Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، مجید موافق قدیری در گفتگو با مهر با بیان اینکه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات نهاده‌های دامی بسیار قطره چکانی انجام می‌شود، گفت: ارز دولتی از واردات مواد افزودنی خوراک دام، ویتامین‌ها و مکمل‌ها حذف و ارز نیمایی جایگزین آن شده است.

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور ادامه داد: البته واردکنندگانی که بخشی از محصولات آنها ترخیص شده باشد می‌توانند با رعایت برخی ضوابط برای مابقی کالای وارداتی خود نیز ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدیری با بیان اینکه در حال حاضر سه کالای ذرت، جو و کنجاله سویا مشمول دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی هستند، افزود: روند تخصیص ارز به این نهاده‌ها به صورتی است که واردکنندگان ریسک بالایی را متقبل می‌شوند و افق روشنی برای آنان وجود ندارد.

وی همچنین از شکل گیری بازار سیاه نهاده‌های دامی در کشور خبر داد و افزود: هم اکنون قیمت نهاده‌ها تقریباً دو برابر نرخ مصوب است و هرکیلوگرم ذرت در بازار آزاد بیش از ۲۲۰۰ تومان، جو بیش از ۱,۹۰۰ تومان و سویا بیش از ۵,۰۰۰ تومان عرضه می‌شود.

ورود گندم به چرخه خوراک دام اتفاق عجیبی نیست

قدیری با بیان اینکه کمبودی در بازار وجود ندارد و تولیدکنندگان نیز این مساله را تأیید می‌کنند، گفت: مشکل، نظام توزیع است که باید اصلاح شود و اگر قرار است که توزیع نهاده‌های دامی ادامه داشته باشد، نقش مستقیم دولت در این حوزه باید کمرنگ‌تر و به صورت نظارتی باشد و نقش تشکل‌های خصوصی پررنگ شود.

وی درباره اینکه گفته می‌شود افزایش قیمت نهاده‌های دامی منجر به خروج گندم از چرخه خرید تضمینی و ورود آن به چرخه خوراک دام می‌شود، افزود: اگر قیمت تعادل لازم را نداشته باشد، بدلیل ارزانی گندم حتماً این اتفاق می‌افتد و مساله تازه و عجیبی نیست.

قدیری درباره اینکه با این شرایط پیش بینی می‌شود وضعیت تولید محصولات پروتئینی طی ماه‌های آینده به چه صورت باشد؟،گفت: مشکلی که ایجاد می‌شود این است که قیمت تمام شده تولید افزایش می‌یابد.

وی درباره اینکه آیا ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی طی آینده‌ای نزدیک حذف خواهد شد، اضافه کرد: بحث‌های کارشناسی در این حوزه مطرح شده و در حال بررسی است اما هنوز مجموعه دولت به این اجماع نرسیده که ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی حذف شود و فکر می‌کنم حداقل تا شهریورماه این اتفاق رخ نمی‌دهد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده های دامی خوراک دام نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • ایران خواستار بازگشت به جایگاه قبلی خود در اجلاس جهانی کدکس شد
  • ضبط و معدوم‌سازی ۷۰۰ کیلوگرم مواد خام دامی در مرکز لرستان
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • کدام میوه‌های تابستانی ویتامین C بالایی دارند؟