Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:40:13 GMT

عرضه ۲.۵ میلیون تن نهاده‌ دامی در سامانه بازارگاه

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۴۶۹۱

عرضه ۲.۵ میلیون تن نهاده‌ دامی در سامانه بازارگاه

به گزارش روز پنجشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «کریم احمدی صومعه» به بررسی نقش سامانه بازارگاه در تأمین و توزیع نهاده‌های دامی پرداخت و افزود: سامانه بازارگاه از چهار ماه پیش راه‌اندازی شده، ابتدا کنجاله سویا سپس جو در این بازه زمانی عرضه‌ شد و اخیراً نیز عرضه ذرت در این سامانه الزامی شده است.

وی با اشاره به اینکه این سامانه بستر عرضه کالا و خرید و فروش آن است، افزود: در مدت‌ زمان ایجاد این سامانه دو میلیون و ۵۰۰ هزارتن کالا در این سامانه عرضه و خرید و فروش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: همه ذینفعان اعم از مرغدار، دامدار، کارخانه‌های خوراک دام، بازرگانان، اتحادیه‌ها، تشکل‌ها و زنجیره‌ها در این سامانه در حال ساماندهی هستند تا بتوانند همه نیازهایشان را از این سامانه تامین کنند.  

وی افزود: زمانی که کالا به‌صورت آزاد عرضه می‌شود، نمی‌توان بر روی آن نظارت سیستمی داشت؛ بنابراین ممکن است فردی بیش از قیمت مصوب و یا خارج از میزان نیاز خود کالا را تأمین کند بنابراین، سامانه می‌تواند این مساله را مدیریت کند.

احمدی صومعه خاطرنشان کرد: سال گذشته عرضه کنجاله سویا در سامانه اجباری و شرایط عرضه کالا به‌صورت عادی طی شد؛ این موضوع سبب شد تا  قیمت عرضه کنجاله سویا از قیمت مصوب دو هزار و ۷۰۰ تومان به دو هزار و ۳۵۰ تومان برسد.

رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی دلیل کاهش قیمت این محصول در سامانه بازارگاه را شفافیت ایجادشده در این سامانه عنوان کرد و گفت: وزیر جهاد کشاورزی  تأکید دارد، نظارت بر روی تمام فعالیت‌ها به‌صورت سیستمی انجام شود.

احمدی صومعه گفت: در نشست‌های مختلفی با تجار، اتحادیه‌ها، تشکل‌ها و بازرگانان پیگیر مشکلات این قشر هستیم تا اگر ایرادات فنی در سامانه وجود دارد و یا فرآیندی پیاده‌سازی نشده است آن را عملیاتی کنیم.

به گفته وی، همچنین جامعیت سامانه را بالا ببریم تا همه ذینفعان بتوانند نقش خود را در داخل سامانه ایفا کنند.

احمدی با تاکید بر اینکه سقف تراکنش‌های مالی اینترنتی نیز در درگاه این سامانه رفع خواهد شد، گفت: بانک کشاورزی با بانک مرکزی در حال رایزنی برای دریافت مجوز افزایش پرداخت در درگاه‌های بین‌بانکی است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شرکت پشتیبانی امور دام کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شرکت پشتیبانی امور دام کشور وزارت جهاد کشاورزی شرکت پشتیبانی امور دام کشور وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران