Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کریم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعتراض نمایندگان خوزستان در حین سخنرانی وزیر نیرو در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری و متوقف شدن جلسه مجلس برای دقایقی اظهار کرد: اولویت نخست نمایندگان خوزستان در مجلس یازدهم، مسئله آب است چرا که بی‌توجهی به این مسئله در سال‌های اخیر باعث نارضایتی مردم و اعتراض‌های بی‌شماری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیشترین نارضایتی در بین مردم خوزستان مربوط به مشکلات حوزه وزارت نیرو است، افزود: با توجه به اینکه سخنرانی وزیر نیرو در مجلس، اولین حضور رسمی وی در مجلس فعلی به شمار می‌رود و تذکر، نطق اضطراری و سوال برای طرح دغدغه‌های مردم از سوی نمایندگان کافی نبود، با هماهنگی برخی نمایندگان خوزستان به جلوی تریبون سخنرانی رفته و ضمن قطع کردن سخنرانی وزیر، خواستار توجه به مشکلات و معضلات مردم در استان خوزستان شدیم.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتراض ما به وزیر به این علت بود که وی باید فوراً با نمایندگان خوزستان در مجلس جلسه‌ای بگذارد و دغدغه‌های مردم به وی منتقل شود و وی نیز به همراه کارشناسان وزارت نیرو نسبت به ارائه پاسخ‌های لازم به دغدغه‌های مردم خوزستان اقدام کند.

حسینی با اشاره به ۶ دغدغه و خواسته جدی نمایندگان خوزستان در حوزه وزارت نیرو تصریح کرد: ۶ مسئله را به صورت سرپایی و اعتراض به وزیر نیرو و تقی پور معاون وی منتقل کردیم و تأکید داریم وزیر نیرو در جلسه‌ای فوری نسبت به شنیدن این ۶ دغدغه نمایندگان و حل مشکل در این زمینه اقدام کند.

وی ادامه داد: اولین دغدغه نمایندگان خوزستان موضوع انتقال آب از طریق تونل بهشت‌آباد بود که اعتقاد داریم باید فوراً متوقف شود چرا که برای خوزستان فاجعه‌بار خواهد بود. وزیر نیرو اعلام کرد که این پروژه متوقف‌شده ولی ما عقیده داریم این پروژه فعال است و وزارت نیرو به دنبال مجوز زیست‌محیطی آن است. وزیر نیرو اعلام کرد که کارگاه تونل انتقال آب بهشت آب از سرچشمه‌های کارون دایر است ولی فعال نیست ولی ما عقیده اعلام کردیم اگر فعال نیست باید فوراً جمع‌آوری شود.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان ادامه داد: مسئله دومی که نمایندگان نسبت به آن اعتراض دارند، مسئله تأمین آب شرب مناطق مختلف استان خوزستان است. این روزها وزارت نیرو به دنبال مطرح شدن مسئله به بخش غیزانیه اهواز توجه کرده است ولی در خوزستان، ده‌ها منطقه مثل غیزانیه داریم که باید نسبت به تأمین آب شرب دارای کیفیت و کمیت مناسب برای آنها اقدام فوری صورت بگیرد.

حسینی تأکید کرد: مسئله سومی که به وزیر اطلاع دادیم؛ مسئله بحران فاضلاب در خوزستان است که اغلب مناطق استان را با خود درگیر کرده است و باید برای حل این معضل که خانواده‌های فراوانی را در استان با چالش مواجه کرده است، وزارت نیرو چاره‌اندیشی کند. این درست که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حل مشکل آب و فاضلاب اهواز به خوبی حمایت کرده‌اند ولی مدیران وزارت نیرو نیز باید در این خصوص سرعت عمل داشته باشند و معضل آب و فاضلاب استان را مرتفع کنند.

وی ادامه داد: مسئله چهارم مطرح شده از سوی نمایندگان خوزستان در مجلس، مسئله برق است. خوزستان گرم‌ترین استان کشور است و قطع شدن برق مردم حتی برای دقایقی در این استان قابل‌تحمل نیست در حالی که برخی مناطق استان با چالش کمبود برق پایدار مواجه هستند و به وزیر نیرو اعلام شد که این مسئله باید فوراً در دستور کار وزارت نیرو قرار بگیرد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی به خواسته پنجم نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی از وزیر نیرو اشاره کرد و گفت: صدور مجوز آب برای فاز دوم طرح کشاورزی مقام معظم رهبری برای ۲۲۹ هکتار نیز از دیگر خواسته نمایندگان استان از وزیر نیرو بود که این مجوز که می‌تواند زمین‌های فراوانی در استان را احیا کند، در وزارت نیرو معطل مانده است و ما انتظار تسریع در صدور آن را داریم.

حسینی در خصوص خواسته ششم نمایندگان از وزیر نیرو بیان کرد: اعتراض دیگر ما به وزیر نیرو در خصوص عزل و نصب مدیران وزارت نیرو در استان خوزستان بود که ما به شدت به آن معترض هستیم و قصد داریم نظرات خود را به وزیر نیرو اعلام کنیم تا نسبت به بهبود این وضع چاره‌اندیشی فوری صورت بگیرد.

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نهایت مقرر شد هفته آینده نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای مفصل با وزیر نیرو داشته باشند و این ۶ مسئله به منظور چاره‌اندیشی وزیر به همراه جزئیات کامل و مفصل طرح کنند.

کد خبر 4947203

منبع: مهر

کلیدواژه: سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس وزارت نیرو انتقال آب رودخانه کارون ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا بیرجند ایلام گرگان سالروز ارتحال امام خمینی آتش سوزی آتش سوزی جنگل ها امام خمینی ره یاسوج نمایندگان خوزستان در مجلس مجلس شورای اسلامی وزیر نیرو اعلام وزیر نیرو وزیر نیرو وزارت نیرو باید فورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی

گروهی از وکلای دولت آمریکا با توجه به گزارش‌ها درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه که آن را ناقض قوانین بین‌المللی و قوانین آمریکا تلقی کرده‌اند، خواستار متوقف شدن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش ایسنا، گروهی از وکلای داخل و خارج از کشور، از جمله، حداقل ۲۰ نفر از آن‌ها که در دولت «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا مشغول به کار هستند، با استدلال این که اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه مطابق قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی نیست، از رییس جمهور آمریکا خواسته‌اند که کمک‌های نظامی به این رژیم را متوقف کند.

نشریه آمریکایی پالتیکو در این باره گزارش داد: آن‌ها قصد دارند طی روزهای آتی، نامه‌ای به «مریک گارلند» دادستان کل و مشاوران کل در دولت بنویسند و استدلال خود را مطرح کنند. در نامه‌ای که پالتیکو آن را رویت کرده، این وکلا گفته‌اند که اسراییل، احتمالا، قوانین آمریکا، از جمله قانون کنترل صادرات تسلیحات، قانون لیهی، همچنین معاهده‌ ژنو درباره منع حملات نامتناسب علیه جمعیت غیرنظامیان را نقض کرده است.

گروهی که پیش‌نویس این نامه را تهیه کرده‌اند، شامل وکلای فعلی وزارت امنیت کشور و وزارت امور خارجه آمریکا است. این نامه هنوز در مرحله جمع‌آوری امضا است و تا کنون، بیش از ۹۰ وکیل آن را امضا کرده‌اند، از جمله، وکلای وزارت دادگستری، کار و انرژی و وکلای کمیسیون اروپا و بخش خصوصی.

این اقدام، تازه‌ترین نشانه اختلاف نظر در داخل دولت بر سر سیاست خارجی آن در رابطه با رژیم صهیونیستی است. تنظیم این نامه در برهه مهمی انجام شده است، یعنی یک هفته پیش از ضرب‌الاجل ۸ مه انجام شده است؛ کاخ سفید باید تا آن موقع، یک گواهی کتبی به کنگره ارائه کرده و تایید کند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی که در آن از تسلیحات عرضه‌شده آمریکا استفاده شده است، ناقض قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی نیست.

تخریب ساختمان‌ها در پناهگاهی برای فلسطینی‌ها در جبالیا در پی حملات رژیم صهیونیستی در غزه

خبرگزاری رویترز در اوایل هفته گزارش داد که برخی از مقامات ارشد آمریکایی در یادداشتی درون‌سازمانی به «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که نسبت به موثق بودن تضمین‌های رژیم صهیونیستی درباره استفاده قانونی از تسلیحات‌ عرضه‌شده آمریکا، شبهاتی دارند. در ماه فوریه نیز بیش از ۸۰۰ مقام رسمی در آمریکا و در خارج از کشور نامه سرگشاده‌ای را در مخالفت با حمایت دولتشان از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه امضا کردند.

وکلای یادشده می‌گویند، کارمندان دولت وظیفه دارند بدون جهت‌گیری‌های سیاسی نابجا مشاوره خود را ارائه کرده و نسب به بمباران کورکورانه این منطقه محاصره‌شده که تلفات زیادی را در میان غیرنظامیان به بار آورده است، حملات علیه کاروان‌های امدادی و بمباران مدارس و بیمارستان‌ها به عنوان موارد تخطی اخطار کنند.

در پیش‌نویس این نامه با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها مطرح شده است که «قانون، واضح و همسو با نظر اکثریت آمریکایی‌هایی است که معتقدند آمریکا باید انتقال تسلیحات به اسراییل را مادامی که از عملیات نظامی خود در غزه دست نکشیده است، متوقف کند.»

خارج کردن جسدی از یک ساختمان در پناهگاهی تخریب‌شده در جبالیا در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی، ۹ اکتبر ۲۰۲۳

این نامه همچنین از وزارت دادگستری آمریکا می‌خواهد که درباره ارتکاب شهروندان آمریکایی عضو ارتش رژیم صهیونیستی به جنایات جنگی تحقیق کند که طبق قوانین آمریکا، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

کاخ سفید و وزارت دادگستری هنوز پاسخی به درخواست اظهار نظر در این باره نداده‌اند.

موضوع این نامه، چند هفته پس از تصویب لایحه کمک‌های مالی ۶.۳ میلیارد دلاری کنگره به رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

یکی از کارمندان وزارت دادگستری آمریکا که نامه را امضا کرده است، به شرط فاش نشدن نامش در این باره گفت: در لحظه‌ای قرار داریم که دولت آمریکا در حال  نقض قوانین و سیاست خود است. دولت ممکن است با سکوت یا برخی موارد استعفا روبه‌رو شود اما واقعا از حجم نارضایتی و مخالفت نفرات زیرمجموعه بی‌خبر است.»

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

مذاکرات آتش‌بس میان گروه حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس