Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادقی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: مساله بهداشت محیط و حفظ محیط‌ زیست در اصفهان مهجور واقع شده و بسیاری از قوانین در این زمینه ناکارآمد بوده و به آن بی‌توجهی شده است لذا مدیریت پسماند اصفهان در راستای آگاهی بخشی به شهروندان، با در نظر گرفتن ملاحظات بهداشتی، در سطح شهر و در چند نوبت با استفاده از  "هنر اجرا یا نمایشگون" اهمیت محیط زیست را به مردم یادآور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این برنامه در قالب نمایشی "پرفورمنس" (هنر اجرا یا نمایشگون) با عنوان"من فردای شما هستم" کلید خورده و بازیگران با پوشش‌های ویژه که گویای تاثیر رهاسازی پسماندها در محیط زیست و آینده انسان در مواجهه با آن است، در اماکن عمومی با رعایت فاصله اجتماعی به اجرای برنامه می‌پردازند.

صادقی، هدف از اجرای این برنامه را ذهنیت سازی در مخاطبان و تغییر نگرش و رویکرد آنها نسبت به تولید و رهاسازی پسماندها عنوان و بیان کرد: این گروه نمایشی با اشاره به پنج دسته از پسماندها شامل بطری پلاستیکی، نایلون، تیغ و ژیلت، دستکش یکبار مصرف و ماسک، که بحران اساسی در محیط زیست و بهداشت جامعه ایجاد می‌کنند، با شعار "من فردای شما هستم" آمارهای تکان دهنده‌ای از مصرف نایلون و بطری و غیره را به صورت دست نوشته نمایش می‌دهند که بخودی خود می‌تواند برای مخاطب سرآغاز یک تغییر باشد.

به گفته سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان، این برنامه در محور چهارباغ و برخی دیگر از مناطق شهری اجرا می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از نزدیک شاهد این اجرای هنری باشند.

صادقی یادآور شد: هر روز در شهر اصفهان حدود ۷۰ تُن یعنی ۴.۵ میلیون کیسه نایلونی وارد پسماندها می‌شود که سهم هر شهروند حدود ۲ نایلون است که در صورت رعایت الگوی مصرف و حذف نایلون توسط شهروندان، این آمار کاهش و خطرات و تبعات بهداشتی و زیست محیطی آن کمتر می‌شود. 

وی ادامه داد: علاوه بر این، روزانه حدود ۴۳ تُن کاغذ در اصفهان تبدیل به پسماند می‌شود که این عدد محصول قطع حدود ۷۳۱ درخت است.

 سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: مشاهده این آمار، مسوولیت شهروندان در کاهش پسماند و تفکیک آن از مبدأ را دو چندان می‌کند. 

مدیریت پسماند به مجموعه مقررات منسجم و نظام‌مند در حوزه تولید، ذخیره، جمع‌آوری، حمل و نقل، پردازش و دفع پسماند گفته می‌شود که منطبق بر اصول زیست محیطی و بهداشت عمومی است.

روزانه حدود هزار تُن پسماند شهری تولید و وارد کارخانه بازیافت اصفهان می‌شود که از این میزان حدود ۶۵۰ تُن تَر و ۳۵۰ تَن غیرارگانیک دفنی(ریجکت) است، از این مقدار پسماند تَر حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ تُن کود کمپوست تولید میشود.

نخستین کارخانه کود آلی در ایران در سال ۱۳۶۸ در منطقه « گردنه زینل » واقع در شرق اصفهان، در زمینی به وسعت یکصد هکتار فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون در حال پیشرفت و به روزرسانی تجهیزات خود به منظور کاهش دفن پسماندها و افزایش میزان ظرفیت ورودی و پردازش پسماند است.

برچسب‌ها مدیریت پسماند اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت پسماند اصفهان مدیریت پسماند اصفهان مدیریت پسماند محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام