Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@18:33:49 GMT

شناسایی افراد بی سواد درالبرز مورد توجه قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۷۱۴۲

شناسایی افراد بی سواد درالبرز مورد توجه قرار گیرد

مدیرکل آموزش و پرورش البرز روز پنجشنبه دراین کمیته گفت: سوادآموزی ثمره انقلاب اسلامی و میراث ماندگار بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و مورد حمایت مقام معظم رهبری است.
سالارقاسمی با اشاره به اینکه سواد آموزی بخشی ازنظام تعلیم و تربیت است، خاطرنشان کرد: این مجموعه مهم زمینه بسط و گسترش فرهنگ اسلامی و ایجاد فرصت دوم آموزش را دربین بزرگسالان بی سواد و کم سواد فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: سوادآموزی ازشاخص های مهم توسعه انسانی وجوامع محسوب می شود زیرا این حوزه مسئولیت خطیری در کاهش نرخ بی سوادی درجامعه دارد.
وی تصریح کرد: انتظارمی رود با شناسایی بزرگسالان بی سواد وجلب همکاری همه جانبه دستگاه های مسئول ومشارکت مردم و مدیران مدارس و بخش غیر دولتی برای جذب و آموزش جامعه هدف با اولویت خدمت به مناطق محروم و حاشیه شهر بیش از پیش اقدامات موثری صورت پذیرد .
قاسمی اضافه کرد: تنویر و ترغیب افکارعمومی برای ارتقا سواد ، توسعه و تقویت مراکز یادگیری محلی ، توانمند سازی نیروی انسانی شاغل در حوزه سوادآموزی ، تقویت نظارت بر فرآیندهای اجرایی و صیانت از اعتبارات ازدیگرمواردی است که باید به آن نگاه ویژه ای کرد.
وی ادامه داد: اهداف این حوزه با هماهنگی ومشارکت اعضا کمیته بهبود کیفیت و شورای پشتیبانی سواد آموزی محقق می گردد.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش البرزنیزدراین نشست گفت: این کمیته نقش موثری دربهبود کیفیت وارتقاء کمی و کیفی فعالیت های حوزه سوادآموزی دارد.
یونس جاوید نسب به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه سوادآموزی در سال ۱۳۹۸ پرداخت وافزود: فعالیت های انجام شده برای استمرارجریان آموزشی درشرایط شیوع ویروس کرونا درراستای دستورالعمل های ابلاغی، بررسی دستورالعمل تعیین وضعیت برگزاری آزمون ها و تحلیل نتایج آزمون درسال ۹۸، بخشنامه حجم ابلاغی سال ۱۳۹۹، گزارش تحلیلی در راستای شاخص های سامانه عملکرد مدیریت و هدفگذاری مربوط به شاخص ها انجام و درحال پیگیری است.
دراین نشست وضعیت آموزش دهنده ها، کمبود نیروی انسانی، نشست شورای پشتیبانی وانتظارات ، شناسایی اولیا بی سواد درزمان ثبت نام دانش آموزان و صدور بخشنامه ، شیوه نامه مسئولین سواد آموزی و چگونگی اجرای آن در استان مورد بررسی قرارگرفت.

استان البرز ۸ هزارسواد اموز در ۴۷۰ کلاس دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز سواد آموزی مدارس البرز سواد آموزی سواد آموزی بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند