Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد شنبدی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر گفت: شرایط کار در بیمارستان‌های قرنطینه بیماران کرونایی بسیار سخت و طاقت فرساست و کادر درمان و بهداشت را دچار خستگی و فرسایش مفرط کرده است.

او بیان داشت: علاوه بر خودشان خانواده‌های آنان نیز در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند؛ بنابراین از شهروندان تقاضا می‌کنم حتی المقدور از مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خودداری نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنبدی افزود: اگر شرایط به همین صورت ادامه پیدا کند بی شک بار روانی و خستگی پرسنل را بیش از حد خواهد کرد بنابر این لازم است مردم توجه بیشتری به رعایت نکات بهداشتی داشته باشند و به هیچ عنوان بدون ماسک از خانه خارج نشوند

دبیر ستاد مقابله باکرونا بندرماهشهر تصریح کرد:  از مردم می‌خواهم در منازل خود بمانند، خودقرنطینگی پیشه کنند، به پاساژ‌های مسقف و شلوغ نروند در مراسمات فاتحه خوانی و عروسی و فعالیت‌های جمعی اکیدا شرکت نکنند که در غیر این صورت گرفتار بیماری شوم کرونا می‌شوند و در این میان خصوصا جان افراد مسن و بیماران زمینه‌ای را به خطر می‌اندازند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بندرماهشهر از شرکت‌های پتروشیمی منطقه خواست در وضعیت خطیر فعلی جهت جلوگیری از گسترش بیماری کرونا برنامه‌های تعمیرات اساسی خود را به تاخیر بیندازند.

این مقام مسئول گفت: در شهرستان بندرماهشهر در پیک بیماری کرونا قرار گرفته ایم و می توان گفت هم اکنون بدترین شرایط، طی ۴ ماه گذشته را تجربه می‌کنیم و  به دلیل افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و تعداد مراجعات بیماران بدحال تخت‌های بیمارستانی مختص بیماری‌های دیگر را هم به بیماران کرونایی اختصاص داده ایم و از این بابت خدمت دهی به سایر بیماران نیز تحت الشعاع قرار گرفته است.

انتهای پیام/م

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهداشت و درمان قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند