Web Analytics Made Easy - Statcounter

این شرکت گفته است که از ماه ژانویه با همکاری اداره تحقیقات و توسعه زیست پزشکی (BARDA) بر روی توسعه این واکسن کار کرده است.

"الکس گورسکی" (Alex Gorsky )، رئیس شرکت جانسون و جانسون در بیانیه‌ای گفت: جهان با یک بحران اضطراری در بهداشت عمومی روبرو است و ما متعهد به انجام وظیفه خود هستیم تا بتوانیم واکسن بیماری کووید-۱۹ را در سرتاسر جهان در دسترس عموم قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه مارس سال جاری این شرکت با دولت آمریکا قراردادی امضا کرد تا بیش از یک میلیارد دوز از واکسن خود را تا سال ۲۰۲۱ ایجاد کند و این در حالی بود که این شرکت هنوز واکسن خود را آزمایش نکرده بود.

در حال حاضر هیچ درمان و یا واکسن تأیید شده‌ای از سوی سازمان غذا و دارو (آمریکا) برای ویروس کرونا وجود ندارد. تولید هر چه سریعتر این واکسن ضروری است؛ چراکه تاکنون بیش از ۷.۲ میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و بیش از ۴۱۲ هزار نفر نیز از این تعداد جان خود را از دست داده‌اند.

این شرکت در ابتدا اعلام کرده بود که قصد دارد آزمایش واکسن کرونا ویروس خود بر روی انسان‌ها را از ماه سپتامبر آغاز کند، در حالی‌که روز گذشته اعلام کرد انجام این آزمایش دو ماه زودتر و از واسط ماه ژوئیه سال جاری انجام خواهد شد. 

به گفته مقامات این شرکت دلیل زودتر انجام دادن این آزمایش پیشرفتی است که آنها در داده‌های پیش‌بالینی مشاهده کرده‌اند. آزمایش بالینی واکسن مذکور در نیمه دوم ماه ژوئیه آغاز خواهد شد و ۱۰۴۵ داوطلب سالم در سنین ۱۸ تا ۵۵ سال و در افراد ۶۵ سال و بالاتر واکسن را دریافت خواهند کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان دولت آمریکا درمان سازمان غذا و دارو ویروس تجهیزات پزشکی جهان دولت آمریکا سازمان غذا و دارو ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، یک شرکت رباتیک مستقر در کانادا، از عرضه نسل هفتم ربات انسان‌نما و همه‌منظوره خود خبر داده که ارتقاءیافتۀ نسل ششم است.

شرکت کانادایی سَنکچوئری‌ای آی (Sanctuary AI)  این ربات را فونیکس (Phoenix) نامگذاری کرده است که قابلیت آن را دارد که کار‌های مختلفی مانند برچسب زدن روی جعبه، بسته‌بندی مواد غذایی، جابه‌جایی بسته، اسکن محصولات و لحیم‌کاری را انجام دهد. این شرکت ربات سنکچوئری را در چند سال گذشته با تمرکز بر آموزش قسمت بالاتنه توسعه داده است تا بتواند همانند انسان وظایف مختلفی را انجام دهد.

نسل هفتم نسبت به نسخه قبلی پیشرفت‌های زیادی دارد، برای مثال بازۀ بهره‌وری آن افزایش یافته که به معنای در دسترس بودن بیشتر برای آموزش و ضبط داده‌ها است. این ربات دارای ادراک بصری و حس لامسه بهتری است و می‌تواند کار‌های پیچیده‌تری را انجام دهد. علاوه بر این، در مقایسه با نسل قبلی، دامنه حرکتیِ وسیع‌تری در قسمت‌های مچ، دست و آرنج دارد. تیم توسعه‌دهنده موفق شده است زمان لازم برای یادگیری کار‌های جدید و انجام خودکار آنها را برای فونیکس کاهش دهد و آن را از چند هفته به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش دهد.

جوردی رز (Geordie Rose)، مدیرعامل شرکت سنکچوئری گفت: «نسل ۷ ربات فونیکس در بین تمام سیستم‌های موجود شبیه‌ترین ربات به یک انسان است که می‌تواند سنگ بنای هوش مصنوعی همه‌منظوره باشد.»

شرکت مگنا (Magna)، از تأمین‌کنندگان پیشرو در قطعات و ملزومات خودرو، برای توسعه ربات فونیکس با شرکت سنکچوئری‌ای آی شریک شده است. این ربات قرار است کار‌هایی مانند کنار هم قرار دادن صندلی‌ها و نصب شیشه جلو در خودرو را انجام دهد. انتظار می‌رود که آخرین نسخه ربات انسان‌نمای همه‌منظوره فونیکس، انقلابی در صنعت رباتیک ایجاد کند و ویژگی‌ها و قابلیت‌های بهبود یافته‌اش احتمالاً کاربرد آن را در صنایع مختلف بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد