Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@02:36:19 GMT

جایگزین خوب برای دارو‌های معده چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۰۵۴۲

صراط:

یک داروساز، با بیان اینکه از شیرین بیان می‌توان در رفع ناراحتی‌های معده و انواع زخم‌های گوارشی و گاستریت استفاده کرد، گفت: در بسیاری از موارد این گیاه می‌تواند جایگزین دارو‌های معده شود.

به گزارش ایسنا دکتر مریم ناصری  با اشاره به خواص گیاه شیرین بیان، اظهار کرد: شیرین بیان از گیاهان لگومینوز و هم خانواده با نخود و حبوبات است و گل‌های بنفش رنگ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شیرین بیان را یک گیاه علفی با ریشه و ریزم چوبی دانست و افزود: قسمت مورد استفاده این گیاه دارویی مربوط به ریشه و ریزم آن است که به صورت پودر مصرف می‌شود و داخل ریشه زرد یا قهوه‌ای رنگ است.

این دکترای داروسازی، با بیان اینکه شیرین بیان به صورت جوشانده و غلیظ مصرف می‌شود، تصریح کرد: مقداری از پودر شیرین بیان را داخل آب سرد بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه حرارت مستقیم ببیند و بجوشد و بعد از صاف کردن، مورد استفاده قرار گیرد.

ناصری، با اشاره به اثر ضد سرفه و خلط آور جوشانده شیرین بیان، گفت: از این گیاه دارویی در انواع برونشیت‌ها و سرفه‌ها و حالت التهابی گلو استفاده می‌شود و به واسطه طعم شیرین و ملائمی که دارد، علاوه بر اثرات داروی، از آن به عنوان شیرین کننده سایر جوشانده‌ها و دم نوش‌های گیاهی استفاده می‌شود.

این متخصص گیاهان دارویی، با بیان اینکه از شیرین بیان می‌توان در رفع ناراحتی‌های معده و انواع زخم‌های گوارشی و گاستریت استفاده کرد، متذکر شد: در بسیاری از موارد این گیاه می‌تواند جایگزین دارو‌های معده شود.

وی با اشاره به عوارض ناشی از مصرف شیرین بیان، خاطرنشان کرد: افرادی که فشار خون دارند و یا گرفتار بیماری‌های قلبی و کلیوی و کبدی هستند، نباید شیرین بیان مصرف کنند، زیرا فشار خون را بالا می‌برد.

ناصری، یکی دیگر از کاربرد‌های شیرین بیان را کاهش التهاب موضعی دانست و تصریح کرد: از دم کرده و یا جوشانده این گیاه می‌توان به صورت دهان شویه برای رفع التهاب دهان استفاده کرد. همچنین ضماد شیرین بیان برای انواع شکستگی‌های استخوان و رفع التهاب مربوط به دررفتگی و ورم خاصیت دارد.

این دکترای داروسازی، گل ختمی را از خانواده پنیرکیان (مالواسه) دانست و ادامه داد: این گیاه گل‌های زیبایی به رنگ‌های صورتی و بنفش و زرد دارد و از گل و ریشه آن استفاده دارویی می‌شود.

وی گل ختمی را حاوی ترکیبات موسیلاژی دانست و اظهار کرد: این گیاه به خاطر لعابی که دارد قابل استفاده در انواع سرفه‌ها و برونشیت هاست.

این متخصص گیاهان دارویی، به خاصیت ملین و ملائم گل ختمی اشاره کرد و گفت: به واسطه ادرارآور بودن جوشانده این گیاه، مناسب برای بیماران کلیوی است. همچنین در بیماری‌های پوستی مانند اگزما و التهاب پوست، خاصیت نرم کنندگی دارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دارو های معده گیاهان دارویی شیرین بیان صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب پرآب شیرین سو

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود