Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی روز جمعه در دیدار با مرتضی شهامی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، افزود: در دنیای امروز دسترسی به اطلاعات آسان، در دسترس و با سرعت بالا بسیار مهم است و اهمیت آن به ویژه در شرایط بحرانی چند برابر می‌شود بنابراین ضروری است برای ارتقای سیستم‌های ارتباطی همت شود.

وی گفت: بی توجهی به مخاطب محوری و هویت افراد در شبکه ارتباطات و کم توجهی به پیوست‌های سبک زندگی ایرانی اسلامی از ضعف‌های عمده این حوزه است که باید برای رفع آنها با همت مضاعف تلاش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده با بیان اینکه در راستای نهادینه کردن عدالت‌ باید تمام مکان‌های جغرافیایی تحت پوشش ارتباطی قرار بگیرد، افزود: یکی از انتقادات جدی و مطالبات ما در حوزه اینترنت روستایی و مناطق محروم است چون در سفر به منطقه الموت شکایات زیادی از سوی مردم در این حوزه و نبود بستر لازم آن در شرایط کرونایی داشتیم، بنابراین برای بهبود این شرایط تمام تلاش خود را خواهیم کرد و از مسئولان ذی‌ربط در سطح استان و وزارت‌خانه مطالبه‌گر و پیگیر خواهیم شد تا اینترنت ارزان و سریع در اختیار شهروندان به ویژه در مناطق الموت، طارم و کوهین قرار بگیرد.

وی گفت: تقسیم امکانات در تمامی حوزه‌ها باید عادلانه انجام گیرد و از سهم روستاها در این بستر نباید غفلت شود.  

محمدبیگی افزود: محرومیت‌زدایی یکی از وظایف مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید باشد تا بدین واسطه دسترسی روستاهای محروم استان به شبکه ملی اطلاعات مورد توجه قرار بگیرد که این اقدامی ارزشمند و ماندگار است.

این نماینده با بیاناینکه  دولت الکترونیک مقدمه شفافیت در عرصه‌های اجرایی کشور است که بسترهای درست و زیرساخت‌های آن باید آماده شود، افزود: به دنبال تشکیل کارگروهی با حضور پنج مدیر مرتبط با حوزه ارتباطات و فنآوری استان هستیم تا مشکلات این حوزه شناسایی و رصد شود و در ادامه برای پیگیری حل آن و تکمیل طرح‌های نیمه کاره ضروری است نشستی با حضور وزیر ارتباطات برگزار کنیم.  

محمدبیگی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تسریع در صدور مجوزها، افزود: شیوع این ویروس ثابت کرد می‌توان مجوزهایی که پیش از این سال‌ها و ماه‌ها باید برای گرفتن آن دوندگی می‌شد را در عرض چند روز یا حتی چند ساعت دریافت کرد بنابراین در حوزه ارتباطات نیز باید موانع خودساخته برای پیشرفت و بهبود وضعیت برداشته شود.

شهامی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، نیز طی گزارشی از وضعیت ارتباطی استان، قول مساعد داد تا پیرو تصمیمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال ۹۹ تمامی روستاهای بالای ۵۰ خانوار که فاقد اینترنت هستند، به اینترنت پرسرعت و تلفن همراه دسترسی پیدا کنند و طی هفته آتی ۱۳ روستا در استان قزوین و در بخش‌های طارم سفلی و شهرستان آوج به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.

برچسب‌ها استان قزوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محرومیت استان قزوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محرومیت ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری