Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس یازدهم با بیان اینکه مسئولیت نمایندگی مردم در مجلس ظرفیت بسیار بزرگی است، گفت: اگر نماینده ظرفیت نمایندگی را منحصر به شخص خود بداند نمی‌تواند از ظرفیت عظیم نمایندگی برای مردم استفاده کند. ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت الاسلام حسن شجاعی در  نشست هم‌اندیشی با نامزدهای انتخاباتی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در منطقه ابهر، خرمدره وسلطانیه اظهار داشت: حضور همه نامزدها در عرصه انتخابات نشان از این دارد که فرد نامزد در شرایط کنونی جامعه احساس مسئولیت و دلسوزی می‌کند و همین حضور افراد در انتخابات موجب شور و حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: حضور مردم در پای صندوق‌های رای یاس و ناامیدی و شکسته شدن توطئه های دشمنان می‌شود و نامزدهای انتخاباتی در ایجاد این حرکت نقش بسزایی دارند.

 

نماینده مردم ابهر در مجلس یازدهم: طرح دو فوریتی ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت اعلام وصول شده است/ دولت به سرمایه‌گذاران داخلی بیشتر بها دهدنماینده مردم ابهر‌ در مجلس: فراکسیون فضای مجازی در مجلس یازدهم ایجاد می‌شود / ‌‌ساختارهای فرهنگی ‌به اصلاح نیاز دارد

 

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رای نیاوردن نامزد انتخاباتی نشان از بی‌اعتمادی مردم به آن نامزد نیست، افزود: همه ما باید تسلیم رای مردم باشیم و مردم خود آگاهانه در یک رقابت و انتخابات سالم و با اعتماد کامل سرنوشت خود را رقم می زنند.

وی با تاکید براینکه مسئولیت نمایندگی منحصر به شخص نماینده نیست، افزود: نمایندگی در مجلس ظرفیت بسیار بزرگی است نه تنها در سطح منطقه و استان بلکه در سطح ملی و بین المللی نماینده می تواند تاثیرگذار باشد و حتی نماینده مجلس می‌تواند از  این ظرفیت برای مردم و در راستای آرمان‌های جمهوری اسلامی استفاده کند.

حجت الاسلام شجاعیادامه داد: انحصار مسئولیت نمایندگی در شخص و فرد نماینده موجب اتلاف ظرفیت نمایندگی شده و از این سو  اعتقاد داریم مسئولیت نمایندگی نیازمند کارگروهی، جمعی و تشکیلاتی است.

حجت الاسلام شجاعی یاد آور شد: نامزدهای انتخاباتی مجلس همه با هدف، برنامه و ایده  وارد عرصه انتخابات شدند و بنابراین هدف از تشکیل این‌گونه مجالس هم اندیشی استفاده از برنامه های آن‌ها است.

وی عنوان کرد: در راستای اداره مسئولیت نمایندگی به‌صورت تشکیلاتی و با هدف استفاده از اندیشه‌ها، ایده‌ها و برنامه‌ها در هر شهرستان هیئت اندیشه‌ورزی با حضور همه افراد و صاحب‌نظران از هر طیفی تشکیل شده است و  تصمیمات و مصوبات این هیئت‌های اندیشه‌ورز برای پیگیری در اختیار نماینده قرار خواهد گرفت تا به لطف خدا بتوانیم مطالبات کارشناسی شده مردم را پیگیری کنیم.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه ابراز کرد: ایده ها و نظرات نامزدها با توجه به سوابق اجرایی آنان بسیار ارزشمند است و امیدواریم آن‌ها با برگزاری جلسات هم‌اندیشی در آبادانی منطقه سهیم باشند.

وی با تاکید بر اینکه مناطق حوزه انتخابیه ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که با هم اندیشی، کارگروهی جوانان و اندیشمندان این منطقه شکوفا می‌شود، مطرح کرد: از تمام نامزدهای انتخاباتی دعوت می‌کنم  در این جلسات به شکل مستمر شرکت کنند تا به آبادانی این منطقه کمک کنند.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی در پایان هدف خود از تاسیس اینگونه جلسات هم‌اندیشی را لبیک گفتن به فرامین مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: حضرت آقا همواره تاکید دارند که بعد از انتخابات، روز پایان رقابت‌ها و آغاز رفاقت‌ها است و ما هم بر همین اساس تمایل بسیار زیادی داریم تا رفاقت‌های خودمان را با رقبای انتخاباتی آغاز کنیم و همه با هم برای آبادانی منطقه تلاش کنیم.

انتهای پیام/ ت

R7707/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نامزدهای انتخاباتی نماینده مردم ابهر مسئولیت نمایندگی حجت الاسلام هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۸۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد

رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده، می‌گوید؛ «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛ «دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد…

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد