Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تعیین اینکه آیا افراد به SARS-CoV-2 آلوده شده اند ابزاری مهم در پاسخ به بیماری همه گیر است، اما گزینه جادویی نیست.

مقاله ای در روزنامه هفتگی انجمن شیمی آمریکا منتشر شده که قدم‌هایی را برای اطمینان از صحت و در دسترس بودن آزمایش های آنتی بادی برداشته است.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای آزمایش آنتی بادی چندین مجوز استفاده اضطراری را برای شرکت ها صادر کرده و به آنها امکان استفاده از این تست را می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آزمایشات مبتنی بر خون، وجود یا عدم حضور آنتی بادی هایی را که بدن هنگام مبارزه با عفونت با SARS-CoV-2 تولید میکند اندازه گیری و آزمایش ها با سواب های بینی که عفونت فعلی را تشخیص می‌دهد، متمایز است.

مگا ساتیانا محقق ارشد اعلام کرد که پس از بهبودی بیماری کووید-19 آنتی بادی ها برای هفته ها باقی می مانند.

آزمایشات در مکانیسم های خود برای تشخیص آنتی بادی ها متفاوت است، اما همه پلاسما حاوی آنتی بادی را از گلبول های قرمز جدا کرده و سپس مشخص می کنند که آیا آنتی بادی ها به پروتئین های خاص کووید-19 می چسبند یا خیر. این عمل اتصال با روشهای فلورسنت یا سایر روشهای بازخوانی تشخیص داده می شود.

تولیدکنندگان به طور شبانه روزی در تلاش آزمایشاتی را انجام دهند که سریع و اتوماتیک باشد و با تجهیزاتی که در حال حاضر بیمارستان ها و آزمایشگاه های بالینی دارند منطبق باشد.

در حالی که برخی از آزمایش های اولیه از نظر دقت سوال برانگیز بوده اند، پیشرفت های زیادی در ماه های اخیر انجام شده و برخی از تولید کنندگان حساسیت ها و دقت را نزدیک به 100درصد گزارش می دهند.

آزمایش های معتبرتر به معنای درک بهتر گسترش بیماری در اجتماع است ، اما آنها نمی توانند اطلاعاتی درباره احتمال عفونت مجدد فراهم کنند.

با این حال ، کارشناسان بر این باورند که انسان می تواند مقادیر زیادی آنتی بادی SARS-CoV-2 تولید کند و باتوجه به اینکه ویروس به کندی در حال جهش است؛ منجر به محافظت طولانی مدت می شود.

در حالی که شرکت ها در تلاش هستند تا تولید خود را به حداکثر رسانند، متخصصان هشدار می دهند که اثبات مصونیت ایمنی بسیار حساس است زیرا در صورت اشتباه منجر به از بین رفتن بیشتر نیروی کار خواهد شد.

انتهای پیام/

178 / 336 آزمایشات آنتی بادی کووید-19 قرنطینه SARS-CoV-2

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کووید 19 قرنطینه آنتی بادی ها آزمایش ها کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست