Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون محرومیت‌زدایی و جهادی گفت: تشکیل این قبیل فراکسیون‌ها بدون عمل فایده ندارد، بنابراین باید به اهداف تشکیل این فراکسیون جامه عمل پوشاند تا بتوانیم بگوئیم فراکسیون محرومیت‌زدایی کار انجام داده است.

«جعفر راستی»، نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون محرومیت‌زدایی و جهادی، در رابطه با فلسفه وجودی این فراکسیون به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: از ابتدا با شعار محرومیت‌زدایی به میدان آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه نماینده شبستر هستم، متاسفانه با گذشت 41 سال هنوز در اقصی نقاط این شهرستان محرومیت به شکل حاد حس می‌شود. لذا با همفکری دوستان این فراکسیون را راه انداختیم و تلاشمان این است که از طریق ایجاد هماهنگی، با پای کار آوردن مراجع ذی‌ربط و به مدد قوانین و دستورات گره‌ای از گره‌های مردم را باز کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که شما به محرومیت شبستر اشاره کردید، در حالی که تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم هم پیش از این به خوزستان سفر کردند، آیا نمایندگان مجلس برنامه‌ای برای سفر به این منطقه دارند؟ تصریح کرد: بازدید از خوزستان جهت اطلاع از وضعیت آن منطقه و روحیه دادن به مردم بود، همچنین در گفتگو با استاندار خوزستان مواردی با وی هماهنگ شد که در آینده نزدیک عملیاتی می‌شوند.

راستی ادامه داد: ما هماهنگ کردیم هیاتی از مجلس به همراه قالیباف به این منطقه می‌آیند، البته نه فقط شبستر بلکه به منطقه آذربایجان شرقی می‌آیند، که در این سفر یکی از محل‌هایی که مورد بازدید قرار می‌گیرد شهرستان شبستر است.

این عضو فراکسیون محرومیت‌زدایی و جهادی در واکنش به تشکیل فراکسیون امامزادگان در مجلس دهم خاطرنشان کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری امامزادگان شهدای ما هستند. بنابراین کسانی که به دنبال امام‌زادگان و احیای آن رفتند، حتما نیت خیری داشتند. در واقع مجموع امامزادگانی که شجره‌نامه دارند شهید محسوب می‌شوند. امروز بزرگترین محرومیت ما فقر فرهنگی و معنویت جامعه است اگر توانستیم فقر فرهنگی را برطرف کنیم، کمک بزرگی به حل مسائل جوانان کردیم.

راستی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه حضرت آقا فرمودند دغدغه اصلی ما فرهنگ و اقتصاد است، امروز همه کسانی که در مجلس هستند، یک صدا می‌گویند باید مستقیم به میدان معیشت مردم و محرومیت‌زدایی بیائیم. همچنین حضرت آقا آنقدر که به مسئله تهاجم فرهنگی پرداختند امروز وقتی صحبت از اقتصاد و فرهنگ می‌شود، تکلیف‌مان روشن است.

نماینده مردم شبستر در پایان ضمن تاکید بر عملگرایی یادآور شد: تشکیل این قبیل فراکسیون‌ها بدون عمل فایده ندارد، بنابراین باید به اهداف تشکیل این فراکسیون جامه عمل پوشاند تا بتوانیم بگوئیم، فراکسیون محرومیت‌زدایی کار انجام داده است. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم فراکسیون محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901043

دیگر خبرها

  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم