Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@08:41:16 GMT

وقوع ۵۰ فقره آتش‌سوزی در مراتع کهگیلویه و بویراحمد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۴۱۱۶

به گزارش فارس، غلام‌حسین حکمتیان‌اصل در نشست خبری در خصوص روزهای سخت منابع طبیعی با گرم شدن هوا گفت: برای جلوگیری و مقابله با آتش‌سوزی مناطق بحرانی شناسایی و در برخی مناطق که  پیش‌بینی آتش‌سوزی می‌شد ۸۴ دیده‌بان مستقر کردیم.

وی به بارش‌های خوب و مطلوب بهاری اشاره کرد و گفت: با توجه به بارندگی خوب بهار پیش‌بینی افزایش آتش‌سوزی را داشتیم که ۸۵۰ کیلومتر آتش‌برد احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: استان در گذشته ۴۸ دستگاه دمنده داشت و تا هفته آینده ۸۳ دستگاه دیگر اضافه می‌شود، ضمن اینکه برنامه طبیعت زنده شبکه دوم سیما هم ۵۰ میلیون تومان برای خرید دمنده اختصاص داد.

وی با اشاره به اختصاص ۳۰۰ دمنده به استان تا پایان سال گفت: در هفته آینده یکصد دست لباس اطفاء حریق خریداری می‌شود، اکیپ‌ها منابع طبیعی فعال و مناطق بحرانی را به شهرستان‌ها اعلام کردیم.

حکمتیان‌اصل بیان کرد: در آتش‌سوزی‌های اخیر دو استان چهارمحال و بختیاری ۱۱ دستگاه  دمنده به استان کمک کردند که دمنده‌های چهارمحال بختیاری امانی بودند.

این مسوول با بیان اینکه ۹۰ درصد  استان را جنگل و مرتع تشکیل داده گفت: مدیریت این ۹۰ درصد جنگل و مرتع متفاوت است، منابع طبیعی با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه است و امیدواریم امسال برخی از این مشکلات حل شود.

حکمتیان‌اصل عنوان کرد: هر ساله ۱۵ اردیبهشت در مناطق گرمسیری و اوایل خرداد در مناطق سردسیری آتش‌سوزی صورت می‌گیرد تاکنون حدود ۵۰ فقره آتش‌سوزی کوچک و بزرگ داشتیم که ۴۰ فقره آن به دلیل سرعت بالای نیروهای منابع طبیعی در زیر یک هکتار اطفاء شد. طی روزهای اخیر ۶ مورد اتش‌سوزی در بویراحمد رخ داد که در سطح زیر یک هکتار کنترل شد.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۳۰۰ هکتار در سطوح درگیر آتش‌سوزی شد، افزود: در آتش‌سوزی‌ها عوامل انسانی دخیل بوده که البته میزان خسارت آتش‌سوزی هنوز برآورد نشده است، مواردی شناسایی شده و برخی مشکوک هستند بعد از جمع‌بندی گزارش ارائه می‌شود.

حکمتیان‌اصل بیان کرد: برخی آتش سوزی‌ها از قِبل آتش‌زدن پسماند مزارع است که خواهش داریم دستگاه‌های متولی تذکرات لازم را ارائه کنند.

مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شبکه بسیم و رادیویی برای مناطق صعب‌العبور استان پیش‌بینی شده،ضمن اینکه پایگاه اطفاء حریق منطقه فیروزآباد بویراحمد یکی از ۱۶ پایگاه اطفاء حریق است که ۹۰ درصد تکمیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵۰ کیلومتر راه‌های فرعی در شهرستان بویراحمد مسدود کردیم که طبیعت آرامش داشت و مراتع رشد کرد.

حکمتیان‌اصل در پایان عنوان کرد: کرونا ضربات را برای خدمت‌رسانی بهتر در حوزه منابع طبیعی وارد کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: حکمتیان اصل منابع طبیعی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش جام جم آنلاین،منصوری در بازدید از سد بند خاکی کوهبرد کهگیلویه گفت: با توجه به مشکل تنش آبی در برخی از شهر‌های کهگیلویه و بویراحمد به خصوص مناطق گرمسیری با حمایت دولت در تامین منابع مالی روند عملیات اجرایی آنها تسریع داده می‌شود. وی آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه بزرگ را یکی از طرح‌های مهم در رفع تنش ابی منطقه دانست و گفت: درصد پیشرفت کاری این طرح به ۶۵ درصد رسیده است. منصوری اضافه کرد: پنج هزار میلیارد ریال برای تکمیل طرح تامین آب چهار شهر کهگیلویه بزرگ نیاز است که با برنامه ریزی لازم تامین خواهد شد که با بهره برداری از این طرح علاوه بر رفع تنش آبی زمینه توسعه کشاورزی در این مناطق فراهم می شود.  طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستا‌های اطراف با جمعیت ٢٤٠ هزار نفر شامل ١٥٣ هزار نفر شهری و ٨٧ هزار نفر روستایی با هدف تامین ١٦ میلیون و ٩٤٠ هزار مترمکعب آب کلنگ‌زنی شد. در این طرح در مجموع ١٧ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظه‌ای ٨٦٠ لیتر در ثانیه انتقال داده می‌شود و به نحوی طراحی شده که قابلیت افزایش ظرفیت تا سقف یک هزار و ٣٤٥ لیتر در ثانیه به منظور انتقال آب مورد نیاز صنعت را نیز تامین خواهد کرد. طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده در اردیبهشت ۹۶ کلنگ زنی شد. برای تسریع در روند اجرایی ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهور به طرح آبرسانی به اراضی کشاورزی حومه غربی دهدشت- سوق امسال اختصاص یافت.

دیگر خبرها

  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد