Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@00:22:52 GMT

مقابله انسان غافل با مرگ احتمالی و غفلت از مرگ حتمی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۳۲۴۱

مقابله انسان غافل با مرگ احتمالی و غفلت از مرگ حتمی

حجت الاسلام بهرامی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تجهیز انسانها برای مقابله با این خطر احتمالی گفت: با اینکه خداوند بارها به ما در مورد مرک حتمی و حسابرسی در قیامت تذکر داده‌اند، از آن غافل هستیم برای مقابله با این واقعه حتمی خود را تجهیز نکرده ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام «غلامرضا بهرامی» مدیر حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان گفت: اگر با نگاه توحیدی به ویروس کرونا بنگریم ببینیم که انسان متکی به خود چگونه در برابر ۵ گرم ویروس در ماند و حتی ابرقدرت های جهان نیز هنوز در برابر این ویروس سلاحی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان اصفهان با تجلیل از گروه جهادی خواهران طلبه برای همیاری در غسل و کفن اموات کرونایی و تولید و توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز کادر درمانی و مردم گفت: آنچه که خداوند از حوزه‌های علمیه خواسته گاهی در مدیریت های کلان نیست و در دست طلبه ها و در حوزه های علمیه محقق می‌شود. 


وی با بیان اینکه بانوان طلبه در عرصه پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا بسیار خوب وارد میدان شدند گفت: شما واردی میدانی شدید که این میدان، میدان جهاد، فداکاری، شهادت و میدان ایثار بود و توانستید از این موقعیت در خدمت به خلق خدا بهره ببرید.


حجت الاسلام بهرامی با اشاره به آیه شریفه «وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لا تُحْصُوها» افزود: ویروس کرونا انسان را به یاد نعمت هایی انداخت که از آن غافل بود، درد سر بشر خاکی غفلت است و خدای متعال در قرآن می فرمایند: اذکرو الله یاد خدا و یاد مرگ کنید غفلت مهمترین عاملی است که انسان را از راه و هدف دور می کند.


مدیر حوزه های علمیه خواهران اصفهان با اشاره به مضمون این آیه که نعمت های خدا قابل شمارش نیست گفت: یکی از نتایج شیوع ویروس کرونا، ملموس و قابل درک شدن این آیه برای همه مردم بود، نعمت هایی همچون نشستن در کنار خانواده، دست دادن با یکدیگر، رفت و آمد و ارتباط با دیگران از فضا و محیط استفاده کردن و بدیهی ترین کارهای زندگی روزمره به عنوان نعمت برای ما ملموس شد.


وی خطاب به طلاب جهادی گفت: شما شجاعت، جرأت، علم، روحیه تعاون و همکاری و اعضای بدن را در خدمت خدا قرار دادید و همه این ها بواسطه یکی از نعمتهای بزرگ خداوند به نام توفیق است.


حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: ویروس کرونا با همه درگیری های جهانی که ایجاد کرد، خبر از یک مرگ احتمال دارد و ما در مقابل این مرگ و خطر احتمالی  می‌ترسیم و تمام ملتها و دولتها برای مقابله با آن بسیج می شویم و این در حالی است که خداوند و پیامبران و امامان معصوم بارها در قرآن کریم و روایات به ما از یک مرگ حتمی خبر داده‌اند و همه انسانها از این خطر حتمی غافل هستیم و خود را برای مقابله با این خطر تجهیز و آماده نمی‌کنیم.


وی با تاکید بر اینکه بشر امروز هر روز با سرعت بیشتری به سمت بی خدایی حرکت می کند و هیچ آمادگی برای مقابله با خطرمرگ حتمی و پس دادن حساب نزد خداوند کسب نمی کند اظهار داشت:  طلبه‌ها و مبلغان باید این توجه را در جهان ایجاد کنند تا غفلت از همه مردم زدوده شود.


مدیر حوزه های علمیه خواهران اصفهان اضافه کرد: اگر با یک نگاه توحیدی به ویروس کرونا بنگریم متوجه می شویم که انسانی که  در برابر قرن های گذشته برای پیشرفت های زیاد و تکنولوژی خود احساس غرور می کرد و به این دستاورد ها افتخار می کرد چگونه در برابر ۵ گرم ویروس در ماند و حتی ابرقدرت های جهان نیز هنوز در برابر این ویروس دفاعی ندارند و ما را به این نتیجه می رساند که همه انسان ها باید چشمشان به آسمان بوده و در مقابل خطرات و تهدیدها به خدای رب العالمین پناه ببرند.


وی با تاکید بر اینکه اسباب دست خداست افزود: ویروس ناچیزی همه دنیا را فلج کرده است، بنابراین ما طلبه ها باید این را اول به خود و بعد به دیگران القا کنیم که همه چیز به دست خداست و نباید به هیچ چیز غیر خدا متکی باشیم.


حجت الاسلام بهرامی تصریح کرد: بیماری کووید ۱۹ آزمایشی برای انسانها بود و برخی افراد مانند شما از این آزمایش سرافراز بیرون آمدید و با  انفاق، روحیه جهادی، فداکاری، از جان گذشتگی آزمون را با سربلندی پشت سر گذاشتید و نسل جدید که فداکاری‌های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی را ندیده بودند، با این فعالیت های جهادی، بهتر شنیده های خود از دفاع مقدس را درک کردند.


وی با تاکید بر اینکه همیشه در طول زندگی انسان، از این میدان ها فراهم می شود و آن کس که بتواند در چنین موقعیتی بهترین استفاده را بکند، برنده است اظهارداشت: حفظ کردن این دستاوردهای بزرگ جهادی و فراموش نکردن آموخته ها و اندوخته های فعالیت های جهادی بسیار حائز اهمیت است و برای پیشگیری از فراموش شدن این خاطرات و فداکاری ها و ایثارگری ها باید این فعالیت ها ثبت و ضبط شود.


حجت الاسلام بهرامی در پایان پیشنهاد داد حوزه های علمیه سراسر استان برای سایر امور آموزشی و پژوهشی و علمی همچون فعالیت های جهادی در دوران شیوع ویروس کرونا وارد صحنه عمل شوند تا بیش از پیش حوزه های علمیه دچار تحول شده و پیش برود.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این جلسه بانوان طلبه جهادگر به بیان گزارش و خاطرات فعالیت های جهادی پرداختند.

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: طلبه خواهر جهادی کرونا مرگ اصفهان مدیر حوزه های علمیه خواهران حجت الاسلام بهرامی فعالیت های جهادی برای مقابله ویروس کرونا فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه فاطمیه نقده
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟