Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@03:38:29 GMT

رشد اقتصادی ساری منفی است

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۴۳۴۰

به گزارش خبرگزاری ایلنا ،علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود  مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ساری گفت: به محض شکل‌گیری انقلاب اسلای فقهای بزرگ به فکر انتخاب نماینده مجلس افتادند در همان زمان به نوعی نقش مردم به عنوان ناظر در حاکمیت این مسؤولیت را به نمایندگان محول کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما قبول کردیم که این مسؤلیت سختی است، امروز ایران اسلامی نیازمند رعایت یک سری از شاخص‌ها است، اولین شاخص، وحدت است باید در راه بزرگان خود که خط قرمزهای زیادی را رعایت کردند تا نظام پابرجا باشد، با هرگونه مفاسد مبارزه کنیم‌.

نماینده مردم ساری و میاندورود  مجلس شورای اسلامی گفت: ما از بسیاری از آرمان‌ها عقبیم، بعضی وضعیت‌ها در حد و قواره کشور اسلامی نیست، رعایت شاخص‌های اقتصادی تأکید مقام رهبری است، تا زمانی که بین اقشار جامعه فاصله است چهره عدالت پررنگ نیست، رویکرد ما باید به سمت عدالت در همه حوزه ها باشد.

وی افزود: باید بپذیریم رشد اقتصادی نداشتیم، درصد بیکاری ما بالا است، باید در قالب تعامل جمعی به نتیجه برسیم، ارزیابی ما نشأت گرفته از امار و ارقام است، در شهرمان نرخ بیکاری ۱۰ درصد است و رشد اقتصادی ساری حتما منفی است.

بابایی کارنامی با بیان اینکه شاخص بهبود کسب و کار در کشور و استان منفی است، بخشی را دولت باید حل کند، درصد بیمه شدگان مراجعه کننده به مراکز درمانی پایین است و بیماران ما دغدعه هزینه‌های بیمارستانی را دارند افزود: این در شأن این مردم نیست،  این موارد ضعف است وضعیت بودجه در کشور خوب نیست.

بابایی کارنامی تأکید کرد: کشور ما دارای ظرفیت بالای مدیران و نیروهای توانمند است، در کشور هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم، در بازار سرمایه در بدترین شرایط کرونایی شاخص بورس ما ۳۸۰ درصد رشد داشت، ۱۲ میلیون میلیارد تومان در دولت دارایی داریم هیچ دولتی این دارایی را ندارد و  قرار است این دارایی به منابع پایدار تبدیل شود با این رویکرد ما وارد مجلس شدیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس ادامه داد: باید در همه حوزه‌ها حسن نیت داشته و شفاف عمل کنیم، ما دو نماینده به این نتیجه رسیدیم که کارهای مشترک انجام بدهیم، از اغاز دوران نمایندگی تاکنون ۱۲ نامه مشترک امضا کردیم که به نتیجه رسید.

وی به احداث جاده ارتباطی بین سنگ بن به لاجیم در شهر ساری اشاره کرد و گفت: درخواست به وزیر را به همراه آقای زارعی امضا کردیم و دستور وزیر را گرفتیم، خروجی خواهد داشت، در حوزه توریسم و گردشگری که ۵۵ درصد رشد اقتصادی استان ما ناشی از همین فعالیت‌ها است، باید بهتر عمل کنیم.

بابایی کارنامی افزود: جمعیت ثابت شهر ساری ۳ میلیون و ۶۰۹ هزار نفر است ولی جمعیت متغیر آن  ۷۲ میلیون نفر است، برنامه ریزی های ما باید بر اساس جمعیت متغیر باشد، مردم باید بپذیرند که درآمد از مسافران کسب می‌شود  ما میزبان مردم ۷۰ کشور جهان هستیم.

 نماینده مردم ساری و میاندورود یادآور شد: متأسفانه  در جاده‌های مواصلاتی از لحاظ استاندارد مشکل داریم، شأنیت مردم ما تردد در این جاده‌ها نیست باید تلاش شود، در حوزه‌های فرهنگی هم نیازمند توجه مدیران هستیم، ما کار مدیران را رصد خواهیم کرد و تذکر خواهیم داد.

بابایی گفت: بهترین نوع مدیریت استفاده بهینه از منابع در شاخص‌های مختلف است که باید کارهای جدیدی صورت بگیرد، کارخانه‌های بزرگ ساری و میاندورود زیرساخت‌های فراوانی دارند  طرح توسعه باید ایجاد کنیم،  کارخانه دخانیات استان تنها  ۷ درصد سیگار مصرفی مردم را تأمین میکند، توجه به ایجاد طرح توسعه در این کارخانه ضرورت دارد، 

 وی اضافه کرد: مدیران شهرستانی و استانی مشکلات را جدی بگیرند، ما تا زنده هستیم در پای انقلاب خواهیم ماند‌، شهر و استان ما با پتانسل بالا در همه زمینه‌ها نیازمند طراحی برنامه‌هایی برای توسعه است.

بابایی کارنامی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بانوان در جامعه گفت: زنان جامعه در معیشت و اقتصاد خانواده نقش موثری دارند بهره گیری از این پتانسیل ها ما را به نقطه مطلوب می رساند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیکاری رشد اقتصادی کسب و کار مجلس شورای اسلامی ساری نماینده مردم ساری و میاندورود بابایی کارنامی رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • ۹۵ درصد بودجه پیشنهادی دولت تایید شد
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم