Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری صبح امروز در دیدار با اعضای هیئت رئیسه نظام پرستاری استان یزد با اشاره به اینکه شیوع کرونا دوران امتحان بزرگی بود، اظهار داشت: کادر درمانی و پرستاری ما در این ایام بسیار خوب عمل کردند و در زمانی که پرستاران دیگر کشورها از کار خود فرار می‌کردند، در ایران شاهد مجاهدت‌های این کادر بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایران پرستاران و پزشکانی داشتیم که در کنار تخت بیماران خود مبتلا به این ویروس شدند اما حاضر نبودند کار خود را ترک کنند و شاهد جهادی بسیار بزرگ از آنها بودیم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: در کنار کادر پرستاری، اقشار مختلف گروه‌های جهادی از جمله روحانیون هم به میدان آمدند و برای مبارزه با این ویروس و خدمت رسانی به بیماران به صورت شبانه روزی تلاش کردند.

امام جمعه یزد با بیان اینکه بسیاری از طلاب در طول ایام کرونا شبانه روزی در حال خدمت بودند، عنوان کرد: روحانیون بسیاری در این ایام در هر کاری از حضور در بیمارستان و تأمین مایحتاج پرستاران و بیماران تا حضور در خیابان‌ها برای ضدعفونی کردن معابر و اماکن و تولید ماسک و تغسیل اموات کرونایی حضور و فعالیت داشتند.

ناصری به آیات و روایاتی که در ارتباط با ارزش و جایگاه فعالیت پرستاری بیان شده تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائلی که در ارتباط با فعالیت پرستاران باید به آن توجه شود، بحث حقوق و دستمزد آنها است.

وی تصریح کرد: در هر یک از فعالیت‌های پزشکی و درمانی، تمام کادر از پزشک و پرستار و دیگر عوامل در حال فعالیت هستند ولی به لحاظ مالی، حقوق پرستاران نسبتاً پایین است و این قشر مشکلات زیادی دارند.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه باید برنامه ریزی دقیقی صورت بگیرد که حقوق پرستاران به اندازه واقعی و عادلانه برسد و بخشی از مشکلات آنها برطرف شود، افزود: کار پرستاری واقعاً کاری بسیار سخت و طاقت فرساست و تمام مراحل آنچه پیش از اتاق عمل و په پس از آن و در بخش‌های مختلف درمانی از حساسیت و اهمیت بسیاری برخوردار است و باید حقوق آنها هم متناسب با همین سختی و حساسیت باشد.

ناصری از مسئولان خواست که بیش از پیش نسبت به رفع مشکلات پرستاران توجه بیشتری داشته باشند و برنامه ریزی لازم برای بهبود وضعیت حقوقی پرستاران را در دستور کار خود قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد به حضور بیماران دیگر استان‌ها در استان یزد برای دریافت خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: این موضوع دارای محاسنی است و در کنار آن مشکلاتی هم به وجود می‌آید که باید مسئولان نسبت به رفع این مشکلات توجه لازم را داشته باشند.

وی، اسکان همراهان بیمارانی که از استان‌های دیگر به یزد می آیند را یکی از مشکلات دانست و بیان داشت: باید تدابیر لازم اندیشیده شود که برای این بیماران اماکن اقامتی از مهمان سراها تا هتل‌های خوب و با کیفیت احداث شود.

امام جمعه یزد با بیان اینکه در ایام کرونا با وجود تمام مشکلات و سختی‌ها یک سری تغییراتی در عادات زندگی افراد جامعه به وجود آمد، ادامه داد: در کنار حذف بسیاری از تشریفات از مجالس جشن و عزا، مردم به بهداشت فردی خود هم در این ایام توجه بسیار خاصی پیدا کردند.

ناصری افزود: رعایت بهداشت فردی باید بین تمام افراد جامعه نهادینه شود و به گونه‌ای فرهنگ سازی کنیم که پس از پایان خطر کرونا، باز هم مردم نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و همیشه بهداشت فردی را رعایت کنند.

کد خبر 4946901

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد امام جمعه یزد محمدرضا ناصري ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا قزوین ایلام گرگان سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها امام خمینی ره یاسوج استان یزد کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه ICT در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان امکان خوبی برای توسعه حوزه آی سی تی وجود دارد که می‌تواند باعث نجات استان و جبران عقب افتادگی‌ها باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر وجود نیروی انسانی توانمند در استان در حوزه‌های مختلف، افزود: هم مرزی استان با عراق از مزیت‌های است و می‌تواند به توسعه کمک شایانی داشته باشد.

وی اذعان کرد: کشور عراق از لحاظ خدمات نرم افزاری از ایرانیان عقب هستند و با وجود نیروی انسانی با تجربه و سرشار از استعداد در استان، امکان ارتباط گسترده و انتقال تجربیات وجود دارد.

عابدی با بیان اینکه وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان برای توسعه زیرساخت‌ها و تامین مالی حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری و اقتصادی استان را بهبود بخشد و می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه ریزی برای چند طرح مختلف خبر داد و گفت: یکی از ایم برنامه‌ها آموزش مهارت‌های دیجیتالی به منظور استعداد یابی و تربیت نیروی انسانی است.

عابدی ادامه داد: امسال در قالب طرح «ایران دیجیتال» به صورت گسترده ۳۰۰ هزار نفر را در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی آموزش خواهیم داد.

وی به آموزش ۵۰ هزار نفر در این حوزه طی یکسال گذشته در سطح کشور اشاره کرد و وعده داد در صورت تضمین ورودی بازار کار از طرف شرکت‌های استان، هزینه‌های آموزشی از سوی وزارت ارتباطات تقبل خواهد شد. 

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز در این نشست  اظهار داشت: استان کردستان در شاخص توسعه فاوا (IDE) در رتبه ۲۵ کشور قرار دارد.

حیدری با اشاره به وجود یک هزار و ۲۶۰ کسب و کار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در استان گفت: ۱۱۳ استارتاپ فعال نیز وجود دارد. ‌

فعالیت ۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و اطلاعات

رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست گفت: از ۱۸۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری کردستان ۶۰ شرکت در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

بابک سوری بر لزوم حمایت شرکت ها از بخش صنعت تاکید کرد و افزود: شرکت ها باید بتوانند دست اورد های خود را یه صنعت و تولید محصولات فیزیکی تزریق کنند و در راستای افزایش تولید محصول گام برداند.

وی با بیان اینکه به صورت جدی پیگیری زیرساخت ها هستیم، بیان کرد: کمبود تسهیلات را قبول داریم اما شرکت ها باید نوآوری را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های مختلف دانش بنیان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت حسینی در کمیته استیناف
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد