Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کشتی های ما در وسط مسیر بودند که برخی در داخل کشور گفتند باید کشتیها را برگردانیم چرا که احتمال جنگ وجود داشت اما مدیریت تحول خواه بچه های سپاه را بالای سر ناوهای امریکایی فرستاد تا بدانند دست ما بسته نیست.   به گزارش نوشته تسنیم، محسن رضایی در جریان سی و دمین اجلاس شورای عالی استانها با اشاره به اظهارات مطرح شده از سوی اعضای شورای عالی استانها در جلسه امروز، اظهار کرد: نکات خوبی از سوی اعضا در جلسه مطرح شد که نشان دهنده این است که شوراها در سال‌های اخیر به رشد خوبی رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: مسئله مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که باید به تحول در ساختار مدیریت کشور توجه کرد. چرا که این تحول منجر به تحول در کل دستاوردهای کشور می شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: هم اکنون در حوزه امنیت و دفاعی تحولات خوبی دست پیدا کرده‌ایم و امروزه حکمرانی کشور مردمی شده است و دیگر مثل گذشته جناحی و منطقه ای نیست.
رضایی افزود: ما میراث دار شهدا هستیم و باید روز به روز کاری کنیم که جمهوری اسلامی پایبندتر به ارزشهای شهدا باشد. و ما امروزه نیازمند حکمرانی مردمی در حوزه فرهنگ و اقتصادی هستیم و فلسفه جمهوری اسلامی را عده ای به اشتباه با فلسفه غربی ها یکی می دانند و جمهوری اسلامی فلسفه خود را دارد زیرا آمده است تا هم اراده خداوند و هم اراده مردم را محقق کند و برخلاف آنچه در غرب رخ داد و اراده خدا از اداره جامعه قطع شد.
وی خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی که ولایت از بالاترین نقطه تا پایین ترین نقطه ساری  و جاریست و معنویت و ارزشهای الهی باید در متن جامعه باشد. اما در کنار آن باید خواست مردم هم عملیاتی شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یکی از نمونه های تحقق حکمرانی مردم در بستر ارزشهای اسلامی؛ فعالیت شوراها در روستاها وشهرهاست و باید نگاه کنیم که موانع برای تحقق کامل این حکمرانی جیست تا حل شود.
رضایی افزود: رهبر معظم انقلاب صحبت از تحول کردند و باید یامان باشد در همین حوزه شهرها و حوزه ها هم تحول ایجاد شود و باید مسئولیت به شوراهای شهر و روستاها واگذار شود تا شاهد تحولات گسترده باشیم و اگر قرار است در کشور یک تحول اقتصادی بزرگ رخ دهد باید مئولیتها نیز واگذار شود و باید اختیارات به مدیریتهای محلی واگذار شود تا اینها بتوانند نقش خود را به درستی ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: دستیابی به موفقیت با کارهای پشت میزنشینی و فعلی محقق نمی‌شود و باید یک تحول گسترده در نحوه انجام کارها صورت بگیرد. وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند باید به سراغ تحول برویم و حتی دست روی مسئله عدالت می گذارند یعنی ما نقض‌هایی داریم که باید برای آن اتفاق بزرگی را رقم بزنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین به ارسال بنزین به ونزوئلا اشاره کرد و گفت: در این داستان برادری را با اقتصاد ترکیب کردیم و اینگونه نبود که فقط بنزین بدهیم و پولی هم نگرفته باشیم و ما قبل از رسیدن کشتی هایمان به ونزوئلا مابه ازای آن را گرفته بودیم. البته این کار یک کار بزرگی بود و کشتی های ما در وسط مسیر بودند که برخی در داخل کشور گفتند باید کشتیها را برگردانیم چرا که احتمال جنگ وجود داشت اما مدیریت تحول خواه بچه های سپاه را بالای سر ناوهای امریکایی فرستاد تا بدانند دست ما بسته نیست.
رضایی در پایان گفت: امریکایی‌ها آمدند به ناخدای کشتی‌های ما پیشنهاد و وعده پول دادند تا مسیرشان را عوض کنند اما این پیشنهادهای بی‌شرمانه از سوی عزیزان ما مورد پذیرش قرار نگرفته و کشتی‌ها به ونزوئلا رسید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نفتکش ونزوئلا دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی نگارخانه ترانه باران، نشست تخصصی «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی» در راستای اهداف پژوهشی نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» عصر جمعه ۷ اردیبهشت، با حضور اساتید، دانشجویان، خوشنویسان و علاقه‌مندان به هنرهای قرآنی در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

این نشست تخصصی با سخنرانی سجاد محمد یارزاده رییس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی فرشچیان، مهدی خانکه استادیار و رییس مدرسه عالی مهارتی دانشگاه فرشچیان، مهدی محمدی استادیار و مدیر گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی دانشگاه سوره و محبوبه کاظمی دولابی مدیر نگارخانه ترانه باران همراه بود.

عملکرد مطلوب بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی در حوزه هنرهای اصیل ایرانی و اسلامی

سجاد محمد یارزاده رییس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی فرشچیان در این نشست با اشاره به عملکرد مطلوب نگارخانه ترانه باران به عنوان بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی در حوزه هنرهای اصیل ایرانی و اسلامی گفت: دلیل این موفقیت این است که کسی که عاشق این هنرها باشد می‌تواند موفق عمل کند، هنرهای قدسی مرز ندارند. البته طبیعی است که باید به معیشت هنرمندان و اقتصاد هنر هم توجه شود.

وی با اشاره به اینکه هنرمندی که به سمت هنر اصیل برود ماندگار خواهد بود، گفت: یکی از رموز ماندگاری هنر و هنرمند رجوع به متون مرجع است و قرآن یکی از متون مرجع محسوب می‌شود.

در دل قرآن فضای گفت‌وگوی بسیاری درباره هنر وجود دارد

در ادامه نشست مهدی محمدی استادیار و مدیر گروه هنرهای سنتی و صنایع دستی دانشگاه سوره با اشاره به اینکه در دل قرآن فضای گفت‌وگوی بسیاری درباره هنر وجود دارد، بیان کرد: در هیچ کدام از آیات قرآن هنر تقبیح نشده است. در واقع هنر و شعر مورد توجه هستند.

کلیت قرآن یک اثر هنری شاخص است

مهدی خانکه استادیار و رییس مدرسه عالی مهارتی دانشگاه استاد فرشچیان نیز سخنان خود را با محوریت الهی نگاری ادامه داد و با بیان اینکه کلیت قرآن یک اثر هنری شاخص است، گفت: ادبیات نخستین تجلی الهی نگاری است اما در مورد آیات قرآن، ما درباره محکمات تصویرگری نداریم. آثار موجود در این زمینه نشان می‌دهد هنرمندان بیشتر نسبت به متشابهات و بخش‌هایی که روایات متعدد از آنها نقل شده توجه نشان داده و علاقه‌مند به خلق آثار هنری در شاخه‌های مختلف بوده و هستند.

وی با نمایش آثار هنرمندان حوزه نگارگری با موضوع معراج، مباهله، عاشورا و همچنین چند اثر از استاد فرشچیان با استناد به آیات و روایات مانند پنجمین روز آفرینش، ضامن آهو و ... گفت: بعد از دوره صفویه است که هنرمندان و عرفا فرصت پیدا کردند تا متشابهات را در قالب رشته‌های مختلف هنری روایت کنند.

در ادامه این نشست خانکه و یارزاده ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین نشست‌هایی بتواند ارتباط بین گالری ها، بازار هنر و دانشگاه را تقویت کنند.

نگاه میراث فرهنگی به هنرهای قرآنی بسیار مهم است

محبوبه کاظمی دولابی مدیر نگارخانه ترانه باران نیز در پایان این نشست به دلیل برگزاری نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» اشاره کرد و گفت: بعد از هتک حرمتی که سال گذشته به قرآن مجید به عنوان فرهنگ اسلامی ما شد، به عنوان مدیر تنها نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی اسلامی وظیفه خود دانستم که به زبان هنر نسبت به این هتک حرمت واکنش نشان دهم، نتیجه آن برگزاری نمایشگاه فاخر «روایت باران» بود. اگر به حریم فرهنگی هر کشوری در جهان توهین شود، فرد فرد آن کشور اعتراض خواهند کرد و صدای آن را به گوش جهانیان خواهند رساند.

وی بیان کرد: از این رو آمادگی آن را داریم که نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی را در کشورهای دیگر هم برگزار کنیم. مهمترین رسالتی که ما داریم این است که حلقه‌هایی که می‌تواند در این زنجیره نقش داشته باشد را به هم متصل کنیم. چون با هر تفکر و اندیشه‌ای همه ما برای قرآن احترام قایل هستیم و دوست داریم به بهترین شکل ممکن در دنیا فعالیت‌های ترویجی انجام دهیم که علاوه بر تاثیرگذاری در حوزه فرهنگ ایرانی اسلامی، می‌تواند به موضوع معاش هنرمندان این حوزه هم توجه کند.

کاظمی با اشاره به اهمیت کتابت قرآن مجید گفت: هنرهای سنتی به ویژه خوشنویسی، هنری نیست که هنرمند در آن ظرف چند سال بتواند به درجه استادی برسد و دهه‌ها طول می‌کشد. بسیار خوشحالم می‌بینم هنرمندانی داریم که تمام عمر خود را صرف هنری کرده‌اند که نتیجه آن می‌تواند کتابت کلمات نورانی قرآن مجید باشد.

کد خبر 6089607

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس