Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: رسانه‌هایی که فعالیت نداشته باشند از چرخه تسهیلات و خدمات حذف خواهند شد.

احمد حسین فتاحی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد اظهار داشت: فرایند صدور مجوز نشریات و درخواست و یکسری اقدامات توسط خود وزارت ارشاد و قسمت نظارت بر مطبوعات توسط معاونت مطبوعات انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با تعداد رسانه‌ها در استان افزود: سه روزنامه محلی، ۵۴ هفته‌نامه، ۲۶ دو هفته نامه، ۲۸ ماهنامه و ۱۳ فصل‌نامه, دو‌فصل‌نامه و سالنامه نشریات مکتوب استان هستند.

فتاحی در رابطه با تعداد رسانه‌های برخط استان خاطر‌نشان کرد: در استان هیچ خبرگزاری که مجوز استانی داشته باشد نداریم اما ۷۳ پایگاه‌خبری مجوزدار و ۱۵ الکترونیک غیربرخط متعلق به هفته‌نامه‌هایی که نسخه پی‌دی‌اف هفته‌نامه خود را در این مکان‌ها نیز انتشار می‌دهند، داریم.

وی با اشاره به اینکه تعدد نشریات از دغدغه‌های معاونت مطبوعات است، گفت: سعی داریم بازبینی و بازرسی مجدد در این زمینه صورت گیرد و اگر نشریاتی به هر دلیلی راکت مانده و فعالیتی ندارند از این چرخه حذف شوند که از آگهی‌های دولتی و دیگر تسهیلات نتوانند بهره‌مند شوند که در این راستا مجوز قانونی وجود دارد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: با همکاری خانه مطبوعات استان بنا است یک پالایش انجام گیرد و در نتیجه افراد فعال در این عرصه از تسهیلات بیشتری بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به ضرورت افزایش کیفیت رسانه‌ها خاطر نشان کرد: در گام دوم نیز در حوزه تولید محتوا نشریاتی که فعال‌تر هستند و ضریب کیفی بالاتری دارند از تسهیلات بیشتری بهره‌مند شوند و مشمول خدمات بهتری می‌شوند.

فتاحی اظهار داشت: در حوزه رسانه‌های مکتوب به غیر از موضوع توزیع آگهی، بحث کاغذ و یارانه‌ها نیز در این حوزه ساماندهی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس هفته نامه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان