Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از ساینس‌دیلی نوشت: محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کیس‌وسترن در آمریکا مطالعات جدیدی را در زمینه بیماری پسوریازیس آغاز کردند.

پسوریازیس یک بیماری التهابی مزمن پوستی و یک اختلال خودایمنی است که تکه‌های ضخیم قرمز رنگ پوستی و فلس‌های نقره‌ای‌رنگ مهم‌ترین علائم آن است که بسیار دردناک بوده و سبب خارش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عارضه معمولا زانو، آرنج، پوست سر، کف دست و پا و کمر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. همچنین این عارضه در اطراف ناخن و داخل دهان نیز دیده شده است.

مطالعات جدید نشان می‌دهد مقدار بیش از حد نوعی پروتئین به نام ۶ KLK التهابات پوستی ناشی از پسوریازیس را تشدید می‌کند و همین پروتئین سبب می‌شود به مفاصل و استخوان‌های افراد مبتلا به این عارضه آسیب برسد.

براساس مطالعات انجام‌شده کاهش پروتئین ۶ KLK به میزان طبیعی در کاهش التهابات پوستی پسوریازیس و بهبود بیماری‌های مفصلی ناشی از این عارضه مانند آرتریت نقش بسزایی دارد.

عوامل مختلفی سبب تحریک و عود علائم پسوریازیس می‌شود؛ رژیم غذایی، نوشیدنی‌های الکلی، هوای سرد و خشک، استرس، اضافه وزن، سیگار و عفونت از مهم‌ترین علائم عودکننده این بیماری به شمار می‌روند.

مطالعات نشان می‌دهد هوای گرم و مرطوب بهار و تابستان در کاهش علائم بیماری موثر است و به رفع خشکی و خارش کمک می‌کند. از طرفی نور ملایم آفتاب نیز در این امر دخیل است و می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. البته نور آفتاب تابیده‌شده به محل زحم نباید شدید باشد، چراکه باعث تحریک پوست می‌شود و علاوه بر شدت علائم، می‌تواند احتمال ابتلا به شایع‌ترین سرطان پوست یعنی ملانوم را افزایش دهد. استفاده از کرم ضد آفتاب در تمام پوست به غیر از محل زخم‌های ناشی از پسوریازیس هنگام قرار گرفتن در معرض نور ضروری است.

این عارضه قابل درمان نیست، ولی می‌توان علائم آن را کنترل کرد. پسوریازیس بیشتر در بزرگسالان دیده می‌شود و ۱۲۵ میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند.

کد خبر 520162 برچسب‌ها پوست استخوان‌ مفصل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پوست استخوان مفصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید

آفتاب‌‌نیوز :

رفلاکس اسید می‌تواند یکی از علائم بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) باشد. علائم آن شامل خس خس سینه، سرفه و تنگی نفس است که به عنوان تنگی نفس نیز شناخته می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این بیماری اغلب یک علت زمینه‌ای و گاهی ناشناخته آسم و سایر مشکلات تنفسی است.

زمانی که اسید معده از مری عبور می‌کند، می‌تواند وارد ریه‌ها و گلو شود. آن نواحی را تحریک کند و منجر به مشکلات تنفسی شود، از جمله:

التهاب ریه

اگر اسید در ریه‌ها تنفس شود، می‌تواند باعث التهاب یا تنگ شدن راه‌های هوایی شود و منجر به برونشیت یا ذات‌الریه شود.

تحریک دستگاه تنفسی فوقانی

اگر اسید سیستم تنفسی فوقانی از جمله گلو را تحریک کند، ممکن است ترشح خلط، احتقان قفسه سینه و سرفه را تجربه کنید.

علاوه بر این می‌تواند علائم آسم را برای افرادی که هر دو بیماری را دارند ایجاد کند. اگر رفلاکس اسید درمان نشود، می‌تواند عوارض زیادی ایجاد کند، به ویژه در افرادی که چندین بار در هفته آن را تجربه می‌کنند.

شرایط تنفسی

رفلاکس اسید درمان نشده یا رفلاکس اسید یکی از علل شروع آسم بزرگسالان است. همچنین می‌تواند باعث عفونت سینوسی، زخم و آسیب ریه ناشی از برگشت اسید به ریه‌ها شود.

مشکلات مری

رفلاکس اسید آسیب زیادی به مری می‌زند، لوله‌ای که غذا را از گلو به معده می‌برد. با گذشت زمان، عبور اسید معده به مری می‌تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

تغییر در پوشش مری

سرطان مری

سختی یا درد در هنگام بلع

تنگی مری

رفلاکس اسید درمان نشده می‌تواند منجر به عوارض دیگری مانند موارد زیر شود:

پوسیدگی دندان

کم خوابی

گلودرد مزمن

چگونه رفلاکس اسید و تنگی نفس را مدیریت کنیم؟

صحبت با پزشک در مورد علائم تنفسی مهم است، به خصوص اگر آسم دارید یا مشکوک هستید که ممکن است به آن مبتلا شده باشید. مدیریت رفلاکس اسید می‌تواند به شما در کنترل و کاهش تنگی نفس کمک کند.

تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی

تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی تاثیر قابل توجهی بر افراد مبتلا به رفلاکس اسید دارد.

از خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی (غذا‌های چرب، سرخ شده و تند، کافئین و نوشابه‌های گازدار) که باعث آن می‌شوند خودداری کنید.

دارو‌ها

دارو‌های بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به درمان رفلاکس اسید کمک کنند. اگر متوجه شدید که رفلاکس اسید یا تنفس شما به طور ناگهانی بدتر می‌شود، باید با پزشک تماس بگیرید. این امر به ویژه زمانی مهم است که متوجه علائم جدید می‌شوید یا زمانی که علائم موجود شما شروع به تداخل با توانایی شما در انجام فعالیت‌های عادی روزانه می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد