Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@02:44:49 GMT

۱۰۰ فروند شناور جدید صیادی چابهار آماده صید

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۳۴۳۳

۱۰۰ فروند شناور جدید صیادی چابهار آماده صید

محمدرضا دائمی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از اهداف صدور موافقت اصولی این شناورها جایگزین برای اصلاح روش صید از گوشگیر به لانگ لاین و نوسازی ناوگان صیادی سیستان و بلوچستان است.

وی در خصوص اصلاح روش‌های صید و نوسازی ناوگان صیادی سیستان و بلوچستان افزود: اداره کل شیلات استان بر اساس سیاست‌های سازمان شیلات ایران در جهت اصلاح روش‌های صید و نوسازی ناوگان صیادی و جایگزینی صید به روش قلاب (لانگ لاین) بجای صید سنتی گوشگیر، موافقت خود را در خصوص درخواست مالکان شناورهای صیادی استان که متقاضی افزایش ابعاد و قدرت موتور شناور خود بوده را بشرط تغییر روش صید از گوشگیر به روش صید با قلاب (لانگ لاین) و ارائه تعهد محضری مبنی بر تغییر روش صید و همچنین تغییر محدوده تردد به کمیسیون تن ماهیان اقیانوس هند، اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات سیستان وبلوچستان گفت: روش صید لانگ لاین از روش‌های نوین صید است که بدلیل دارا بودن مزایایی از قبیل حفظ ذخایر ارزشمند آبزیان و ارزش افزوده صید نسبت به سایر روش‌های کاربردی هم‌اینک اکثر کشورهای پیشرو در زمینه صید و صیادی مبادرت به استفاده از روش صید قلاب می‌کنند.

وی ادامه داد: صید لانگ لاین در سیستان و بلوچستان در سال‌های گذشته پیشرفت‌های خوبی داشته بطوریکه جمع زیادی از شناورهای کوچک در نوار ساحلی و شناورهای کلاس لنج در آبهای سرزمینی از این روش نوین استفاده می‌کنند.

دائمی اظهارداشت: این اداره‌کل در سال‌های گذشته با همکاری مؤسسه بین المللی «یونیدو» وابسته به سازمان ملل در خصوص معرفی بیشتر و آموزش صیادان با این روش نوین صید، مبادرت به برگزاری دوره‌های آموزش متعددی با دعوت از اساتیدی از کشورهای ژاپن و اندونزی کرده و امید است در آینده‌ای نزدیک شاهد صادارات تن ماهیان صید شده با این روش به کشور ژاپن باشیم.

وی ادامه داد: ۲۴ هزار صیاد در ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل تیس، شهرکنارک، رمین، زرآباد، پزم، هفت تیر شهر چابهار، بریس، گواتر، جُد، تنگ و پسابندر و ۶ شهرک و ناحیه صنعتی با بیش‌از ۱۰۰ واحد تولیدی صنایع شیلاتی در جنوب سیستان و بلوچستان فعال هستند.

سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه حدود یکهزار فروند لنج و یکهزار و ۵۰۰ فروند قایق صیادی مجوزدار در قالب ۳۴ تعاونی صیادی در بنادر چابهار و کنارک فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: سالانه صیادان این استان ۳۱ درصد صیدکل کشور، ۳۶ درصد صید آبهای جنوب کشور و ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری) را انجام می‌دهند که این فعالیت‌ها چابهار و کنارک را در رتبه دوم صید در اقیانوس هند بعد از اندونزی و رتبه اول صید در غرب اقیانوس هند قرار داده است.

وی اظهارداشت: چابهار و کنارک همچنین با دارا بودن ۴۲ درصد سهم صید در میان استان‌های جنوبی، ۴۰ درصد سهم صید ایران و تامین بیش‌از ۶۰ تا ۷۰ درصد ماهیان صنعتی نقش مهم و بسزایی در اشتغالزایی و اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار سازمان شیلات ایران سیستان و بلوچستان چابهار سازمان شیلات ایران سیستان و بلوچستان لانگ لاین روش صید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت

چین اولین زیردریایی نظامی مجهز به فناوری روز جهان را که قرارداد ساخت آن ۹ سال پیش با پاکستان امضا شده بود، تحویل اسلام‌آباد داد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروهای مسلح پاکستان، یک فروند از ۸ زیردریایی که قرار است توسط چین آماده شود، طی سفر فرمانده نیروی دریایی پاکستان به چین، تحویل اسلام‌آباد داده شد.

ارتش پاکستان دریافت اولین سفارش زیردریایی نظامی خود از چین را گشایش راهی جدید در همکاری‌های قوی دو کشور عنوان کرد.

براساس قراردادی که دو کشور در جریان سفر رئیس جمهور چین به پاکستان در سال ۲۰۱۵ امضا کردند، ۴ فروند زیردریایی نظامی در چین و ۴ فروند دیگر آن نیز در کارخانه کشتی سازی پاکستان در بندر کراچی آماده خواهد شد.

برپایه این قرارداد دفاعی که با هدف انتقال تکنولوژی به امضا رسیده است، دو طرف در خصوص ساخت هشت زیردریایی «کلاس هنگور» به توافق رسیدند.

زیردریایی کلاس هنگور قادر به انجام ماموریت های مختلف بر اساس دستور العمل های عملیاتی است. این زیردریایی بسیار پیشرفته و غیرقابل رهگیری، مجهزترین سلاح ها و حسگرها را داراست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی