Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام، از توافقات به عمل آمده برای اجرای طرح ۲۰ هزار هکتار در سه منطقه مستعد کشت برنج در استان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، قاسم سلیمانی‌دشتکی استاندار ایلام امروز در دیدار با محمدعلی طهماسبی معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی خواستار اجرای طرح احیای اراضی شیب دار در استان شد و گفت: در استان اراضی شیب دار و زمین‌های استان در اثر فرسایش خاک به مرور از بین می‌رود و برای نجات و احیای آن نیازمند اجرای طرح احیای اراضی شیب دار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به این مطلب که مردم در دل جنگل، زمین‌ها را در جهت شیب شخم می‌زنند، افزود: این رویکرد باید اصلاح شود و البته ظرف یکی دو سال گذشته با به راه انداختن نهضت آبخیزداری در صدد رفع این مشکل برآمده‌ایم.

استاندار ایلام، گفت: در برخورد غیر متعارف با زمین هر ساله بر اثر بارندگی حدود ۵ تا ۶ میلی‌متر خاک از بین می‌رود در حالی که سال‌های سال طول می‌کشد تا یک میلیم‌تر خاک تشکیل ‌شود.

تشکیل کارگروه تخصصی برای احیای اراضی شیب دار استان

سلیمانی‌دشتکی از آبخیزداری و کشت درختان مثمر و گیاهان دارویی و سازگار با منطقه به عنوان یک راهبرد قوی در حفظ زمین، جنگل و منابع آبی استان یاد کرد و گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته برای احیای اراضی شیب دار استان، در این راستا یک کارگروه تخصصی تشکیل می‌شود و موضوع در دستور کار جدی دولت در استان قرار می‌گیرد. 

وی در ادامه با توجه به استعداد منطقه خواستار اجرای طرح کشت‌های مستعد چون کشت برنج در برخی مناطق استان شد و گفت: برخی مناطق استان که دارای وضعیت خوبی در منابع آب هست می‌توان کشت برنج را در سطح وسیع اجرایی کرد.

سلیمانی‌دشتکی از توافقات به عمل آمده برای اجرای طرح  ۲۰ هزار هکتار در سه منطقه مستعد کشت برنج در استان خبر داد و گفت: در تلاش هستیم اجرای این طرح را در مناطق مستعدی چون دشت عباس، سیروان و چرداول مجوز کشت گیریم.

استان ایلام بسیار مستعد برای باغداری است

محمدعلی طهماسبی معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی نیز در این دیدار، استان ایلام را بسیار مستعد برای باغداری توصیف کرد و گفت: با توجه به شرایط اقلیمی بسیار مناسب استان و همچنین بارندگی‌های اخیر رشد و توسعه باغات و گلخانه‌ها می‌تواند هم از نظر درآمد و هم از نظر اشتغالزایی در استان بسیار موثر باشد.

 وی از طرح  ۵۰۰ هزار هکتار برای احیا اراضی شیب دار در کشور خبر داد و افزود: ما می‌توانیم درصد خوبی از این میزان را به استان ایلام اختصاص دهیم.

برخورداری استان ایلام از اقلیم مناسب برای گسترش باغات پسته

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گسترش باغات پسته در استان را بسیار موثر دانست و گفت: این استان از اقلیم مناسبی برای ایجاد و گسترش باغات پسته برخوردار است و در این زمینه نیز استان باید فعالیت بیشتری را آغاز کند.

گفتنی است استاندار ایلام همچنین در تماس تلفنی با وزیر جهاد کشاورزی خواستار صدور مجوز برای ۲۰ هزار هکتار از اراضی استان برای کشت برنج شد. 

قاسم سلیمانی‌دشتکی در این تماس با دکتر خاوازی بیان کرد: با توجه به بارش‌های خوبی که در سطح استان داشتیم و ذخیره‌ی خوبی که از لحاظ آب‌های زیرزمینی در استان ایجاد شده، ایلام مستعد کشت برنج است و در این زمینه طرحی از ظرفیت‌های شهرستان‌های استان تدوین شده است و در دیدار آتی تقدیم خواهد شد.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس وزیر جهاد کشاورزی استاندار ایلام سلیمانی دشتکی استان ایلام هزار هکتار اجرای طرح کشت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور

زی‌سان- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به متأثر بودن ۲۱ استان از سیل و آبگرفتگی از امدادرسانی‌ نیروهای عملیاتی هلال احمر به بیش از ۲۶۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش زی‌سان، بابک محمودی در این مورد گفت: از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۳۰ ، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام،بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۰۶ مورد عملیات امداد و نجات به دو هزار و ۶۳۶ نفر متأثر از سیل، امدادرسانی کردند، ۲۰۴نفر را به مناطق امن انتقال، از ۱۴۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت و ۷۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی ادامه داد: هزار و ۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۵۱تخته موکت و ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسروجات، ۱۰۰ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو، ۴۹ ست بهداشتی، و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

بر اساس گزارش روابط سایت هلال احمر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود:۱۶۹تیم عملیاتی متشکل ۶۰۹نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده، گفت: ستادهای بحران تشکیل شده و تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس طی دو روز آتی در آمادگی کامل هستند.

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راههای عشایری در مناطقی از استانهای ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است اما در حال ارزیابی هستیم.

ظفری با تاکید بر اینکه راههای اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیروهای امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستادهای بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

tags # سیل سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل زده استان ایلام