Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@07:02:57 GMT

اعطای تسهیلات به صنعتگران شاهرودی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۰۵۱۸

اعطای تسهیلات به صنعتگران شاهرودی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مهدی جمال مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان به مناسبت هفته صنایع‌دستی به میزبانی میراث فرهنگی شاهرود بابیان اینکه در سال جهش تولید اگر توجه خودمان را به صنایع‌دستی معطوف کنیم مصداق بارز اقتصاد مقاومتی اتفاق خواهد افتاد گفت: اشتغال خوبی در بخش صنایع‌دستی وجود دارد، اما باید در نظر داشت که علیرغم همه مشکلات و ضرر و زیان‌های وارده، این بخش تعدیل نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بابیان اینکه فعالان صنایع‌دستی استقامت بسیاری در دوران کرونا به خرج دادند افزود: برای جبران خسارات و ضرر و زیان وارده به بخش صنایع‌دستی تسهیلات ۱۲ و ۱۶ میلیون تومانی با نرخ ۱۲ درصد در نظر گرفته‌شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بابیان اینکه راه نرفته زیادی پیرامون صنایع‌دستی در پیش است ابراز داشت: با توجه به پتانسیل بالای صنایع‌دستی در اشتغال، دو فروشگاه صنایع‌دستی در شاهرود و بسطام سال قبل افتتاح شد تا صنعتگران تشویق شوند تولیدات خود را در معرض فروش قرار دهند.

جمال بابیان اینکه نقدینگی را باید به سمت آموزشی پیش برد که در تولید نقش دارد تصریح کرد: تولید و بازیابی دو کفه ترازو هستند که بسیار در اقتصاد نقش آفرینند لذا در این راستا سال گذشته صنعتگران شاهرودی ۶۵۰ میلیون تومان از تسهیلات مشاغل خانگی بهره‌مند شدند که به ۵۶ صنعتگر داده شد.

او بابیان اینکه برنامه‌هایی که می‌تواند به معرفی شاهرود کمک کند باید افزایش یابد افزود: سال گذشته ۴۰۰ فقره پرونده مشاغل خانگی و تمدید پروانه‌ها انجام شد.

مهدی جمال مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بابیان اینکه آموزش کوتاه مدت در صنایع‌دستی به بیش از ۱۰۰ نفر در رشته‌های مختلف داده شد ابراز داشت: با عنوان تقویت صنایع‌دستی تلاش می‌شود تا این میزان آموزش به ۲۰ الی ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

جمال در ادامه تصریح کرد: ثبت ملی شهر کلاته خیج به عنوان شعر بافنده‌های سنتی و روستای ابرسج به عنوان روستای نمد با ۵۰ کارگاه نمد مالی در دستور کار قرار دارد و همچنین توسعه جاجیم‌بافی شهر مجن نیز پیگیری می‌شود.

او بابیان اینکه باید کوشید تا سهم مشارکت حضور فعال صنعتگران صنایع‌دستی در نمایشگاه‌های ملی و منطقه‌ای افزایش یابد افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی با کمک صنعتگران در حال انجام است.

انتهای پیام / ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی تسهیلات بانکی صنایع دستی اقتصاد مقاومتی صنایع دستی میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری