Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رئیسی دهیار روستای چاه علی شهرستان نیکشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:کهورستان روستای چاه علی با ۵۰ هکتار مساحت یکی از بزرگ ترین کهورستان های استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود

او  افزود : درختان کهور ، پیر و خرما عمده پوشش این کهورستان را تشکیل می دهند که قسمتی از آن در زمین های زراعی واقع شده است

رئیسی  بیان کرد: بعد از خشکسالی های پیاپی در چند سال اخیر و عدم رونق کشاورزی در این منطقه، اداره منابع شهرستان نیکشهر این کهورستان بزرگ را جز اراضی ملی ثبت کرده است

این مقام محلی اظهار داشت : مردم محلی که صاحبان اصلی این اراضی هستند خواهان تملک و تحویل این کهورستان به مردم روستای چاه علی می باشند که این امر علاوه بر محافظت از این نوع درخت ، باعث رونق کشاورزی خواهد شد

رئیسی گفت : برگ های خشکیده درخت کهور و پیر بعنوان کود توسط کشاورزان این منطقه مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین این کهورستان بعنوان پتانسیلی بالقوه برای رونق صنعت گردشگری روستای چاه علی محسوب می شود

منصور رئیسی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان نیکشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: کهورستان بزرگ و متمرکز روستای چاه علی از ذخایر مهم جنگلی شهرستان نیکشهر محسوب می شود که به دلیل کمیاب بودن و ممنوع القطع بودن درخت کهور امکان واگذار آن در قالب طرح های مسکونی امکان پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  خاطر نشان کرد: با توجه به پوشش بسیار قوی این کهورستان ، پتانسیل تبدیل شدن به پارک جنگلی و مرکزی تفریحی را با شرط حفظ گونه های درختی  را دارد.

رئیسی گفت :اشخاصی که مایل به سرمایه گذاری در قالب طرح های گردشگری و تفریحی در این کهورستان هستند منابع طبیعی شهرستان نیکشهر آمادگی لازم جهت همکاری و مکاتبه لازم با استان را دارد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روستای گردشگری منابع طبیعی و آبخیزداری کشاورزان سیستان شهرستان نیکشهر روستای چاه علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • شجاعی در برابر شهری که او را بزرگ کرد!
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری