Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@13:24:48 GMT

«نغمه‌های محلی» شنیدنی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۸۴۸۶

«نغمه‌های محلی» شنیدنی شد

آلبوم «نغمه‌های محلی» مشتمل بر اجرای آثاری از موسیقی نواحی مناطق کشور با هنرمندی مهدی بناکار و مهدی فردین در دسترس مخاطبان قرار گرفت.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «نغمه‌های محلی» عنوان یکی از تازه‌ترین آثار موسیقایی منتشر شده در بازار موسیقی است که توسط مؤسسه فرهنگی هنری «آبنوس» در قالب یک اثر پژوهشی با هنرمندی مهدی بناکار و ابوالفضل فردین برای علاقه‌مندان عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدی بناکار از جمله هنرمندانی است که تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته جامعه شناسی به پایان رسانده است. او فراگیری ساز تمبک را نزد مهرام محبی آغاز کرد و پس از آن در محضر استادانی، چون محمد اخوان، جمشید محبی، کامبیز گنجه‌ای، پدرام خاور زمینی و آرش فرهنگ فر به تکمیل آموزه‌های موسیقایی خود پرداخت. وی همچنین فراگیری ساز دف را نزد بیژن کامکار آغاز کرد و سپس در محضر هنرمندانی، چون مسعود حبیبی، استاد عطاالله سلامیه و علی اکبر شکارچی به کسب دانش موسیقی مشغول شد.

همکاری با گروه‌های مختلف موسیقی شهر‌های شیراز و اصفهان، سرپرستی گروه «طرب» و همکاری در چند مجموعه صوتی با نام‌های «هفت شهر عشق»، «رستاخیز» و «هبوط» و همچنین شرکت در چندین جشنواره داخلی و خارجی از فعالیت‌های این هنرمند محسوب می‌شود.

ابوالفضل فردین نوازنده کمانچه نیز تحصیلات خود را در رشته دکترای ادبیات به پایان رسانده است. او فعالیت موسیقایی خود را از سال ۱۳۶۷ نزد استاد رحیم فتحعلی زاده با فراگیری ویولن و کمانچه آغاز کرد. این هنرمند در سال ۱۳۷۷ جهت کسب تجربه و داشته‌های موسیقایی از محضر مهدی آذرسینا استاد موسیقی ایران بهره جست و پس از آن نزد هنرمندانی، چون شروین مهاجر، مسعود شعاری، کیوان ساکت و نوید افقه به فعالیت‌های آموزش خود ادامه داد.

تألیف دو کتاب «سرمشق» و «تکلیف برای سه تار» به همراه شرکت در چندین رویداد داخلی و خارجی از دیگری فعالیت‌های فردین در عرصه موسیقی است.

«نغمه‌های زرد کوه»، «گفتگوی فارس و خراسان»، «نغمه‌های خراسان بزرگ»، «نغمه‌های پادنا»، «نغمه‌های شیرباد»، «گفتگوی فارس و کرمان»، «رنگ و بیدگانی»، «واسونگ»، «شهر عشق» آثاری هستند که در قالب ۹ نغمه پیش روی مخاطبان قرار گرفته‌اند.

گروه پژوهشی مؤسسه فرهنگی هنری «آبنوس» تنظیم تمامی قطعات را به عهده گرفته ضمن اینکه مهدی بناکار نوازنده ساز‌های کوبه‌ای، مهدی فردین نوازنده کمانچه گروه اجرایی اثر را تشکیل می‌دهند. این در حالی است که ضبط آثار در استودیو آبنوس با صدابرداری مجتبی محنا و نظارت مازیار شریفیان صورت گرفته است.

شهرام ممتحن مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری آبنوس درباره این آلبوم توضیح داده است: «گروه پژوهش آبنوس در سال‌های متمادی فعالیت خود توانسته است خدمات ارزشمندی را به علاقه‌مندان ارائه کند. یک هزار و هفتصد و نوزدهمین پروژه اجرایی مؤسسه فرهنگی هنری آبنوس اختصاص یافته به تولید و نشر آلبوم موسیقی نغمه‌های محلی. چرا که حفظ و اشاعه نغمه‌های محلی ایرانی یکی از اهداف مهم نشر این اثر بوده است. گروه پژوهش آبنوس ضمن احترام به ذائقه و سلیقه شنیداری مخاطبین محترم امیدوار است گامی کوچک، اما مؤثر در انجام وظایف تخصصی خود برداشته باشد.» منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آلبوم موسیقی موسیقی محلی موسیقی نواحی مؤسسه فرهنگی هنری نغمه های محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو

دریافت 24 MB

به گزارش همشهری آنلاین، امیر اسماعیل آذر درباره استاد شهناز در این مصاحبه گفتند: او یکی از افتخارات موسیقی کشور است.

همچنین در ادامه با آوردن نام استاد مرحوم رهی معیری توسط مجری برنامه، او به یاد خاطره‌ای از این استاد بزرگوار افتاد و گفت: در گذشته رادیو برای تهیه برنامه‌های نوروزی هنرمندان را دعوت می‌کردند. وقتی به رادیو رفتم از یکی نشانی رهی معیری را گرفتم که گفتند اتاقش انتهای راهرو است. وقت به اتاقش رسیدم و او را با لباس‌های شیک و موهای جوگندمی دیدم قلبم شروع به تاپ تاپ کرد. چندبار او را دزدکی دیدم و درنهایت به اتاقش دعوتم کرد. خودم را معرفی کردم و کلی ذوق کرد و مدت‌ها مسحور رهی معیری بودم.

کد خبر 848341 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها شعر و شاعر خبر مهم هنر مصاحبه تصویری تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطرات شنیدنی رهبر انقلاب از استادِ شهید مرتضی مطهری
  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • ۵۲ گروه راهداری در جاده‌های استان همدان فعالیت دارند
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی یازدهم اردیبهشت
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • دانلود نماهنگ شنیدنی «روز ملی خلیج فارس» + علت نامگذاری
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس