Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عباس ابریشمی» ‌امروز (پنجشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود:‌ سال ۹۲ بیشترین آمار تولید و نصب آسانسور در کشور با ۷۰ هزار دستگاه به ثبت رسید که ناشی از رونق ساخت واحدهای مسکن مهر بود، اما در سال های اخیر به حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار دستگاه کاهش یافته است.

وی از برنامه ریزی برای تشکیل خوشه هایی به منظور توسعه صادرات خدمات و تولیدات این صنعت خبر داد و خاطرنشان کرد:‌ جمهوری اسلامی ایران پس از انگلستان و کانادا، سومین کشور در جهان است که با راه اندازی مراکز آموزش علمی و کاربردی زیر نظر وزارت صنعت، ارائه آموزش های کلاسیک در این عرصه را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته ادامه داد: این اتحادیه یک‌هزار و ۸۰۰ عضو دارد که یک‌هزار و ۲۰۰ عضو در بخش طراحی و خدمات فنی و مهندسی، ۲۰۰ عضو در بخش تولید و ۲۰۰ عضو دیگر در حوزه تزویع و فروش قطعات فعالیت دارند.

وی گفت: کل آسانسورهای در حال بهره برداری کشور نزدیک به ۷۵۰ هزار دستگاه تخمین زده می‌شود که روزانه ۲۵۰ میلیون نفر سفر با آنها انجام شده و تقاضای فروش و نصب آسانسور نیز ۵۰ هزار دستگاه در سال است.

به گفته این مقام صنفی، آسانسورها در دو گروه با موتور گیربکس و گیرلس (بدون گیربکس) عرضه می شوند که در مورد نخست آسانسورهای ۶ تا هشت نفره عمدتا تولید داخل را شامل می‌شود که ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش آن وارداتی است، اما استانداردی در زمینه تولید آن وجود ندارد.

وی افزود: آسانسورهای گیرلس فقط ۱۰ درصد از موتورهای آسانسورهای ایران را تشکیل می دهند که البته آمار آن رو به صعود است.

ابریشمی، یکی از معضلات تولید آسانسور در کشور را نبود یا کمبود ورق عنوان کرد که امکان خرید مستقیم آنها از شرکت های تولیدکننده وجود ندارد و به همین دلیل ۳۰ تا ۴۰ درصد بالاتر از قیمت بازار به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

وی گفت:‌ برخی شرکت‌ها اکنون بیش از دو سال است که برای دریافت کد بورسی به منظور تامین مواد اولیه مورد نیازشان درخواست داده اند، اما موفق نشده‌اند.

استاندارد آسانسورها

رییس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته افزود: برخلاف اظهار نظر مسوولان سازمان ملی استاندارد که ۹۰ درصد آسانسورهای کشور را فاقد استاندارد می دانند، باید گفت این آسانسورها «گواهی استاندارد» ندارند.

به گفته وی، مشکل آن است که نمی توان مردم را برای دریافت همه ساله گواهی استاندارد مجبور کرد.

ابریشمی یادآور شد:‌ در عین حال شرکت‌های بیمه‌ای نیز فقط به دنبال دریافت پول و عقد قرارداد هستند و حتی برای بازدید آسانسور نیز وقت نمی‌گذارند، در زمان بروز خسارت نیز دارا بودن گواهی استاندارد را شرط پرداخت خسارت قرار می دهند.

وی از راه اندازی سامانه «شناسا» تا دو ماه آینده خبر داد که قرار است مشخصات تعداد ۷۵۰ هزار دستگاه آسانسور موجود کشور در مدت پنج سال در آن درج شود.

بالابرها و پله‌برقی

رییس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته در عین حال یادآور شد: بالابرها استانداردهای خاص خود را دارند که در ایران چندان به آن پرداخته نشده است و به همین دلیل شاهد حوادث زیادی هستیم.

وی ادامه داد: اکنون ۱۰ هزار دستگاه پله برقی در کشور با میانگین ۱۲ میلیون نفر سفر در روز مشغول سرویس دهی است و تقاضای فروش و نصب آنها یکهزار و ۵۰۰ دستگاه در سال است.

برچسب‌ها سازمان ملی استاندارد ایران مسکن مهر فصلنامه دنیای آسانسور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملی استاندارد ایران مسکن مهر سازمان ملی استاندارد ایران مسکن مهر هزار دستگاه پله برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم