Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: با هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته امسال در راستای تحقق شعار جهش تولید ۱۲۴ واحد تولیدی غیرفعال در مناطق مختلف استان اردبیل راه‌اندازی می‌شود. ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، اکبر بهنامجو ‌در جلسه ستاد تسهیل تولید در استان اردبیل اظهار داشت: امسال تاکنون 17 واحد راکد تولیدی با اقدامات حمایتی نظیر ارائه تسهیلات بانکی مورد نیاز راه‌اندازی مجدد شده و وارد عرصه تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به صورت مستمر مشکلات واحدهای تولیدی استان پیگیری می‌شود افزود: در راستای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بازدید از پروژه‌ها هر هفته یک بار انجام می‌شود و هیچ محدودیتی برای زمان گذاشتن جهت حل مشکلات سرمایه گذاری نداریم.

وی از هدفگذاری برای راه اندازی مجدد و احیا  واحدهای تولیدی راکد استان خبر داد و افزود: با هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته امسال در راستای تحقق شعار جهش تولید 124 واحد تولیدی غیرفعال در مناطق مختلف استان اردبیل راه‌اندازی می‌شود.

‌جهش تولید بدون همراهی دولت و بخش خصوصی محقق نمی‌شود‌تولید صنایع دستی در استان اردبیل با حمایت از سرمایه‌گذاران توسعه می‌یابدمعاون وزیر جهاد کشاورزی: تولید محصولات کشاورزی در کشور افزایش می‌یابد

بهنامجو با تاکید بر اقدامات وزارت صمت در استان اردبیل تصریح کرد: احیای 74 مورد از این واحدها از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت برای سال 99 برنامه‌ریزی شده که با تامین سرمایه در گردش و حل مشکلات موجود به چرخه فعالیت بر می‌گردندـ

استاندار اردبیل تحقق شعار جهش تولید مستلزم حمایت از تولیدکنندگان دانست و اظهار کرد: در سال جهش تولید با همه جهادی کار کنیم هم مسوولان دستگاه‌های متولی و صاحبان صنعت و سرمایه باید با تلاش مضاعف جهت تحقق شعار سال گام‌های استوار و اساسی بردارند.

به گزارش تسنیم؛ در جلسه امروز که مدیران تمامی دستگاه‌های اجرایی مربوطه حضور داشتند مسائل و مشکلات 8 واحد و مجموعه تولیدی راکد استان نیز مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/‌146/ش

R41374/P/S6,49/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان اردبیل راه اندازی تحقق شعار جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور