Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطاالله بهادری رئیس هیئت مدیره باشگاه نفت مسجد سلیمان درباره مشکلات مالی این باشگاه، احتمال کناره گیری این تیم از لیگ برتر و شرایط تیم با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفت و گو پرداخت.

مستاصل هستیم و در تامین مخارج روزانه باشگاه مشکل داریم

بهادری درباره عدم امکان استفاده نفت مسجد سلیمان از ورزشگاه شهید بهنام محمدی و دیگر امکانات سخت افزاری که متعلق به وزارت نفت است گفت: تمامی امکانات نفت مسجد سلیمان وابسته به شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجد سلیمان است و جزو اموال شرکت نفت به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از شرکت نفت به ما اعلام کردند به دلیل ممنوعیت وزارت نفت از تیم داری، نمی‌توانند به ما هیچ کمکی بکنند. مستاصل هستیم و نمی‌دانیم در این شرایط چه کار باید بکنیم. تیم در اردوی تهران حضور دارد و برای تامین مخارج روزانه با مشکل مواجه شدیم. از طرف دیگر بدهی‌ها و مشکلات مالی قبلی در کنار کرونا و هزینه‌های رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مشکلات زیادی برای تیم به وجود آورده است.

دست کمک ما به سوی تمام کسانی که دل در گرو ورزش دارند، دراز است

رئیس هیئت مدیره باشگاه نفت مسجد سلیمان در ادامه گفت: دست کمک ما به سوی رسانه ها، مسئولان ورزشی، استانی، کشوری و هر شخص دیگری که دل در گرو ورزش دارد، دراز است. ما خوشحالیم که در چند سال گذشته خیلی از مربیان و بازیکنان داخلی و خارجی به تیم ما آمدند و از مشکلات ما گفتند. مسلما اگر آن‌ها درباره مشکلات و سختی‌های نفت مسجد سلیمان حرف بزنند، تاثیرش خیلی بیشتر از آن است که من به عنوان یکی از مدیران باشگاه چنین حرفی بزنم.

برای فصل جاری تنها ۷ میلیارد به ما کمک کرده اند

او افزود: تمام پولی که برای این فصل به تیم ما دادند، فقط ۷ میلیارد بود. هیچ تیم لیگ برتری دیگری با چنین بودجه‌ای بسته نشده و حداقل ۲۰ میلیارد برای آن هزینه شده است. نیت ما این بود که نفت مسجد سلیمان را در لیگ برتر نگه داریم تا نگاه آسانسوری از تیم ما برداشته شود. امسال هم تیم ما عملکرد خیلی خوبی داشت و به نیمه بالای جدول لیگ برتر و نیمه نهایی جام حذفی هم رسید. این نتایج برای وقتی بود که تیم آرامش داشت. قطعا اگر تا ۲ فصل دیگر با همین روند پیش می‌رفتیم، می‌توانستیم برای سهمیه آسیا برنامه ریزی کنیم و همین حالا هم در جام حذفی شانس داریم و به نیمه نهایی رسیدیم.

نمی‌توانیم برای تیم برنامه ریزی میان مدت کنیم

بهادری گفت: از روزی که افتخار خدمتگزاری در نفت مسجد سلیمان را به دست آوردیم تاکنون، همواره دغدغه داشتیم و حتی توانایی برنامه ریزی میان مدت برای تیم را نداشته و نداریم. در این مدت فقط به دنبال تامین منابع مالی بودیم تا آرامش تیم از دست نرود.

مدیران باشگاه یک ریال هم حقوق نمی‌گیرند و عاشقانه به تیم خدمت می‌کنند

او درباره رقم قرارداد مدیران باشگاه گفت: هزینه‌های باشگاه را خیلی کم کردیم. مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره برای کار در باشگاه یک ریال هم پول نمی‌گیرند و همه ما عاشقانه به تیم خدمت می‌کنیم. تنها هزینه‌های باشگاه شامل تغذیه، اقامت، سفر‌ها و قرارداد‌های بازیکنان است. برای سفر‌ها حداقل نفرات را همراه با تیم اعزام می‌کنیم و اگر قرار باشد یکی از مدیران باشگاه برای یک بازی همراه تیم باشد، تمام هزینه‌های سفر اعم از بلیت رفت و برگشت، غذا و اقامت در هتل با خود او است.

ممکن است نفت مسجد سلیمان به سرنوشت نفت تهران دچار شود

رئیس هیئت مدیره نفت مسجد سلیمان در ادامه گفت: اگر با همین روند پیش برویم، نفت مسجد سلیمان هم به سرنوشت نفت تهران دچار خواهد شد. وزارت نفت طبق قانون نمی‌تواتد به تیم ما کمک کند، اما قانون برای همه است. در حال حاضر تیم‌های ذوب آهن، سپاهان، فولاد و پیکان وابسته به وزارت صمت هستند. این نشان می‌دهد که قانون انعطاف دارد و می‌توان چنین شیوه‌ای را برای نفت مسجد سلیمان هم در پیش گرفت و شرکت‌هایی که در صنایع پایین دستی فعالیت می‌کنند به عنوان حامی مالی نفت مسجد سلیمان انتخاب شوند.

می‌توانستند با یک برنامه ریزی ۵ ساله، نفت مسجد سلیمان را به بخش خصوصی واگذار کنند

او افزود: وزارت نفت تقصیری ندارد و مسئولان آن تنها از قانون پیروی می‌کنند، اما حداقل کاری که می‌شد انجام داد این بود قانونی تصویب کنند که طی یک برنامه ۵ ساله، حمایت وزارت نفت از باشگاه کاهش یابد تا در این مدت بستر‌های خصوصی سازی نفت مسجد سلیمان آماده شود، نه این که یک مرتبه بیایند و تمام کمک‌ها را قطع کنند و همه چیز را از یک باشگاه بگیرند تا باشگاه نابود شود.

نفت مسجد سلیمان دلخوشی مردم شهر است

بهادری اظهار داشت: بار‌ها گفتیم که نفت مسجد سلیمان هواداران بسیار زیادی دارد و دلخوشی مردم شهر است. حضور تیم در لیگ برتر باعث شور و نشاط مردم مسجد سلیمان و حتی کاهش جرم و جنایت می‌شود. همه می‌دانند که فواید ورزش چیست و تبعات دوری از آن هم مشخص است و معظلات اجتماعی زیادی را در پی دارد.

بیشتر بخوانید:

سرنوشت مبهم نفت مسجد سلیمان/ وداع زودهنگام زردپوشان با لیگ برتر رقم می‌خورد؟ رعایت پروتکل‌های بهداشتی هزینه زیادی می‌برد که برای تامین آن مستاصل هستیم

رئیس هیئت مدیره نفت مسجد سلیمان در ادامه گفت: با اعتبار و کمک برخی از دوستان تیم را به اردوی تهران اعزام کردیم و ۸ تیرماه هم با شاهین شهرداری بازی داریم. رزرو یک اتاق برای هر کدام از اعضای تیم، بلیت هواپیما برای رفت و برگشت و رعایت پروتکل‌ها هزینه بسیار زیادی دارد که برای تامین آن مستأصل هستیم.

امیدوارم مسئولان به داد تیم ما برسند

بهادری گفت: چند روز پیش نصیریان دوست مدیرعامل باشگاه با شورای تامین جلسه داشت و تمام مشکلات باشگاه را تشریح کرد تا فکری به حال نفت مسجد سلیمان کنند. تاکنون به ما کمکی نشده است، اما امیدواریم مسئولان به داد تیم ما برسند.

دلیل به بن بست رسیدن فوتبال ایران، بی توجهی به مسائلی مانند خصوصی سازی است

رئیس هیئت مدیره نفت مسجد سلیمان گفت: در لیگ حرفه ای، باید بستر‌های لازم برای خصوصی سازی باشگاه‌ها فراهم شود و تمامی باشگاه‌ها به بخش خصوصی واگذار شوند. نمی‌گویم از انگلستان و آلمان الگو بگیریم، اما می‌توانیم از ترکیه الگوبرداری کنیم که باشگاه‌های آن خصوصی سازی شدند و به تمام باشگاه‌ها وام‌های بلند مدت با سود کم دادند تا برای بخش خصوصی حمایت و رغبتی وجود داشته باشد. چنین کاری باید در ورزش ایران هم انجام می‌شد و دلیل به بن بست رسیدن فوتبال ما بی توجهی به همین مسائل است.

موانع قانونی اجازه نمی‌دهد اداره کل پولی به حساب باشگاه واریز کند

او افزود: متاسفانه این روز‌ها بعضی‌ها به جای این که بروند حق خودشان را بگیرند، می‌پرسند چرا حق فلانی را دادید. میان وزرای نفت و ورزش و جوانان و استانداران بوشهر و خوزستان قراردادی امضا شد و به دلیل منع قانونی که در کمک به تیم‌ها وجود داشت، در قرارداد مقرر شد که به ورزش همگانی کمک شود. بخشی از پول را به حساب باشگاه واریز کردند و بخش دیگر ٱن هنوز باقی مانده است. به هر حال مدیرکل ورزش و جوانان استان هم دوست دارد به تیم شهرش کمک کند، اما وقتی موانع قانونی در پرداخت پول وجود دارد، او هم نمی‌تواند کاری کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نفت مسجد سلیمان لیگ برتر فوتبال نفت مسجد سلیمان رئیس هیئت مدیره مدیران باشگاه برنامه ریزی خصوصی سازی باشگاه ها وزارت نفت لیگ برتر تیم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۹۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • دلیل مهدی چمران برای ساخت مسجد در تمام پارک‌های تهران | فیلم
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • آتش‌ سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • پرسپولیس به سرنوشت استقلال دچار شد/ شمسایی، ناپلئونی به فینال رفت!
  • به نام خدا، گل برای تراکتور!
  • اقدام حیرت‌آور زاکانی در مقابل پارک قیطریه با یک بنر! | تصویر