Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: باید از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تازه نفسش کمک خواست که از اهرم نظارتی استفاده کنند تا هم اعتبارات لازم برای فعالیت و پخش برنامه های شبکه های برون مرزی درنظر گرفته شود و هم به موقع تخصیص یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد حسینی گفت: در شرایطی که اقبال فراوانی به مقوله مقاومت و نظام جمهوری اسلامی در میان افکار عمومی جهان وجود دارد، قطع شبکه الکوثر و کانال اردوی شبکه سحر از ماهواره های یوتل ست و پاک ست قطعا زیانبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرمایه گذاری دشمنان نظام در حوزه رسانه گفت: در حالی که دشمنان نظام سرمایه گذاری های کلان در حوزه رسانه کرده اند تا علیه نظام تبلیغات منفی داشته باشند و افکار عمومی منطقه و جهان را مهندسی کنند، وجود شبکه های برون مرزی جمهوری اسلامی راهی است برای خنثی کردن اثرات این سوء تبلیغات، بازگو کردن حقایق و ارائه تفاسیر اصولی و منصفانه از رخدادها.

حسینی تصریح کرد: در چنین شرایطی، بی توجهی به شبکه های برون مرزی صداوسیما واقعا تاسف برانگیز است و دولت باید در تامین اعتبارات ارزی این شبکه ها بکوشد تا پخش شان از ماهواره با اختلال روبرو نشود.

این فعال فرهنگی تاکید کرد: کوتاهی مسئولان در حفظ و تقویت شبکه های برون مرزی جمهوری اسلامی ایران در قبال سرمایه گذاری کلان دشمنان در ایجاد شبکه های متعدد، قابل بخشش نیست.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اصولا شبکه های تلویزیونی هزینه بر هستند و اعتبارات لازم را نیاز دارند، توضیح داد: ارتباط با اندیشمندان و اساتید کشورهای مختلف و ساخت برنامه های متنوع در یک شبکه تلویزیونی هزینه های خاص خود را دارد که باید تامین شود. نباید در این زمینه خساست به خرج داد و کوتاهی کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: خالی کردن میدان باعث می شود تا دشمنان نقاط قوت را ضعف جلوه دهند. بدهی ارزی شبکه های برون مرزی الکوثر و اردوی سحر باعث شده که پخش شان قطع شود. این اتفاق واقعا اشتباه است و نشان می دهد کسانی که باعثش شده اند درک درستی از نقش مبنایی و اصولی رسانه ندارند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی انقلاب یادآور شد: باید از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تازه نفسش کمک خواست که از اهرم نظارتی استفاده کنند تا هم اعتبارات لازم برای فعالیت و پخش برنامه های شبکه های برون مرزی درنظر گرفته شود و هم به موقع تخصیص یابد.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به این سوال که چه باید کرد تا شبکه های برون مرزی به عنوان پیشانی رسانه ای نظام در فضای بین الملل، قربانی سیاسی کاری ها و گروکشی های داخلی نشوند، بیان کرد: هر اختلاف نظری را که در داخل داریم نباید به مسائل خارج از کشور تعمیم بدهیم. نباید تنگ نظری ها را در مصالح کلی نظام وارد و دخیل کرد. حتما لازم است که در مسائل بین المللی انسجام و صدای واحدی در داخل وجود داشته باشد. باید در کنار هم باشیم و به شکل هماهنگ از منافع ملی و مصالح نظام دفاع کنیم.

 

منبع:فارس

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه های برون مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی

معاون وزیر اقتصاد، با اشاره به اینکه، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد گفت: رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) و ابلاغ آن،  پیشنهادات، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های گمرک به عنوان کلیدی‌ترین سازمان در اجرای مطلوب این قانون در 9 نکته برای لحاظ کردن در تنظیم آیین‌نامه اجرایی و اجرای مطلوب آن جمع‌بندی و تشریح شد.

 رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) ، گفت: با توجه به اینکه آیین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آیین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جزو سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهمتر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

به گفته وی، معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

رضوانی‌فر گفت: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر گفت: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، با ارائه آموزش‌های لازم به ذینفعان، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

 به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

وی گفت: ارائه گزارش‌های دقیق ،منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

رضوانی‌فر اظهار داشت: همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟