Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم با اشاره به اعتراضات این روزهای آمریکا، گفت: اگر تصمیمات غلط اقتصادی در این کشور ادامه دار باشد آتشی بر اقتصاد مریض آمریکا می زند که می تواند باعث اعتراضات ادامه داری شود. این اعتراضات هم می تواند حاکمان مغرور و دیکتاتور این کشور را با چالش هایی مواجه کند که نهایتا در تصمیم سازی اقتصادی ناتوان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم نکو عضو سابق کمیسیون اقتصادی در مجلس نهم در گفتگو با دیارآفتاب؛ در خصوص مشکلات اقتصادی آمریکا و تاثیر آن در اعتراضات این روزهای ایالات متحده، گفت: باید این واقعیت را پذیرفت که آمریکا یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا را دارد و تاثیرات زیادی بر اقتصاد جهان می گذارد. این اقتصاد بزرگ می توانست در حل بسیاری از مشکلات اقتصادی دنیا تاثیرگذار باشد ولی به دلیل حضور سردمداران قدرت طلبی در این کشور، این اقتصاد بزرگ به چالش هایی کشیده شده است. این مشکل بزرگی است که مردم آمریکا با آن رو به رو هستند و باعث خسارات زیادی بر اقتصاد آنان شده است.

تحریم اقتصادی دیگر کشورها از سوی آمریکا، اقتصاد این کشور را هم دچار چالش کرده

وی دخالت های اقتصادی آمریکا در امور دیگر کشورها را علت دیگر مشکلات اقتصادی برای این کشور دانست و افزود: آمریکا اگر تبدیل به قدرتی اقتصادی در دنیا شده، به دلیل مراودات اقتصادی و صادرات و واردات با سایر کشور ها است. لذا تحریم های اقتصادی ایجاد شده بر روی برخی کشورها که از سوی آمریکا صورت گرفته، باعث شده تا مشکلاتی هم برای این کشور به وجود بیاید. برای مثال تحریم های صورت گرفته از سوی آمریکا بر روی اقتصاد ایران و برخی کشور های دیگر یا افزایش نرخ گمرکی بر روی کالاهای وارداتی از سوی چین که به جنگ اقتصادی این دو کشور تعبیر می شود، باعث تنش ها و لرزه هایی در اقتصاد آمریکا نیز شده است.

نکو، رویه در پیش گرفته شده توسط سردمداران آمریکایی را اشتباه دانست و تصریح کرد: چنین تصمیماتی باعث به لرزه درآوردن ستون های اقتصادی ایالات متحده شده که آثار آن را این روزها در اقتصاد این کشور می توان مشاهده کرد.

مردم آمریکا تصمیمات غلط اقتصادی حاکمانشان را دوام نمی آورند

عضو سابق کمیسیون اقتصادی در مجلس نهم یکی از دلایل اعتراضات این روزهای آمریکا را تصمیمات اشتباه اقتصادی آمریکا دانست و گفت: همین تصمیمات اشتباه باعث شده تا مردم این کشور دوام فشارهای اقتصادی را نیاورده و در تظاهراتی که این روزها شاهد هستیم مطالبات اقتصادی خود را بیان کنند. این اعتراضات می تواند خطرات بزرگی را برای این کشور در پی داشته باشد.

وی اضافه کرد: البته این اعتراضات به معنی فقر و فلاکت در کل کشور آمریکا نیست ولی قسمت هایی از این کشور تحت تاثیر مستقیم قرار گرفته اند.

نکو، بدهی چند ده تریلیون دلاری آمریکا را مشکل دیگر اقتصاد مریض ایالات متحده دانست و افزود: اقتصاد جهانی بر پایه بده بستان بنیانگذاری شده است. به این معنی که اگر کشوری بدهی خود را تسویه نکند باید زیان های بیشتری پرداخت کند. آمریکا هم با داشتن بدهی هایی سنگین به سایر کشور ها تحت فشارهای اقتصادی قرار گرفته و باعث شده تا برای برون رفت از آن سختگیری هایی در واردات کالا به کشور خود وارد کند که نمونه آن بستن تعرفه گمرکی سنگین بر کالاهای چینی است.

نماینده اسبق مردم تهران در مجلس، اخذ مالیات های نامتعارف را روش دیگر سیاستمداران آمریکایی برای تسویه بدهی این کشور عنوان کرد و گفت: فشارهایی از این دست باعث شده تا بدنه اقتصادی آمریکا زخمی شده و اگر روند به همین ترتیب ادامه داشته باشد نهایتا به فروریختن دیوار های اقتصادی آمریکا منتج خواهد شد.

وی اضافه کرد: فشارهای اقتصادی و بد اخلاقی سیاست مداران آمریکایی باعث اتخاذ تصمیمات دیگری از جمله پرداخت نکردن سهم خود به برخی نهادهای بین المللی یا تهدید سازمان بهداشت جهانی به عدم پرداخت کمک های مالی شده است. این قبیل تصمیمات نشان از سردرگمی و درماندگی حاکمان آمریکایی است.

فشار اقتصادی بر مردم آمریکا منجر به اعتراضات بیشتری می شود

نکو با اشاره به اعتراضات این روزهای آمریکا، عنوان داشت: اگر تصمیمات غلط اقتصادی در این کشور ادامه دار باشد آتشی بر اقتصاد مریض آمریکا می زند که می تواند باعث اعتراضات ادامه داری شود. این اعتراضات هم می تواند حاکمان مغرور و دیکتاتور این کشور را با چالش هایی مواجه کند که نهایتا در تصمیم سازی اقتصادی ناتوان باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اعتراضات این روزهای تصمیمات غلط اقتصادی اقتصادی آمریکا اقتصاد مریض مردم آمریکا باعث شده بر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»

آروین هایلرین چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا در گفتگوی اختصاصی با SNNTV از حماسه جامعه دانشگاهی آمریکا که این روزها در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است، روایت می‌کند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ندای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی دیگر محدود به منطقه خاورمیانه نیست و بسیاری از مردم جهان در اروپا و آمریکا و استرالیا و... به حقانیت مطالبه هفتاد ساله فلسطینیان پی برده و تازه متوجه شدند که دستگاه کودک کش صهیونیستی در این سال‌ها از انجام هیچ جنایتی در حق کودکان و زنان فلسطینی کوتاهی نکرده و کار را از حد گذرانده است.

چند روزی است که دانشگاه‌های آمریکا تبدیل به نقطه کانونی و مرکز توجه به موضوع فلسطین شده است. دانشجویان و اساتید آمریکایی که تا پیش از این بواسطه‌ی هژمونی رسانه‌ای صهیونیست، درک درستی از وقایع جاری در نوار غزه نداشتند و مقهور روایت غربی_آمریکایی از فلسطین اشغالی بودند، با شروع عملیات طوفان الاقصی و تلاش فلسطینیان برای بازپس‌گیری حق خود و از سوی دیگر به اوج رسیدن جنایت‌های رژیم صهیونیستی که تا به امروز و پس از حدود ۲۰۸ روز، نزدیک به ۴۰ هزار نفر  مردم را به شهادت رسانده‌اند، وجدان بیدار هر انسانی با دیدن این واقعه، بیدار گشته و جامعه دانشگاهی آمریکا نیز از این موضوع مستثنی نبوده اند.

اما پلیس آمریکا و نیرو‌های امنیتی این کشور علیرغم تصویر متمدنانه‌ای که در سینمای هالیوود از آن‌ها به عرضه گذاشته بود، با وحشی‌گری و بربریت تمام به تجمعات دانشجویی یورش برده و با زدن اسپری فلفل و ضرب باتوم و کشیدن حجاب از سر دختران و زنان دانشجو و این قبیل اقدامات، تلاش داشتند تا اعتراض مسالمت آمیز دانشجویان را سرکوب کنند.

یکی از داشنجویان آمریکایی که تصاویر دستگیری او در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد، خانم آروین هایلرین (Arwyn Heilryne) است. او که به تازگی از بند بازداشت غیرقانونی پلیس آمریکا آزاد شده بود، درخواست خبرگزاری دانشجو برای بیان روایت حماسه‌گونه جامعه دانشگاهی آمریکا را پذیرفت و به گفتگو نشست که بخشی از  آن در ذیل آمده است:

از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم

آروین هایلرین چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا گفت: از دانشجویان ایرانی بخاطر حمایتشان سپاسگزارم. دانشجویان قدرت تغییر را دارند؛ اگر با هم متحد شویم می‌توانیم تغییراتی ایجاد کنیم.

وی در ادامه بر این نکته تاکید کرد: ما نباید مورد توجه باشیم، هدف اصلی ما تمرکز بر غزه است. هدف همه باید تمرکز بر مردم غزه که مورد وحشگیری قراره گرفته اند، باشد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    ادامه اعتراضات تا توقف کامل کمک های مالی به اسرائیل

آروین هایلرین ادامه داد: دانشگاه باید باید اطلاعات مالی خود و حقیقت ارتباط با اسرائیل را علنی کند. هدف اعتراضات دانشجویی توقف ارسال کمک های مالی به اسرائیل است. 

او تصریح کرد: باید با توقف کمک های مالی به اسرائیل به توقف نسل کشی کمک کنیم. 

او در پایان تاکید کرد: تحت هر شرایطی از مردم فلسطین حمایت خواهیم کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   دیگر ساکت نخواهیم شد! / دانشجویان بازداشتی تهدید به محرومیت تحصیلی شده‌اند

چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا در گفتگوی اختصاصی با دانشجو گفت: برای کمک به آزادی دوستانم به زندان تگزاس آمده ایم. باید بگویم اعتراضات قطعا ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: روز گذشته ۱۰۰ تن از همراهان من دستگیر شدند. در ابتدا به ما گفته شد که دانشجویان  بازداشتی اجازه حضور در دانشکده ها را ندارند، اما در نهایت رای دانشگاه تغییر پیدا کرد. 

هایلرین تاکید کرد: مجازات‌هایی علیه دانشجویان بازداشتی در حال اجراست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

روایت دانشجوی دختر آمریکایی از بازداشت غیر انسانی توسط پلیس آمریکا در دانشگاه

آروین هایلرین افزود: تظاهرات ما صلح آمیز بود و صدها دانشجو کار مند در آن شرکت داشتند. 

او در مورد نحوه برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: پلیس ابتدا مرا محکم به زمین کوبید و آنقدر محکم دستم را بسته بودند که دستانم را حس نمیکردم.  بازداشت من بسیار ناراحت کننده بود اما به هیچ وجه به دردی که مردم فلسطین هر روز تجربه میکنند و تحمل میکنند نمیرسد.

او ادامه داد: در اداره پلیس از امکانات اولیه بهداشتی محروم بودیم؛ اجازه داشتن حجاب نداشتیم. اجازه پوشیدن لباس مناسب نداشتیم تا آنها بتوانند ما را به راحتی بازرسی کنند

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است