Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله علیخانی با اشاره به اینکه در کشور همچنان شاهد شیوع ویروس کرونا هستیم، تأکید کرد که با بازگشایی سینماها کمتر خانواده‌ای حاضر می‌شود به سینما بیاید و قطعاً بیشتر مخاطبان سینما مجردها خواهند بود؛ به همین دلیل بهتر است فیلم‌هایی اکران شوند که مخاطبانشان افراد مجرد هستند.

عبدالله علیخانی تهیه‌کننده با سابقه سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: در طول 52 سالی که در سینما فعالیت می‌کنم هیچ‌گاه شاهد چنین تعطیلاتی برای سینما نبودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها تعطیلی ناگهانی که در این دوران به یاد دارم مربوط  به سال 1353 یا 54 می‌شود که یک روز سینمادارها در اعتراض به گرانی بلیت اعتصاب کرده و سینماها را تعطیل کردند.

علیخانی تصریح کرد: تعطیلی 4 ماهه سینما شرایط ویژه‌ای به وجود آورده است و واقعاً نمی‌توان به تعطیلی سینماها ادامه داد چرا که ضررهای مالی هر روز بیشتر و غیر قابل جبران می‌شود. با بازگشایی سینماها قطعاً خانواده‌ها به سالن‌ها نمی‌آیند و سینماها باید به مخاطبان تک‌بلیت یا دو بلیتی توجه کنند.

او افزود: پیش از انقلاب در بین سینماداران اصلاح فیلم‌های لاتی و خانوادگی وجود داشت به این معنا که فیلم‌های لاتی را مختص افراد مجرد می‌دانستند و افراد مجرد نهایتاً با دوستانشان به سینما می‌رفتند که اصطلاحاً به این آثار، فیلم‌های تک‌ بلیتی هم می‌گفتند اما برخی فیلم‌ها که خانوادگی بودند اعضای خانواده با هم به تماشای آنها در سالن‌های سینما می‌رفتند. در شرایط حاضر نیز فکر می‌کنم سینما باید بیشتر به فیلم‌هایی توجه کند که مجردها را جذب کند و سینما مجبور است به فیلم‌های تک بلیتی فکر کند چرا که در شرایط حاضر بعید است اعضای خانواده برای دیدن فیلم به سینما بروند.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «آواز قو» در ادامه گفت: فیلم‌هایی که بلافاصله پس از بازگشایی سینماها اکران می‌شوند ریسک بالایی را به جان می‌خرند چرا که قطعاً در شرایط حاضر نمی‌توان انتظار داشت که مخاطبان سینمای ما به اندازه سال گذشته باشد. این در حالی است که سال گذشته هم با 3 میلیون کاهش مخاطب مواجه بودیم و امسال این رقم قطعاً با توجه به شیوع کرونا و شرایط بد اقتصادی بسیار بیشتر می‌شود.

این تهیه‌کننده در ادامه گفت: متأسفانه تا امروز در بحث حمایت از سینماداران و سینماگران هیچ اتفاقی رخ نداده و هر چه بوده و حمایتی صورت نگرفته و همه چیز در حد حرف و صحبت بوده که به عمل نرسیده است. حمایت از سالن‌های سینما با 10 میلیون تومان وام هیچ اتفاق مثبتی را برای سینمادارها در پی نخواهد داشت. قدیمی‌ترین و ساده‌ترین سالن‌های سینما در طول ماه 10 میلیون تومان هزینه دارند و این حمایت تنها می‌تواند یک ماه از هزینه ساده‌ترین سالن‌ها را تأمین کند.

او افزود: برای تهیه‌کننده‌ها نیز اتفاق مثبت چندانی رخ نداده، فیلم‌هایی که در این شرایط پر خطر اکران می‌شوند باید حمایت بیشتری داشته باشند و برای فیلمی که حدود 4 یا 4 و نیم میلیارد تومان هزینه شده 300 میلیون تومان وام کمکی محسوب نمی‌شود. من شرایط اقتصادی را درک می‌کنم و می‌دانم که کشور در وضعیت بدی به لحاظ اقتصادی وجود دارد اما فلسفه وجودی دولت همین است که در چنین مواقعی با قدرت به حمایت از صنوف بیاید و ضررها را به حمایت‌هایش به حداقل برساند اما تا امروز هیچ قدم مثبتی در این زمینه برداشته نشده است.

علیخانی تصریح کرد: هیچ راهی برای نجات سینما جز حمایت دولت وجود ندارد. دولت باید با استفاده از نظرات کارشناسان و بررسی همه جوانب به کمک سینما بیاید. همه مشاغل از شیوع ویروس کرونا به شدت متضرر شدند اما به نظر من اهالی هنر و سینما متحمل بیشترین ضرر شدند. سینماهای بخش خصوصی وضعیت به مراتب بدتری دارند و اگر قرار است حیات سینماها حفظ شود باید به حمایت از آنها فکر کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا بازگشایی سینماها تهیه کننده افراد مجرد فیلم هایی سالن ها فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما