Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفی‌جمارانی روز شنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی علیدره در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این شهرک در مساحتی بالغ‌ بر ۲۰۳ هکتار از سال ۱۳۸۱ آغاز به کار کرده است.

وی با بیان اینکه ۷۴ هکتار از شهرک علیدره واگذار و ۱۰ هکتار آماده واگذاری است، افزود: مجموع قراردادهای واگذار شده ۱۲۱ واحد بوده که ۵۶ واحد با اشتغال‌زایی ۷۵۰ نفر به بهره‌برداری رسیده است؛ در این زمینه، ۳۲ واحد فعال و ۲۳ واحد غیرفعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام مسئول با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده در شهرک صنعتی علیدره در سال ۱۳۹۸ گفت: در حوزه مخابرات، طرح اف. تی. تی. اچ با اعتباری بالغ‌بر هفت هزار و ۵۰۰ میلیون ریال به همراه نصب دکل تلفن همراه در این شهرک اجرا شد.

فرماندار فیروزکوه تصریح کرد: در حوزه آب، ۳ میلیون مترمکعب آب از محل سد نمرود و ۱۰ لیتر بر ثانیه آب از طریق حفر چاه شماره چهار که در شرف صدور مجوز حفاری است، تخصیص یافته است.

یوسفی جمارانی با بیان اینکه در زمینه بهسازی معابر، دو هزار و ۸۵۰ میلیون ریال از محل ارزش افزوده جهت مرمت راه دسترسی شهرک صنعتی علیدره تخصیص پیدا کرده است، بیان کرد: همچنین برای ۴۲۲ هکتار از اراضی فاز دوم شهرک علیدره سند ثبتی اخذ شده است.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات افزود: از محل بند «الف» تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌ها تسهیلات پرداخت و بدهی واحدهای تولیدی به تأمین اجتماعی، بانک‌ها و امور مالیاتی تقسیط و استمهال شد.

این مقام مسئول در ارتباط با نیازها و درخواست‌های شهرک صنعتی علیدره گفت: در زمینه برق، ۲۵ مگاوات برق لازم است که ۱۶ مگاوات آن تأمین شده است؛ شهرک صنعتی علیدره به ۲۶ لیتر برثانیه آب نیاز دارد که با تأمین ۱۵ لیتر بر ثانیه بخشی از نیاز آن برطرف شده است.

فرماندار فیروزکوه اظهار داشت: در حوزه زیرساخت گاز، شهرک صنعتی علیدره نیازمند ۱۹ هزار مترمکعب گاز بوده که ۱۰ هزار مترمکعب از گاز آن با تلاش‌های صورت گرفته، تأمین شده است.

یوسفی جمارانی تأکید کرد: با تداوم پیگیری‌ها و تلاش‌های صورت گرفته، درصدد هستیم تا هرچه زودتر نسبت به تأمین نیازها و درخواست‌ها و همچنین راه‌اندازی مجدد برخی از واحدهای غیرفعال در شهرک صنعتی علیدره اقدام شود.

شهرستان فیروزکوه با جمعیتی افزون بر ۳۳ هزار نفر در ۱۲۰ کیلومتری شمال شرقی پایتخت واقع شده است.

برچسب‌ها اشتغال زایی فیروزکوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی فیروزکوه اشتغال زایی فیروزکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت

احمد بنافی در نشست با مسئولان صنعت و معدن و تجارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: سرمایه گذاران حوزه تولیدی و صنعتی، انتظار دارند که امکانات زیربنایی سرمایه گذاری از قبیل آب، برق و گاز برای آنها تامین شود.

وی افزود: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری با تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند و ملزومات و بستر‌های لازم در سطح شهرستان را مد نظر قرار دهند.

 فرماندار دشتستان اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحد‌های صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ... در حال پیگیری و اقدام است.

بنافی با اشاره به تکمیل و راه اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگر اولویت‌های مهم حوزه تولیدی و صنعتی دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان نیز با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

علی کشتکار با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • اختصاص ۳۸ هزار هکتار برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن قم
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت