Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مجید صابر سفیر کشورمان در جمهوری قزاقستان در این نشست با اشاره به همسایگی قزاقستان و ایران، قزاقستان را جزو ۲۰ کشور هدف صادراتی ایران دانست و اظهار کرد، قزاقستان بزرگترین کشور محصور در خشکی است ولی همسایگی با چین و روسیه و همچنین داشتن ساحل طولانی در دریای خزر موقعیت ممتازی به این کشور داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ترانزیت را یکی از مزیت های اقتصادی ایران در رابطه با قزاقستان معرفی نمود و تأکید کرد: اولویت های اقتصادی ما در روابط با قزاقستان بر چهار محور حمل و نقل و ترانزیت، تجارت و بازرگانی، کشاورزی و معدن استوار است و در همه این زمینه ها ظرفیت های بسیار خوبی برای حضور بازرگانان و شرکت های ایرانی وجود دارد.

سفیر کشورمان افزود: روابط سیاسی دو کشور در وضعیت خوبی قرار دارد و اخیراً شاهد تماس های تلفنی روسای جمهور و وزرای خارجه دو کشور بوده ایم.

وی اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا در آینده نزدیک امکان گفت‌وگوی تلفنی میان وزیر راه و شهرسازی کشورمان و وزیر صنعت و توسعه زیرساخت های قزاقستان را فراهم کنیم و امیدواریم که در این گفتگوها مشکلات موجود بر سر راه همکاری های اقتصادی برطرف گردد.

صابر تأکید کرد: سفارت کشورمان در قزاقستان در حال بررسی، آسیب شناسی و به روزرسانی اسناد امضا شده میان دو کشور است تا این اسناد به نحو احسن اجرا شوند.

وی اظهار داشت: اگر نیاز به امضای اسناد جدیدی است آمادگی داریم تا با دریافت پیشنهادهای بخش های مختلف، پیش نویس اسناد جدید را تهیه و تمهیدات لازم برای امضای آنها را فراهم کنیم.

مجید صابر در پایان پیشنهاد نمود تا در آینده نشست های تخصصی با موضوع کشت فراسرزمینی و همچنین مسائل مربوط به صدور خدمات فنی و مهندسی برگزار گردد که مورد استقبال شرکت کنندگان در نشست قرار گرفت.

علاوه بر سفیر کشورمان، کرباسی معاون بین‌الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ سرایی، مدیرکل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه‌های سازمان بنادر و کشتی‌رانی؛ عابدی، رئیس اتاق مشترک ایران و قزاقستان؛ کاخکی مدیر کل دفتر همکاری های بین‌الملل گمرک؛ باقری نژاد، مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر؛ چمن آرا، نماینده انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی؛ خدایی، نماینده انجمن آبزیان؛ سیف، نماینده کانون صنایع غذایی؛ دانیالی، رئیس انجمن لوازم خانگی؛ عزت آبادی پور، رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی؛ لاهیجی، نماینده کشتی‌رانی؛ رضوانی زاده، رئیس انجمن کشت فراسرزمینی؛ و همچنین نماینده خانه معدن از دیگر شرکت کنندگان و سخنرانان این نشست بودند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ارتقای سطح ایران قزاقستان معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان