابخانه ملی اندونزی حفظ می‌شود.

شریف باندو یادآور شد: هم اکنونکتابخانه ملی اندونزی  با بیش از ۱۵۰۰ کتابخانه در ارتباط است و تعداد ۱۰ میلیون منبع دیجیتال را در اختیار دارد.

وی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به وجود هزاران نسخه منابع خطی در کتابخانه ملی اندونزی گفت: در این منابع، نسخی به زبان‌های عربی، فارسی و ایرانی نیز وجود دارد که حاضر هستیم در قالب تفاهم نامه‌ای این منابع را به صورت دیجیتال با کتابخانه ملی ایران به اشتراک بگذاریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتابخانه ملی ایران کتابخوانی کتابخانه عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ایران و اندونزی بین کتابخانه تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اظهار کرد: برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران فرصت مغتنمی برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی به ویژه صادرات با معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های موجود کشور و به تبع استان در این عرصه بود.

علی نوری اضافه کرد: تیم اقتصادی استانداری کردستان با همراهی بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی سنندج در این نمایشگاه ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری را به هیات‌های تجاری معرفی کردند.

وی ادامه داد: در مدت برپایی نمایشگاه، تفاهم نامه همکاری اقتصادی با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان، ایران و روسیه در حوزه آبزیان و صادرات انواع آبمیوه و دلستر منعقد شد.

نوری بیان کرد: تفاهم نامه همکاری اقتصادی و منعقد شده بین کردستان و اتاق مشترک ایران و ارمنستان در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و معرفی ظرفیت‌های پتروشیمی با محوریت صادرات است.

وی اظهار کرد: با اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت هم در حوزه صادرات محصولات شاخص کشاورزی و صنایع دستی استان و مصالح ساختمانی و بخش معدن تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افزون بر انعقاد تفاهم نامه در چند روز برپایی این نمایشگاه با مسئولان کشوری هم دیدار‌هایی داشتیم و در آن به بیان نیاز‌ها و مطالبات و استعداد‌های استان پرداختیم.

استاندار کردستان هم در سومین روز از برپایی نمایشگاه اکسپو۲۰۲۴ تهران به همراه هیاتی از مدیران استان از این نمایشگاه بازدید کرد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه هشتم تا چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برپا بود.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاورد‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی عرضه شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث