Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس حجت الاسلام حسن روحانی در آیین افتتاح طرح های ملی وزارت صمت در استان‌های اصفهان و خراسان رضوی اظهار داشت: برای ما بسیار مهم است که امسال سالی پرکار و پر شتاب برای همه مسئولین و کارگران ما باشد.

وی افزود: امسال سال تولید ملی و رونق تولید نیست بلکه امسال سال جهش تولید است و ما باید همه توانمان را به کار ببریم و حرکت مان را به گونه‌ای افزایش دهیم که سال ما سال پر افتخاری برای ملت ما و کشور عزیزمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی با بیان این که در افتتاح امروز ما به چند نکته رسیدیم که بسیار مهم است و آن اینکه تولید فولاد کشور در دولت یازدهم و دوازدهم به دو برابر تولید فولاد در تاریخ ایران رسیده است، گفت: یعنی هرچه ما تولید فولاد داشتیم در این ۷ سال به دو برابر رسیده و این به معنای آن است که همه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و مهندسین ما برای آبادانی کشور تلاش می کنند.

رئیس جمهور افزود: مهم است که در فولاد رتبه ما دهم بوده و به رتبه هشتم می‌رسیم و ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد را امروز دارا هستیم و در فولاد، معدن، آهن اسفنجی و شمش فولاد زنجیره ما منظم و کامل شده و این که می‌بینیم یک جا کنسانتره و جای دیگر گندله افتتاح می شود، یعنی یک زنجیره شکل می‌گیرد.

روحانی با بیان اینکه باید کاری کنیم که در بخش فولاد از معدن که شروع می‌کنیم بتوانیم زنجیره بعدی را هم محقق کنیم که سریع‌تر محصول نهایی برسیم گفت: امروز کشور به یک کارگاه عظیم و بزرگ تبدیل شده و اگر از بالا به ایران نگاه کنید در هر استانی از شرق تا غرب و مرکز و جنوب و شمال کشور همه تلاش و کار می‌کنند.

وی ادامه داد: اینکه در بخش صنعت و معدن ۳۸۰۰ طرح مشغول فعالیت هستند و در سال جاری تا پایان سال ۲۰۰ طرح مهم به افتتاح می رسد به این معنی است که همه کشور در حال حرکت است و ما در بخش‌های مختلف اعم از صنعت کشاورزی و خدمات حمل و نقل و انرژی شاهد حرکت هستیم و موفق به افتتاح هفتگی طرح های بزرگ و موفق هستیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ۴ هزار و ۸۲۶ میلیارد تومان ارزش طرح‌هایی است که امروز افتتاح شد،‌گفت: این پاسخ بسیار خوبی به آن‌هایی است که در سال ۹۷ و ۹۸ می‌خواستند کشور ما را به زانو در بیاورند. گزارش که امروز در بخش لوازم خانگی داده شد، نشان داد که در سال ۹۸ که فشار ۹۷ را مضاعف داشتیم، تولید لوازم خانگی نسبت به سال قبل ۱۰ درصد و در برخی موارد ۳۳% و در برخی موارد هم ۱۲ درصد افزایش داشته و این به این معنا است که تحریم‌ها نتوانسته ما را از پا در بیاورد و طرح‌های مان را ادامه داده ایم و تولید مان را توسعه داده‌ایم.

روحانی با بیان اینکه امروز تولید یخچال فریزر ۳۰۰ هزار دستگاه از امروز افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: این معلوم است که تحریم نمی‌تواند در اراده ملت ما تاثیر بگذارد. البته تحریم فشار می آورد و کار ما را سخت می‌کند و همین که عزیزان ما از ما ارز می‌خواهند و می‌گویند ارز بیشتر اختصاص داده شود تا بتوانیم تولیدمان را سرعت بیشتری بدهیم و این به این معناست که فشارها بی‌تأثیر نیست؛ اما دشمن نه توانست ما را از هدف بازدارد و نه توانسته ما را وادار به تسلیم کند. یعنی نگذاشتیم که دشمن به هدفش دست پیدا کند.

وی با بیان اینکه ما راه خودمان را ادامه داده‌ایم و حالا ممکن است حرکتمان کمی کندتر شده باشد اما این حرکت ادامه خواهد یافت، گفت: در بخش صنعت سه چیز برایمان بسیار مهم است که یکی مواد اولیه است. یعنی بحمدالله معادن غنی کشور مواد اولیه را برای ما فراهم می‌کنند و ما در فولاد از کشور دیگری گندله نمیخریم که در اینجا به آهن اسفنجی و شمش فولاد تبدیل کنیم و  از معدن تا خط تولید نهایی شروع می‌شود.

روحانی با بیان اینکه ما مواد مواد اولیه غنی داریم که در اکثر موارد خودمان از معادن کشورمان استخراج می‌کنیم،‌ گفت: معادن بسیار مهم است و بارها در دولت توصیه کرده‌ام و امروز هم به وزارت صمت توصیه می‌کنم که یکی از کارهای بسیار مهم این است که معادن مان را آزاد کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه معادن روی کاغذ به افرادی واگذار شده و این معادن را حبس کرده اند؛‌ معادن کشور را از حبس نجات دهید، تصریح کرد: این ورق کارهایی که به اینها داده اید به آنها یک زمان دهید و اگر در آن زمان کوتاه نتوانستند بهره برداری کنند این کاغذها را ابطال کنید و این معادن را به مردم واگذار کنید و حتی در سخنان قبلی هم گفتم که می توانیم معادن را تبدیل به سهام کنیم و در بورس عرضه کنیم. بگذارید معادن آباد شود و این معادن بزرگترین سرمایه برای اشتغال کشور خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه ما مواد اولیه داریم،‌ گفت:‌ خوشبختانه دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه اکتشاف کار بسیار بزرگی کرده است. همین که الان مسئول ایمیدرو اعلام کرد که در این دولت ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع جدید برای اکتشاف کار کردیم خیلی مهم است. اکتشاف اولین قدم است که ما را راهنمایی می‌کند که در کجا و در کدام ارتفاعات چه نوع مواد معدنی وجود دارد و پشت سر آن اقدامات بعدی انجام می شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه نکته پس از مواد اولیه فناوری است و ما در این حوزه خوشبختانه خودکفا می‌شویم، تصریح کرد: امروز اعلام شد که در بسیاری از صنایع ۶۰ تا ۷۰ درصد داخلی هستند و در زمینه فولاد حتی به خاطر کرونا بخش خارجی که بنا بوده کار نهایی را انجام دهد نتوانسته به ایران بیاید و جوان های ایرانی خودمان اینها را به افتتاح رساندند. این افتخار بزرگی است و خدمت ملت شریف ایران عرض می‌کنم که این افتتاح ها در یک شرایط عادی کشور صورت نمی گیرد بلکه در شرایط تحریم شدید و کرونا صورت میگیرد.

روحانی افزود: اینکه استاندار اصفهان گفتند ما روز عید کار کردیم و صنایع ما روز سیزده‌به‌در مشغول کار بوده خیلی این آمار مهم بود که در بخشی از صنایع لوازم خانگی ما نسبت به دو ماهه سال قبل که کرونا نبوده در زمینه صنعت لباسشویی ۱۵۲ درصد افزایش داشته‌ایم و در زمینه تلویزیون ۴۹ درصد افزایش داشته ایم. پس ما متوقف نشده‌ایم و کرونا و تحریم ما را متوقف نکرد.

وی با بیان اینکه زمینه سومی که برای ما بسیار مهم است میدان صادرات است، اظهار داشت: باید کاری کنیم که بخشی از تولیدات صنایع ما صادر شود چون در صادرات است که وادار می شویم و کیفیت مان را بالا ببریم. در صادرات است که ما مجبور می‌شویم قیمت را متعادل کنیم. اگر بنا باشد جنسی را در داخل تولید کرده و به مردم خودمان بفروشیم می‌شویم صنعت خودرو. وقتی به مردم خودمان فروختیم امروز گران میکنیم فردا گران تر می کنیم امروز کیفیت را پایین می آوریم و فردا پایین‌تر می آوریم. اما اگر خودروسازی ما به روزی برسد که ۳۰ درصد محصول از صادر شود آن وقت ناچار است که قیمت را متعادل کند و کیفیت را بالا ببرد.

روحانی افزود: صادرات امر مهمی است برای اینکه ما به دنیای رقابت وارد شویم و بتوانیم حرکت مان را در این دنیای رقابت سریع کنیم.

ادامه دارد ...

منبع: الف

کلیدواژه: بسیار مهم مواد اولیه رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند