Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در جمع خبرنگاران در سخنانی با تاکید بر ضرورت دیده بانی بصیر از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: رسانه‌ها دیده بان بصیر انقلاب اسلامی هستند، رسانه‌ها در اطلاع رسانی درست و جهت دادن افکار عمومی نقش آفرین هستند.

ضرورت زنده نگه داشتن شعارهای انقلاب توسط رسانه‌ها

وی با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی به دنبال تحقق فضیلت‌ها، رشد اخلاق و معنویت و تدین، پیشرفت مادی، رفاه، آسایش و امنیت ملت، اقتصاد قوی، فرهنگ متعالی، عدالت، مبارزه با فساد، عزت ملی، مرز بندی با دشمن و سبک زندگی اسلامی هستیم، افزود: تحقق این امور بدون همراهی با رسانه‌ها امکان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه رسانه‌ها در تحقق این آروزهای دیرینه ملت ایران که قرن‌ها به دنبال آنها بوده‌اند تأثیر گذار هستند و نقش بی بدیلی در این رابطه دارند، افزود: نیاز است که رسانه‌ها دارای ویژگی‌ها در تراز انقلاب اسلامی باشند.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر زنده کردن شعارهای انقلاب اسلامی از سوی رسانه‌ها، گفت: رسانه‌ها در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش با اهمیتی داشته‌اند و بدیهی است که تداوم انقلاب اسلامی هم در گرو همراهی رسانه‌ها است.

مطالبه گری رسانه‌ها باید بر پایه معنویت و اخلاق باشد

وی، نیازسنجی دائمی از سوی رسانه‌ها به عنوان یک دیده بان را امری ضروری دانست و گفت: همچنین ارائه راهکار و راه حل برای رفع مشکلات و نیازها باید از سوی رسانه‌ها صورت گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از دیگر وظایف رسانه‌ها است، عنوان کرد: این امر می‌تواند خود را در فرهنگ سازی و ایجاد گفتمان عدالت خواهی، آرمان خواهی و مطالبه گری نشان دهد.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر ضرورت پیگیری نیازهای جامعه از سوی رسانه‌ها و تبدیل آن به جریان سازی، بیان داشت: جریان سازی و مطالبه گری رسانه‌ها باید بر پایه معنویت و اخلاق باشد.

وی همچنین پایبندی به منافع و وحدت ملی را یکی دیگر از ویژگی‌های رسانه‌ها برشمرد و تصریح کرد: وحدت ملی است که می‌تواند ملتی را از گردنه‌های سخت و دشوار عبور دهد و ملتی را در جنگ هشت ساله دشمنان سرافرازانه به سرمنزل مقصود برساند.

ضرورت رعایت اخلاق رسانه‌ای

نماینده ولی‌فقیه در لرستان همچنین بر ضرورت رعایت اخلاق رسانه‌ای از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه تاکید کرد و گفت: باید به دور از جدال در اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و… اخلاق رسانه‌ای رعایت شود.

حجت الاسلام شاهرخی همچنین ضرورت وحدت آفرینی، هم افزایی و جلوگیری از اختلاف را از دیگر ویژگی‌های اصحاب رسانه عنوان کرد و بیان داشت: نظام سلطه ۲۵۰ سال از همه اهرم‌ها برای اینکه اهداف استکباری خود را در منطقه ما و به خصوص ایران اسلامی پیاده کند، استفاده کرد.

وی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌ها از سوی نظام سلطه برای پیاده سازی اهداف استکباری خود، تسلط بر فرهنگ، اقتصاد و منافع ملی کشور، عنوان کرد: اما فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و هوشیاری امام (ره) موجب شد که اهداف نظام سلطه شناسایی و با ایستادگی و حضور مردم در صحنه، ۲۲ بهمن ۵۷ رقم خورد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر ضرورت حفظ و تداوم اهداف انقلاب اسلامی، تصریح کرد: اصول امام (ره) که انقلاب اسلامی را رقم زد باید تبیین شوند.

تشریح اصول امام (ره)

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه اصول انقلاب اسلامی در وصیت نامه سیاسی و الهی امام (ره) تبیین شده است، بیان داشت: این اصول شامل اصول سیاست داخلی، سیاست خارجی، سیاست فرهنگی و سیاست اقتصادی است.

وی، بیان داشت: اصول امام (ره) در سیاست داخلی تکیه بر آرا مردم، تأمین اتحاد و یکپارچگی ملت، مردمی بودن و غیر اشرافی زندگی کردن حکمرانان، دلبستگی مسئولان به مصالح مردم، کار و تلاش همگانی و مضاعف، کار با برنامه هستند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه مدیران استانی در بخش اقتصاد، فرهنگ، آموزش، نظم و امنیت، رفاهی و… باید با مردم ارتباط داشته باشند و اعلام کنند که در وظایفی که بر عهده دارند چه اقداماتی بر اساس آمار و ارقام انجام داده‌اند، افزود: همچنین ایستادگی در مقابل زیاده خواهی نظام سلطه، برادری با ملت‌های مسلمان، ارتباط با همه کشورها به جز کشورهایی که دشمنی می‌کنند و مبارزه با رژیم اشغالگر قدس از جمله اصول سیاست خارجی امام (ره) است.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه دفاع قاطع از احکام و اخلاق اسلامی، تربیت جوانان مؤمن، انقلابی، پای کار، معنویت گرا، اخلاق مدار و عدالت خواه، ترویج معروف و نهی از منکر، ارائه الگوی زن مسلمان، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و… از جمله اصول فرهنگی امام (ره) بوده است، افزود: همچنین تکیه بر اقتصاد ملی، خودکفایی، جلوگیری از قاچاق، عدالت اقتصادی، توسعه متوازن، دفاع از طبقات محروم و… از جمله اصول اقتصادی امام (ره) است.

زمینه توسعه لرستان فراهم شود

وی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها می‌توانند به تبیین این اصول بپردازند و منصفانه با آمار و ارقام نشان دهند که در کجای این راه قرار داریم، بیان داشت: قطار عمران و آبادی در جمهوری اسلامی همواره در حال حرکت بوده است، گاهی روند تند و گاهی کند بوده است.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر ضرورت عملیاتی شدن اصول امام (ره) در استان لرستان، عنوان کرد: با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایی که در لرستان وجود دارد گام دوم انقلاب اسلامی با قدرت بیشتر و همت بیشتر برداشته شود و زمینه رشد و توسعه استان فراهم شود.

وی، تاکید کرد: باید با مطالبه گری، آرمان خواهی، معنویت گرایی و اخلاق زمینه رشد استان را فراهم آورد.

کد خبر 4947153

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب نماینده ولی فقیه در لرستان اصحاب رسانه ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا بیرجند ایلام گرگان سالروز ارتحال امام خمینی آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها امام خمینی ره یاسوج نماینده ولی فقیه در لرستان حجت الاسلام شاهرخی تاکید بر ضرورت سوی رسانه ها انقلاب اسلامی مطالبه گری نظام سلطه اصول امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • اصول فکری شهید مطهری برای جامعه دانشگاهی بسیار کارآمد است
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • تاکید رئیس قوه قضائیه در راستای عدم تأثیرپذیری از فضاسازی‌ها
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای