Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قاسم جان‌بابایی روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در شهرستان بوکان در آذربایجان‌غربی اظهار داشت: افزایش شمار مبتلایان زیر ۵۰ سال نشان از عفونت بالای کووید ۱۹ است که باید همه مردم باید رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی و اجتماعی را جدی بگیرند.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا نگران‌کننده‌تر از تصورات مردم است افزود: اگر مردم توصیه ها و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، بیماری کرونا ویروس کاهش می‌یابد، ولی درغیر اینصورت شاهد اوج‌گیری بیماری در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزایش تاب‌آوری سیستم بهداشت و درمان در مدیریت بیماری کرونا را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: در مدیریت بحران این بیماری در کشور همه تلاش‌ها به کار گرفته شد تا مردم و معیشت آنان کمترین آسیب را ببیند. 

جان‌بابایی به مشکلات بخش درمان شهرستان بوکان برای کنترل این بیماری اشاره کرد و افزود: مشکل دستگاه سی‌تی‌اسکن این شهرستان تا روز شنبه هفته آینده حل خواهد شد و اگر مشکل آن ظرف چند روز آینده برطرف نشد یک دستگاه دیگر جایگزین دستگاه فعلی خواهد شد.

وی در خصوص دیگر مشکلات بیمارستان بوکان نیز بیان کرد: تا ۲ روز آینده با اختصاص کمک مالی به دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مشکل سیستم سرمایشی بیمارستان (چیلر) در هفته آینده مرتفع خواهد شد.

وی با دادن قول مساعد نسبت به تامین کمبودهای لوازم حفاظتی بیمارستان شهید قلی‌پور در اسرع وقت افزود: بخش شیمی درمانی این بیمارستان نیز با تامین متخصص و تجهیز بخش مربوط به آن به زودی راه اندازی خواهد شد. 

سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات بیمارستان این شهرستان گفت: با توجه به پذیرش سالانه بیش از 30 هزار نفر بیمار در این بیمارستان لازم است که مسوولان کشوری و استانی توجه خاصی به این شهرستان داشته باشند چرا که در این مرکز درمانی علاوه بر پذیرش بیماران شهرستان، بیمارانی از استان کردستان و شهرهای جنوب استان نیز در این بیمارستان پذیرش می‌شوند.

لقمان خسروپور ادامه داد: در شرایط فعلی که با افزایش بیماران مبتلا به کرونا مواجه هستیم دستگاه سی‌تی‌اسکن و سیستم چیلر بیمارستان با مشکل مواجه شده و لازم است که هرچه زودتر در این شرایط معایب مذکور در این بیمارستان رفع شود.

وی ادامه داد: اقلام سلامت محور موردنیاز بیمارستان شهید قلی‌پور بوکان مناسب و کافی نبوده و کفاف این شهرستان را نمی‌کند که باید در این شرایط حساس توجه خاصی به تامی اقلام سلامت محور بیمارستان انجام شود.

وی در خصوص وضعیت بیماری کرونا در بوکان افزود: در سه ماه نخست، شیوع این بیماری در این شهرستان به خوبی کنترل شد اما با باز شدن اصناف و فعالیت دیگر بخش‌های اقتصادی شهرستان، تعداد مبتلایان افزایش پیدا کرد.

سرپرست فرمانداری بوکان در خصوص احداث کلینیک فوق تخصصی این شهرستان نیز گفت: این بخش با وجود اتمام عملیات فیزیکی ساختمان نیازمند تجهیز و نصب انشعابات است که باید وزارت بهداشت در این امر مسوولان شهرستان را کمک و مساعدت کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی نیز در این نشست گفت: همدلی و یکپارچگی مسوولان در شهرستان بوکان باعث شده که بیماری بخوبی تحت کنترل باشد.

جواد آقازاده ادامه داد: علت شیوع کرونا در اوایل اپیدمی در بوکان به دلیل همجاوری این شهرستان با شهرستان سقز صورت گرفت به طوری که در روزهای نخست شروع این بیماری ۱۹ نفر از اهالی سقز در بیمارستان بوکان بستری شدند.

معاون وزیر بهداشت به همراه هیات همراه در سفر به جنوب آذربایجان‌غربی، از بخش‌های مختلف بیماران کرونای بیمارستان شهید قلی‌پور بوکان بازدید کرد.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیماری کرونا خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟