Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود برومند روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری یکصد و نودمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف (علوم، تحقیقات و فناوری) اظهار داشت: این جلسه در ارتباط با نتایج تدوین برنامه های عملیاتی علم و فناوری در استان ها بود. بر این اساس ۱۰ استان کشور به صورت پایلوت در قالب یک ساختار منسجم تیمی و با همکاری سازمان برنامه و بودجه و نقشه جامع علمی کشور، متدولوژی برای این برنامه طراحی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برومند استان های بوشهر، سیستان و بلوچستان، گلستان، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، کردستان، گیلان، البرز، همدان و فارس را در این تیم پایلوت معرفی کرد.

به گفته برومند، همچنین ۲ استان هم در مراحل بعد اضافه شدند که اسامی آنها به زودی اعلام می شود.

وی افزود: استان های مورد نظر سازمان برنامه کشور و دفتر آمایش و آموزش این سازمان، ۱۰ استان یادشده را انتخاب کردند؛ چرا که برای تدوین این متدولوژی برنامه ای جهت تیم سازی مناسب در استان ها لازم بود.

دبیر شورای عالی عتف وزارت علوم، گفت: این امر از طریق همکاری بین استانداری ها، سازمان مدیریت و برنامه ریزی هر استان، دانشگاه های معین و پارک های علم و فناوری در استان شکل می گیرد.

برومند ادامه داد: برای این متدولوژی یکسان که خروجی ها به منظور قیاس و جمع بندی کنار هم قرار گیرد، چهار تیم در حوزه سیاستگذاری و برنامه ریزی علم و فناوری از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی تهران انتخاب شدند اما تدوین برنامه و دریافت اطلاعات را همان تیم های دانشگاهی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور و پشتیبانی استانداری ها انجام دادند.

به گفته معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، در یکصد و نودمین جلسه کمیسیون دائمی عتف، متدولوژی یکسان برای همه استان ها و خروجی از برنامه های استان گیلان به عنوان یکی از ۱۰ استان پایلوت ارائه شد.

این مقام مسوول وزارت علوم افزود: اعضای کمیسیون دائمی شورای عالی عتف، نظرات خود را برای بهبود و ارتقاء اعلام کردند؛ سایر استان ها هم بعد از تهیه برنامه های شان به این تیم می پیوندند.

برومند تاکید کرد: هدف این امر، تدوین برنامه هفتم توسعه کشور در بخش پیوست پژوهش و فناوری است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مسعود برومند کمیسیون دائمی عتف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مسعود برومند کمیسیون دائمی عتف وزارت علوم تحقیقات و فناوری مسعود برومند کمیسیون دائمی عتف کمیسیون دائمی علم و فناوری وزارت علوم استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، مجید کیان‌پور، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک طی سفر به خراسان رضوی ضمن حضور در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و دریافت گزارشی از اقدامات و برنامه‌های آزمایشگاه استان و بازدید از بخش‌های فنی و ستادی اداره کل، برنامه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را در سال جهش تولید، تشریح کردند.

کیان‌پور افزود: هم اکنون در سطح استان‌ها با ۳۷ سازمان و دستگاه اجرایی همکاری نزدیکی داریم و در راستای برنامه ورود به بازار‌های جدید و ارایه خدمات فنی و مهندسی به دیگر سازمان‌ها، ارائه خدمات به دیگر سازمان‌ها در کنار شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی امسال افزایش خوبی خواهد یافت.

وی با بیان اینکه امسال بودجه مناسبی برای توسعه و بهسازی آزمایشگاه‌های فنی و مکانیک خاک در استان‌ها در نظر گرفته شده است، افزود: باتوجه به اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک یک شرکت دانش‌بنیان، فناورانه و مردم پایه است توسعه شرکت به تجهیزات نوین و آخرین فناوری‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود که امسال ضمن تجهیز آزمایشگاه‌ها به دستگاه‌های جدید، تعدادی ساختمان بهسازی و خودرو‌های خدمت خریداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه تنوع آزمایش‌های قابل‌ارایه در این شرکت بیش از نیاز کشور است، افزود: باتوجه‌به اینکه محصولات و آزمایش‌های جدیدی در دنیا تولید و بهره‌برداری می‌شود، شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز امسال تنوع سبد ارایه خدمات آزمایشگاهی خود را به ۷۵۰ نوع آزمایش افزایش خواهد داد تا نیاز صنعت و پروژه‌های عمرانی را پاسخگو باشد.

بر اساس این گزارش مجید کیان‌پور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، خدایار روان‌بد، معاون توسعه مدیریت و منابع، شهرام جمعه خالدی، ذیحساب، حمیدرضا شیخ انصاری، مدیرکل حوزه ریاست، روابط‌عمومی و ارزیابی عملکرد از بخش‌های مختلف آزمایشگاه استان خراسان رضوی بازدید و ضمن استماع گزارش مدیرکل آزمایشگاه استان خراسان رضوی، بررسی عملکرد سال گذشته و برنامه‌های امسال استان در دیدار صمیمی برای رفع مشکلات همکاران شرکت کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای