Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@11:33:43 GMT

چگونه همسر تنوع طلب خود را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۲۸۵۹

چگونه همسر تنوع طلب خود را کنترل کنیم؟

زمین شناسی خوانده و از طریق رشته‌اش با سنگ‌ها آشنا شده است. همین آشنایی مسیر زندگی‌اش را از رشته‌ای که به قول خودش هیچ گونه علاقه‌ای به آن نداشته تغییر داده است؛ تغییری که برای آن تجربه چندین زمینه دیگر را نیز فراهم کرده و حالا از آن کاملا راضی است.

این روز‌ها کار صنایع دستی انجام می‌دهد و می‌گوید اگر همان تغییر و تنوع‌ها نبود، حالا به جایگاه واقعی و موردعلاقه‌اش دست پیدا نمی‌کرد، البته تأکید می‌کند که تنوع در همه امور جواب نمی‌دهد و گاهی به ضرر فرد تمام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تنوع طلبی، واژه‌ای که شاید به ظاهر برای اغلب افراد جامعه بار معنایی منفی داشته باشد و نظر آن‌ها را به سمت و سو‌های ناخوشایندی جلب کند، اما، چون از دل جامعه بر می‌خیزد، هر نوع تغییر و تحول اجتماعی در به وجود آمدن آن تأثیر بسزایی دارد؛ به طوری که در این سال‌های اخیر که حضور تکنولوژی در جامعه و خانواده‌ها پررنگ‌تر شده تنوع طلبی هم در میان اغلب افراد، جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است و آن‌ها هم به لذت ناشی از این تنوع طلبی اذعان می‌کنند.

تنوع طلب، فردی که خواهان تنوع است و همیشه برای تغییر و تنوع در زندگی و امور اجتماعی خود از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزد. حال این تنوع می‌تواند از جابه جایی مداوم منزل تا تغییر لوازم و شغل و حتی شریک زندگی باشد.

مهرداد ثابت، روانشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تنوع طلبی اظهار کرد: تنوع طلبی به معنای نیاز شدید به کسب تجربه‌های جدید و متفاوت است که می‌تواند به شکل‌های مختلفی از جمله سفر، شغل، کسب و کار، ارتباط و ... خود را نشان دهد که همین تنوع و اشکال آن، معنای مثبت و منفی را با خود به همراه دارد.

وی بیان کرد: اگر به معنای منفی تنوع طلبی بنگریم، شکست و خیانت و مسائلی از این دست و اگر به نوع مثبت آن نگاه کنیم خلاقیت، تفاوت و تجربه‌های مثبت را مشاهده می‌کنیم. اگرچه تنوع طلبی در شکل مثبت، بهترین راه مقابله با یکنواختی و کسالت است، امّا همین موضوع باعث سوءاستفاده برخی از افراد در حیطه روابط جنسی شده؛ به طوری که آن‌ها به لذت بخش بودن تنوع طلبی اذعان می‌کنند؛ غافل از اینکه این موضوع نتایج و پیامد‌های منفی زیادی را به همراه دارد.

مدتی است که از زندگی زناشویی شان می‌گذرد و هر دو می‌گویند اگرچه از زندگی شان رضایت کامل دارند، اما روابط جنسی، حرف‌ها و اتفاقات زندگی مشترک برای آن‌ها خسته کننده و تکراری است؛ به طوری که بار‌ها در میان حرف‌های خود تأکید می‌کنند که از بودن و داشتن رابطه با یکدیگر لذت نمی‌برند و در نبود آن هم، اضطراب زیادی را تجربه می‌کنند.

این بخشی از صحبت‌های زوجی است که بیش از یک دهه از عمر زندگی آن‌ها می‌گذرد و بر این باورند که نبود جذابیت و تنوع، آن‌ها را روز به روز به زندگی دلسردتر کرده است.

مهرداد ثابت، در ادامه گفتگو با اشاره به رشد فزاینده معضل تنوع طلبی در جامعه تصریح کرد: تنوع طلبی در جامعه تا جایی پیش رفته که پای آن به زندگی مشترک زوجین هم باز شده به گونه‌ای که به یکی از مشکلات عمده این روز‌های جامعه تبدیل شده است، چرا که زوجین برای تجربه جنسی لذت بخش یا جبران کمبود‌های عاطفی شان، به جای تنوع بخشی به روابط به دنبال روابط و جذابیت‌های جدیدتر هستند که ادامه این زنجیره نه تنها بنیان خانواده بلکه پایه‌های جامعه را با خطرات جدی روبرو می‌کند.

این روانشناس تصریح کرد: برخی از زوجینی که در زندگی مشترک خود معضل تنوع طلبی دارند به سرعت به دنبال راه حل و برطرف شدن این مشکل هستند که از طریق کارشناسان متخصص این حوزه اقدام می‌کنند، اما هستند زوجینی که با بی تفاوتی از کنار این موضوع می‌گذرند و آتش تنوع طلبی و خیانت‌ها و مشکلات ناشی از آن را شعله ور می‌کنند.

وی گفت: افرادی که در روابط زناشویی و جنسی خود به دنبال تنوع طلبی هستند در حقیقت از یکنواختی و تکراری بودن فرار می‌کنند، اما از این حقیقت غافل هستند که ادامه این روند می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها به همراه داشته باشد که بعضا به یک بیماری تبدیل می‌شود، چرا که اگر تنوع طلبی جنسی از سطح نیاز به خلاقیت در این روابط بالاتر رود باعث به وجود آمدن هیجانات کاذب در فرد می‌شود و فرد را به حدی حریص می‌کند تا به یک بیمار تبدیل می‌شود.

ثابت ادامه داد: افرادی که در این شرایط قرار می‌گیرند به تنوع طلبی جنسی و روابط متعدد روی می‌آورند و صرفا با ذکر دلایلی نظیر "نداشتن رابطه جنسی لذت بخش و رضایتمند" کار خود را توجیه می‌کنند و این موضوع تا جایی پیش می‌رود که برخی از افراد مجرد گرایشی به ازدواج کردن و قبول مسئولیت یک زندگی پایدار پیدا نمی‌کنند و افراد متأهل هم به سمت ارتباط با دیگر افراد می‌روند.

این روانشناس افزود: این افراد تنوع طلب نمی‌توانند به صورت طبیعی با همسر خود به رضایت و ارضای جنسی دست پیدا کنند و همیشه به دنبال ایجاد روابط با افراد متعدد و جذاب‌تر هستند تا بتوانند روش‌های جدیدی را امتحان کنند که تداوم این روند، اختلالات جنسی را برای آن‌ها به همراه دارد که این اختلال هم همانند دیگر اختلالات جسمی و روانی مستلزم توجه ویژه‌ای است که به مشاوره جنسی نیاز دارد.

وی با اشاره به عوامل به وجود آورنده تنوع طلبی جنسی تأکید کرد: از جمله عواملی که باعث به وجود آمدن تنوع طلبی جنسی در میان افراد می‌شوند، می‌توان به اختلالات شخصیت، ناتوانی‌های جنسی، خلاء‌های عاطفی، ناتوانی در حل تعارضات زناشویی، کنجکاوی برای کشف ناشناخته‌ها، کمبود‌های روانی، میل به تجربه با افراد متعدد و انحرافات جنسی اشاره کرد.

ثابت تصریح کرد: در رابطه با تنوع طلبی باید گفت که زنان به دلیل حساسیت و آسیب پذیرتر بودن در مقایسه با مردان، تمایل بیشتری به برقراری رابطه دارند، چرا که تنوع طلبی ارتباطی، کلامی و جنسی در زنان بیشتر برای جبران کمبود‌ها و خلاء‌های عاطفی آن‌ها و رضایت زناشویی نداشتن آن‌هاست.

این روانشناس با ارائه راه‌های پیشگیری از تنوع طلبی خاطرنشان کرد: اگر تنوع طلبی فرد ناشی از اختلالات شخصیت یا ناتوانی‌های جنسی باشد باید به پزشک و روانشناس متخصص مراجعه کند تا این مشکل او درمان شود، امّا اگر ناشی از تکراری شدن و خستگی روابط باشد، زوجین می‌توانند با ایجاد رابطه‌های خلاق، متنوع و رضایتمند تا حد زیای میل تنوع طلبی را کمرنگ کنند.   منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: فرارو

کلیدواژه: تنوع طلبی تنوع طلبی جنسی برای آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از روان تا درمان

یک روانشناس بالینی گفت: بیشترین آمار مراجعه کنندگان به مشاور و روانشناس قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان، چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان دانست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، انسان موجودی با پیچیدگی‌هایی منحصر به فرد و شاهکاری از خلقت خداوند است که در هزارتو زندگی قرار می‌گیرد او با استفاده از نقشه راه و موهبت‌های غریزی از مبدا به سمت مقصد گام بر می‌دارد. گاه در میانه راه دیگر قادر به یافتن مسیر درست برای مقصدی امن نیست و نیازمند کمک برای ادامه دادن است. در این زمان نیازمند یاری از سمت کسی است که این هزارتو زندگی را با تمام پیچ و خم‌هایش به خوبی بلد است و آن کسی نیست جز روانشناس!

انسان برای ساده‌ترین فعالیت‌ها مثل راه رفتن نفس کشیدن در زندگی از اصولی پیروی می‌کند که تحت نظارت و فرمان مغز انجام می‌پذیرد. زمانی می‌رسد که به خاطر عوامل محیطی یا زیستی مغز نیز برای ادامه دادن نیازمند یاری می‌شود تا بتواند درست‌ترین مسیر را طی کند. اغراق نیست اگر بگوییم مغز موتور اصلی زندگی است که با کوچک‌ترین تشویش و آشفتگی می‌تواند روند عادی زندگی را دچار اختلال کند.

شاید بتوان نقش روانشناس در زندگی را با یک مثال اینگونه توصیف کرد زندگی همچون زمینی مسطح است که گاه دارای چاله‌هایی عمیق است و انسان ناخواسته به درون آن سقوط می‌کند و برای بیرون آمدن از آن نیازمند کمک است. روانشناس اکنون با کوله‌ای از تجهیزات وارد میدان می‌شود و به انسان کمک می‌کند تا از آن بحران با بیشترین سرعت و کمترین آسیب خارج شود.

نرگس محمدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به صورت کلی می‌توان گفت روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیندهای ذهنی افراد است. در جامعه شناخته‌ترین شاخه این علم، روانشناس بالینی است که با آموزش‌های آکادمیک در زمینه سلامت روان برای شناسایی، پیشگیری و درمان مشکلات روحی روانی و ارتباطی از جمله اختلالات روان‌پزشکی به افراد کمک می‌کند تا مسائل زندگی، روابط و مشکلات خود را به صورت مؤثر مدیریت کرده و به پیشرفت آنان در زندگی کمک می‌کند.

وی در رابطه با زمان مناسب برای مراجعه به روان شناس افزود: حوزه کاری روانشناسان برای همه سنین و در جنبه‌های مختلف کارایی دارد و امروزه روانشناسان به طور تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله روانشناسی کودک و نوجوان، فرزند پروری، خانواده درمانی، زوج درمانی، تحصیلی، شغلی و حتی در زمینه تبلیغات و سیاسی می‌توانند به افراد کمک کنند. بنابراین افراد با توجه به حیطه مشکلات خود در گستره‌ی وسیعی می‌توانند به روانشناس نیاز داشته باشند، البته نباید فراموش کنیم که یکی از مهمترین نقش روانشناسان در پیشگیری از مشکلات و بهبود کیفیت زندگی افراد است بنابراین می‌توان گفت که همه افراد برای آنکه بتوانند زندگی بهتر با مشکلات کمتری داشته باشند به روانشناس نیاز دارند. در جوامع پیشرفته شاهد آن هستیم که افراد از سنین کودکی تحت نظر یک روانشناس بوده و برای حل مشکلات و پیدا کردن مهارت‌ها از آن کمک می‌گیرند.

این روان شناس و روان درمانگر یادآور شد: با توجه به تجربه کاری و بالینی خود بیشترین آمار مراجعه کنندگان قشر جوانان به ویژه بانوان هستند که می‌توان دلیل آن را به صورت کلی درگیری بیشتر با مشکلات تهدید کننده سلامت روان و چالش‌های زندگی و درک و پذیرش بهتر این افراد از نقش کمک کننده روانشناسان در بهبود زندگی و مشکلات سلامت روان عنوان کرد.

وی در رابطه با علت مشکلات روحی گفت: واقعیت این است که علت مشکلات روحی روانی به صورت کامل هنوز در هیچ کجای دنیا شناخته نشده ولی آنچه مسلم است نقش ژنتیک، استرس‌های مختلف در جنبه‌های مختلف زندگی، نوع تعامل و ارتباط آدم‌ها با هم دیگر، ویژگی‌های شخصیتی و شیوه‌های مقابله افراد با استرس در بروز مشکلات روحی روانی بخصوصی اختلالات روان‌پزشکی نقش مهم و پررنگی دارد.

محمدی ادامه داد: دلیل ایجاد مشکلات روحی روانی نیاز به بررسی‌های دقیق‌تری دارد یعنی ما نمی‌توانیم یک علت مشخص را برای آن مطرح کنیم ولی می‌توان افزایش سطح مشکلات اجتماعی، اقتصادی، نقش فضای مجازی، شکاف بین نسل‌ها از نظر اعتقادی و ارزشی و نقش رسانه‌ها را در به وجود آمدن مشکلات روحی و روانی مؤثر بدانیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم باید قشر روانشناس را بیشتر بشناسند و برای بهبود مشکلات فردی، اجتماعی و پیشرفت کشور و مسائل زندگی از روانشناسان کمک بگیرند. همچنین نیاز است تمهیداتی برای استفاده بیشتر از خدمات روانشناسی در سطوح مختلف در اختیار مردم قرار بگیرد. نقش تبلیغات و رسانه‌ها نیز می‌تواند اثر مثبتی در شناخت، آگاهی و توسعه استفاده از علم روانشناسی در زندگی داشته باشد تا بتوانیم جامعه‌ای شادتر و متعالی‌تر داشته باشیم.

کد خبر 747095

دیگر خبرها

  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • درگیری بزرگ در لیگ یونان: نتوانستند مربی را کنترل کنند! (+عکس)
  • درگیری بزرگ در لیگ یونان: نتوانستند مربی را کنترل کنند!
  • تصویری عجیب از همسر علیرضا بیرانوند به همراه یک سگ غول‌پیکر!
  • (ویدئو) پاسخ جالب همسر کاپیتان تیم ملی فوتسال به یک سوال جنجالی
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • از روان تا درمان