Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم میانه در مجلس یازدهم معتقد است که تحول درنظام آموزش پیشرفت در کشور را به ارمغان خواهد آورد و نگاه به نظام آموزشی باید برجسته شود و آموزش و پرورش در راس امور اجرایی کشور قرار گیرد. ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مهدی اسماعیلی نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با بیان اینکه جامعه باید به ستمی حرکت کند که هیچ معلمی دغدغه معیشتی و مشکل منزلتی نداشته باشد و همه باید به این جایگاه غبطه به‌خورند، گفت:تحول درنظام آموزش پیشرفت در کشور را به ارمغان خواهد آورد و نگاه به نظام آموزشی باید برجسته شود و آموزش و پرورش در راس امور اجرایی کشور قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"صالحی" و حاجی‌میرزایی" به مجلس می‌رونددرخواست از نمایندگان حقوقدانان و اقتصاد‌دان برای عضویت در کمیسیون بهداشت

وی با تاکید براینکه یک معلم با سی سال خدمت صادقانه که ثمره وجودی خودش را فدای دانش آموزان می‌کند نباید در دوران بازنشستگی مورد بی مهری قرار گیرد و فراموش شود، ادامه داد: مجلس یازدهم مصمم است وارد مقوله حل مشکلات فرهنگیان شود چرا که حقوق و مزایای بازنشستگان فرهنگی پایین و قانون همسان سازی حقوق در مورد آنها اجرا نمی‌شود.
تبعیض در آموزش اصلا برازنده این نظام نیست هرچند به برکت این انقلاب، ما آموزش را به دورترین نقاط ایران رساندیم اما توازن عدالتی در امر آموزش مشاهده نمی‌شود.

نماینده میانه در مجلس که با رسانه نماینده گراف گفت‌وگو کرده ، اظهار داشت: شعار مجلس خصوصا اعضای کمیسیون آموزش تلاش برای عدالت آموزشی برای همه اقشار جامعه است.متاسفانه آموزش و پرورش به دغدغه قلبی مسئولان دولتی ما تبدیل نشده است در حالی توجه به امر آموزش اساس پیشرفت هر کشوری است.

اسماعیلی تصریح کرد: بی شک اگر ما نظام تعلیم و تربیت را به عنوان یک نهاد سرمایه‌ای تلقی کنیم نظام آموزشی تبدیل به مولد بزرگ برای کل جامعه می شود و نگاه مصرف کننده بزرگ به این مقوله کنار گذاشته می‌شود.

وی ادامه داد: دستورات اسلامی ما بهترین نسخه برای تعلیم و تربیت است و احتیاجی به دستورات دیکته شده غرب نداریم خوشبختانه سند تحول نظام آموزش و پرورش به عنوان اسناد بالادستی در کشور ما تدوین شده است، آموزش و پرورش سند ایرانی اسلامی می‌خواهد و باید از الگوی بومی باید استفاده کرد.

نماینده میانه در مجلس تصریح کرد:رویکرد مسئولان دولتی به سند 2030با کمال تاسف حکایت از غفلت آنها به داشته‌های بومی است، به نظر می‌رسد آنها برای رضایت بیگانگان به پروتکلهای غربی تن داده بودند و تسلیم فشار مراکز غیردینی آنها شده بودند و تعمدا ظرفیت خودمان را کنار گذاشتند.خوشبختانه با هوشیاری رهبرانقلاب جلوی این مساله گرفته شد هرچند هنوز تلاش‌های مذبوحانه ای توسط دست اندرکاران به صورت پنهان برای اجرای سند 2030 انجام می شود.

اسماعیلی با بیان اینکه برای آسیب شناسی حوزه آموزش باید تمام همت ما بر توجه به صورت همزمان به دو مقوله پرورشی و آموزشی باشد، تمام مشکلات نظام آموزشی ما به عدم توجه و کوتاهی به این دومقوله است، عنوان کرد: در حوزه آموزش باید به جای حفظیات به مسئله محوری در آموزش حرکت کنیم تا تخصص به نوعی در جامعه نهادینه شود.

وی ادامه داد: در نظام آموزش و پرورش از نظر تربیتی مشکل داریم، متاسفانه در این سالها توجه به مسئله تربیتی کم رنگ و به مقوله پرورش توجه نشد براساس سند تحول آموزش و پرورش باید نظام تعلیم، تربیت و پرورشی ما مورد بازنگری قرار گیرد.

نماینده میانه در مجلس اضافه کرد: علی‌رغم ضعف مدیریتی که از گذشته خصوصا در دولت یازدهم وجود داشت مجلس یازدهم بارقه امید را در بین مردم روشن کرد و انتظارات به حدی است که در مجلس یازدهم برای مشکلات معیشتی و اجتماعی کشور باید بهترین اقدامات را انجام دهیم.

اسلامی ادامه داد: مجلس یازدهم یک نقطه امیدی را در بین مردم ایجاد کرد اما خطری که در کمین این مجلس این است دچارشدن نمایندگان به روزمرگی است.؛روزمرگی حاصل غرور کاذب و موجب بازماندن از اولویت‌ها می‌شود؛ مردم منتظرند که کارشان گشایش پیدا کند و این انتظار نباید به ناامیدی دیگری منجر شود.

وی افزود: اراده‌ای که بین نمایندگان مجلس برای حل این مشکلات وجود دارد برگرفته از روحیه جهادی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی است ما می خواهیم برای خشنودی مردم و آرمان ها، اقتدارو عزت نظام  تلاش کنیم.مجلس یازدهم همه کوشش خود را برای ریشه‌کن کردن فقر گذاشته است تا بتوانیم الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت را در جامعه نهادیه و کشور را به نقطه آرمانی انقلاب نزدیک کنیم.

نماینده میانه در مجلس با بیان اینکه اصل 31 قانون اساسی تهیه مسکن برای مردم را به عهده دولت گذاشته است مقوله مسکن مانند ازدواج و اشتغال یکی از دغدغه های جوانان این کشور است که باید به آن توجه شود، اظهار داشت:پروژه مسکن مهر دارای ضعف هایی بود اما نباید دولت تدبیر و امید صورت مساله آن را پاک می‌کرد دولت به جای عیب یابی پروژه مسکن مهر را رها کرد. مجلس با نگاه کارشناسی باید جامعه را به سمت ازدواج آسان ریل گذاری کند که زمینه آن حل معضل مسکن و اشتغال است.

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس نماینده میانه در مجلس آموزش و پرورش مجلس یازدهم نظام آموزشی نظام آموزش قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد