Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: پسماند، فاضلاب‌های خانگی و تخریب، تجاوز و تصرف در منابع ملی و طبیعی از مسائل عمده استان مازندران محسوب می‌شوند.

حسینعلی ابراهیمی‌کارنامی در این‌باره در گفت‌وگوبا خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: پسماند، فاضلاب‌های خانگی و تخریب، تجاوز و تصرف در منابع ملی و طبیعی از مسائل عمده استان مازندران محسوب می‌شوند که در این زمینه باید تدبیر جدی اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت اجرایی بحث زباله در شهرها توسط شهرداری‌ها در روستاها توسط دهیاری‌ها و شوراها و در مناطق خارج از محدوده شهر و روستاها توسط بخشداری‌ها و راهداری هستند و  دستگاه ناظر عالی که قانون پیگیری می‌کند محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه ۲۷ سایت دفن پسماند وجود دارد که تمام این سایت‌ها فاقد استانداردهای لازم هستند، اضافه کرد: حفظ زیبایی ، جاذبه‌ها و ظرفیت تولیدی استان مازندران نیازمند توجه ویژه به مقوله محیط زیست است.

 

این مسؤول با بیان اینکه در بحث پساب‌های خانگی شرکت‌های آب و فاضلاب و شهرداری موظف و محیط زیست نظارت را برعهده دارد، اضافه کرد: البته دستگاه ناظر بر کیفیت منابع طبیعی و منابع ملی مهم دستگاه موظف منابع طبیعی است از آنجایی که تعادل اکولوژیک را َضربه می‌زند محیط زیست ورود  پیدا می‌کند.

ابراهیمی کارنامی با تاکید بر اینکه مدیریت این مسائل فرابخشی است، خاطرنشان کرد: در ارتباط با استقرار صنایع در استان نیز باید گفت ما به دنبال توسعه هستیم البته توسعه پایدار مدنظر است تا در سالی که باعنوان جهش تولید نامگذاری شده به استقرار صنایع کنیم.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه محیط زیست به هیچ وجه مخالف توسعه استان نیست اما ضوابط و ملاحظات زیست محیطی باید رعایت شود،گفت: اینکه همزمان با افتتاح واحد صنعتی همزمان سیستم کنترل آلودگی آن واحد به بهره‌برداری باشد به معنای فرهنگ جهش تولید است و محیط زیست نیز در این زمینه استقبال می‌کند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست مشکلات طبیعت مازندرن پسماند محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است