Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا انصاری ‌ با تاکید بر ضرورت انسجام و همدلی در شرایط فعلی به خصوص وضعیت اقتصادی کشور اظهار کرد: با توجه به بحران تحریم و پاندمی کرونا که شرایط سختی را در کشور ما بویژه در حوزه اقتصادی و اجتماعی ایجاد کرده است و همچنین با توجه به موضوع ناکارآمدی و انتصابات برخی افراد نالایق طبیعی است که شرایطی در کشور ایجاد شود که ما در انتخابات ۹۸ شاهد مشارکت و حضور حداکثری نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نمی‌شود حاکمیت وظایف خودش را در قبال مردم انجام ندهد و انتظار داشته باشد که همراهی و همدلی آنان را داشته باشد. تنها اتکا همراهی و همدلی مردم با مسئولین است و این امر از طریق همراهی و همدلی مسئولین با یکدیگر، بهبود شاخصه‌های اقتصادی سیاسی،‌ اجتماعی و فرهنگی میسر خواهد شد. تا اصلاح این امور صورت نگیرد هر گونه تلاش برای بهبود امور نقش بر آب می شود.

این فعال سیاسی گفت: مجلس یازدهم با شرایط ویژه‌ای به صورت یک‌دست اصولگرا شکل گرفت. در چنین شرایطی دو راه برای مجلس وجود دارد. یا سیاست تهاجمی و حذفی با مخالفان و منتقدان را پیش گیرد یا تعامل سازنده با دولت به همراه نقد دلسوزانه در راستای تحقق مطالبات مردم را دنبال کند.

انصاری گفت: در چنین شرایطی اگر مجلس و دولت راه آشتی با مردم را پیش بگیرند هم سرنوشت اصولگرایان و هم سرنوشت کل کشور بهبود می‌یابد. با توجه به نابرابری حاکم بر جامعه باید قبول کنیم راهی که در گذشته طی شده درست نیست و باید مسیر آشتی ملی را طی کنیم.

گذر زمان مشخص می‌کند کدام دوره مجلس مشکلات کشور را بیشتر کرد

اعتمادآنلاین نیز نوشت:  

مجلس یازدهم در حالی کار خود را آغاز کرد که تعدادی از نماینده‌های مجلس یازدهم انتقاداتی تند درباره عملکرد مجلس دهم مطرح می‌کنند و حتی علت «پایین آمدن میزان مشارکت در انتخابات دوم اسفند» را ناکارآمدی نمایندگان مجلس دهم می‌دانند. رویکرد این دسته از نمایندگان مجلس یازدهم با واکنش نمایندگان مجلس دهم روبه‌رو شده است.

محمدرضا بادامچی‌، عضو فراکسیون امید مجلس دهم،در این باره اظهار داشت: مجلس دهم کارنامه‌ای پربار از خودش بر جای گذاشت و با وجود همه مشکلات و مانع‌تراشی‌ها توانستیم لایحه‌های خاک‌خورده را بعد از سال‌ها به قانون تبدیل کنیم؛ به عنوان مثال قانون تجارت که از زمان آقای خاتمی و دولت اصلاحات بلاتکلیف مانده بود به سرانجام رسید تا اتفاق مهمی در فضای تجارت بیفتد.

عضو حزب اسلامی‌ کار در ادامه گفت: همچنین می‌توان به بررسی شرایط فرزندان دوتابعیتی اشاره کرد که ما با اصلاح قانون تعداد زیادی از فرزندانِ به لحاظ قانونی بی‌هویت را شناسنامه‌دار کردیم تا بتوانند مثل همه از حقوق‌های مسلم بهره‌مند شود.

وی افزود: دوستانی که به ما اشکال می‌گیرند حتماً می‌دانند گروهک تروریستی داعش برای جذب نیرو در همه کشورها به سراغ کسانی می‌رود که از حقوق شهروندی محروم‌اند. ما در حالی تکلیفِ بلاتکلیف‌ها را مشخص کردیم که لایحه مربوط به آنها به مدت ۱۱ سال در کمیسیون‌های ادوار مختلف مجلس خاک خورده بود.

او توضیح داد: مجلس دهم در دوره‌ای مسئولیت داشت که بنا بر گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه، درآمدهای نفتی از ۱۲۰ میلیون دلار به رقم نازل ۹ میلیون دلار رسید که این ناشی از تحریمی است که به واسطه تندروی‌ها و مانع‌تراشی گروه‌های داخلی به کشور تحمیل شد.

بادامچی تاکید کرد: آنهایی که با افراطی‌گری مانع پایداری ایران شدند به جای تخریب مجلس دهم یا هر نهاد و فرد دیگری، سرشان را پایین بیندازند و به خاطر سخت کردن شرایط کشور و فشارهایی که به مردم وارد می‌شود، خجالت بکشند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: به آنهایی که برای تخریب مجلس دهم آستین‌ها را بالا زده‌اند یادآوری می‌کنم که در همان دوره هم اصولگرایان رأی اکثریت را داشتند و اگر اشتباهی هم بود که به نظر من کم بود، فقط نمی‌توانند دنبال تخریب چهره‌ اصلاحات باشند. با این حال من به قدری به کارنامه‌ دوره قبل باور دارم که حتی نظر علی لاریجانی را که گفت «مجلس دهم مظلوم بود» قبول ندارم؛ چون مجلس مظلوم نمی‌توانست آن همه دستاورد داشته باشد.

محمدرضا بادامچی در پایان گفت: گذشت زمان روشن خواهد کرد که کدام مجلس تاثیرگذاری مثبتی داشته است و کدام مجلس مشکلات کشو را بیشتر خواهد کرد.

۲۷۲۱۶

کد خبر 1398521

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گفتگوی ملی مجلس یازدهم مجلس دهم اصلاح طلبان اصولگرایان مجلس یازدهم مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • خجالت بکشید!
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • اعلام فهرست کاندیداهای شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس