Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر سیاسی جریان حکمت ملی عراق بیانیه‌ای هفت بندی درباره گفت‌وگوهای راهبردی بغداد و واشنگتن صادر کرد.

به گزارش ایسنا، در متن این بیانیه آمده است: پیرو اصول ثابت ملی که جریان حکمت ملی همواره آن را در پیش گرفته و از زمان شکل‌گیری از آن دفاع کرده است و در حالی که عراق شاهد شرایط بسیار فوق‌العاده‌ای در آستانه شروع گفت‌وگوهای مقدماتی میان طرف عراقی و آمریکایی است، مسؤولیت ملی، پایبندی به رهنمودهای مرجعیت عالی دینی را ایجاب می‌کند چرا که این امر در متن فعالیت‌های دولت منتخب قرار دارد و ما بر لزوم تثبیت محورهای آتی و وجود آن در طول نقشه راه گفت‌وگوهای مذکور تاکید می‌کنیم:

۱-تاکید بر حاکمیت عراق و تقویت آن بر اساس قانون اساسی و هویت ملی کامل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲-تثبیت اصل توازن در مناسبات بین‌المللی و منطقه‌ای در راستای منافع عراق و نقش‌آفرینی در ایجاد روابط برابر و صحیح به گونه‌ای که نقش فعال عراق به عنوان بخشی از منظومه روابط متقابل و نه بسان جزیره‌ای دورافتاده در اقیانوس را تقویت کند.

۳- اهمیت بازبینی جدی و تفصیلی توافق راهبردی سال ۲۰۰۸ میان طرفین و فعال‌سازی ابعاد حیاتی و مختلف آن با بکارگیری تجارب گذشته عراق و بهره‌برداری از آن به صورت دقیق در راستای منافع کشور.

۴-روابط دوجانبه میان آمریکا و عراق از پیامدهای منفی جانبی که می‌تواند به ضرر طرف‌های دیگر باشد، به دور باشد و عراق از این امر که عرصه‌ای برای تسویه‌حساب‌ها باشد یا طرفی در هر یک از نزاع‌های نیابتی باشد، دور شود.

۵-تعامل با نیروهای خارجی حاضر در عراق بر اساس حضورشان برای انجام ماموریتی مشخص که شرایط استثنایی پس از ورود گروه‌ تروریستی داعش ایجاب کرد که این امر مستلزم بازبینی میزان نیاز عملی به تداوم حضور نیروهای خارجی همزمان با تثبیت اصل خروج کامل و تلاش برای زمانبندی آن با کامل شدن شرایط مقتضی است.

۶-نیروهای آمریکایی مستقر در اراضی عراق باید به معیارها و شروطی که دولت عراق طبق دیدگاه‌های خود مشخص کرده و می‌کند تا زمان پایان یافتن مدت زمان حضورشان پایبندی کامل داشته باشند، ماموریت این نیروها اساسا بر کمک به نیروهای عراقی در رابطه‌ای مبتنی بر احترام متقابل استوار است.

۷-بهره‌گیری از تجربیات بین‌المللی با در پیش گرفتن گام‌های عملی که قادر به نهادینه‌سازی وحدت و یکپارچگی مردم عراق و بافت تاریخی و ملی‌شان باشد و موجب تقویت هیچ طرفی در برابر طرف دیگر نشود و توسعه مناسبات اقتصادی و تقویت آن و دوری از هر گونه پیامدها یا آسیب‌های اقتصادی احتمالی.

دفتر سیاسی جریان حکمت ملی در پایان یکپارچه‌سازی نگرش و سازوکارهایی که از سوی تیم مذاکره‌کننده بر اساس وحدت رویه نیروهای سیاسی برای دست‌یابی به نقشه‌راه انجام می‌شود را توصیه کرد به طوری که این امر در راستای منافع ملی و طبق ارزش‌ها، مبانی و اصولی باشد که قانون بین‌الملل، مناسبات برابر و منافع مشترک آن را تایید کرده و می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخراج آمریکا از منطقه خروج آمریکا از عراق مذاکرات راهبردی عراق و امریکا جریان حکمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، آن‌گونه که از روایت خبرگزاری «الجزیره» برمی‌آید، نشانه‌ای مبنی بر پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس مشاهده نمی‌شود و هیچ‌یک از دو طرف حاضر به عقب‌نشینی از مطالبات کلیدی خود نیست.

مذاکرات با حضور هیئت‌هایی از حماس، مصر، قطر و آمریکا در قاهره جریان دارد. حماس خواستار اخذ تضمین‌هایی از آمریکا است تا به‌موجب آن از عدم تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به رفح اطمینان حاصل کند. اسرائیل، اما اعزام هیئت به قاهره را به پیشرفت مذاکره مشروط کرده و مدعی است که با یا بدون توافق، به رفح واقع در جنوبی‌ترین بخش غزه حمله خواهد کرد.

هم‌زمان، خبرگزاری «فرانس پرس» گزارش داده است که مذاکره امروز یکشنبه از سر گرفته خواهد شد.

 در بخشی از روایت این خبرگزاری آمده است که حماس هرگونه توافقی که به پایان جنگ منجر نشود را رد کرده و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به سنگ‌اندازی در مسیر مذاکره متهم می‌کند.

دور جدید مذاکرات به میزبانی قاهره در حالی در جریان است که ظاهراً حماس به‌رغم نگاه مثبتی که به آخرین بسته پیشنهادی آتش‌بس دارد، اصلاحیه‌ای را مطرح کرده و چانه‌زنی‌ها پیرامون آن جریان دارد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • شرط‌بندی ضد انقلاب روی مهره سوخته اسرائیل
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد