Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@09:10:48 GMT

گزارش| چه کسانی برای تست کووید ۱۹ ‌باید مراجعه کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۹۷۱۸

گزارش| چه کسانی برای تست کووید ۱۹ ‌باید مراجعه کنند؟

گروه استان‌ها- شیوع گسترده ویروس کرونا در استان هرمزگان موجب شده عده زیادی از افراد با تصور اینکه مبتلا به کرونا شده‌اند به مراکز تست کووید ۱۹ مراجعه می‌کنند، در این گزارش نحوه انجام تست و اینکه چه افرادی باید تست بدهند مورد بررسی قرار گرفته است. ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، بسیاری از مردم هرمزگان در این روزهای سیاه کرونایی، به مراکز تست سراپایی کووید مراجعه می‌کنند که بهتر است قبل از مراجعه به این مراکز از شرایط لزوم تست و چگونگی انجام آن مطلع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش| کرونا و علائم جدید آن را بیشتر بشناسید؛ اسهال، آسیب‌های قلبی و ایجاد پارگی در قفسه سینهگزارش|افزایش مبتلایان به کرونا در هرمزگان / این روزها‌ بر کادر بهداشت و درمان بسیار سخت و طاقت‌فرسا می‌گذردگزارش| چرا وضعیت "سفید" هرمزگان به یک باره "قرمز" شد؟ / مقصر اصلی این ماجرا کیست؟

در این ایام شاهد افزایش هرچه بیشتر مبتلایان به ویروس کرونا در استان هرمزگان می‌باشیم که تاکنون این ویروس جان 89 نفر از مردم استان را گرفته است.

طبق آخرین آمار گفته شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، 25 هزار و 121 نفر به‌صورت سرپایی به‌دلیل مشکوک بودن به کرونا نمونه‌گیری شده‌اند که 6625 مورد مثبت بوده است.

چهار مرکز 16 ساعته تست سرپایی کووید 19 بندرعباس در دو شیفت صبح و عصر در حال فعالیت هستند که مردم می‌توانند به این مراکز جهت معاینه مراجعه کرده تا در صورت نیاز از آن‌ها تست گرفته شود.

اما بسیاری از مردم استان نیز با این باور که تست دادن در روند بیماری آن‌ها تاثیرگذار است، حتی بدون داشتن هیچ علائمی به مراکز تست سرپایی مراجعه می‌کنند.

شرایط و چگونگی انجام تست مولکولی کووید 19

در این رابطه یکی از پزشکان مراکز تست سرپایی کووید 19 بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: روزانه در هر شیفت میانگین 30 تا 50 نفر برای انجام معاینه و تست مولکولی مراجعه می‌کنند که برخی از آن‌ها هیچ علامتی ندارند.

دکتر سلطانی افزود: افرادی که دارای علائم بیماری نظیر تب، سرفه، گلودرد، لرز، علائم گوارشی و غیره نیستند، نیازی به انجام این تست ندارند و فقط باید پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: اگر افراد دارای علائم گفته شده بیشتر از ٢٤ساعت و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای باشند، باید با اخذ نوبت به مراکز مراجعه کرده تا تست PCR از آن‌ها گرفته شود.

دکتر سلطانی اظهار کرد: بیماری‌های زمینه‌ای گفته شده شامل فشار خون، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، چاقی بیش از حد، بیماری کلیوی و ریوی، سرطان، پیوند و مصرف کورتون است. 

وی در خصوص نحوه انجام تست مولکولی تصریح کرد: در این تست نمونه سوآب از ترشحات حلق و بینی می‌باشد که از جایی در حلق که پشت بینی است برداشته می‌شود و به آزمایشگاه برای بررسی وجود مواد ژنتیکی ویروس در آن، فرستاده می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه تا آمدن جواب تست، فرد باید تا 48 ساعت در خانه قرنطینه شود، تاکید کرد: اگر جواب تست مثبت شود بیمار 14 تا 21 روز باید قرنطینه شده و دارو تجویز شده را استفاده کند.

دکتر سلطانی تاکید کرد: در صورت وجود عضوی از خانواده‌ی فرد بیمار که دارای بیماری زمینه‌ای می‌باشد، باید جداسازی و رعایت اصول بهداشتی بطور کامل انجام شود.

وی با اشاره به اینکه میانگین سنی مراجعان 30 تا 50 سال است و بیشتر افراد مرد هستند، اضافه کرد: در حال حاضر به افرادی که دارای علائم خفیف بیماری و همچنین بدون بیماری زمینه‌ای هستند، توصیه می‌شود بدون انجام تست، مراحل درمان و بهبود خود را در خانه بگذرانند.

وی افزود: افرادی که دارای علائم شدید بیماری نظیر تنگی نفس، درد قفسه سینه و ضعف و بی‌حالی شدید هستند، به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه کنند.

تست سرولوژی به چه کسانی توصیه می‌شود؟

این نوع تست که آزمایش خون است، آنتی‌بادی‌هایی را تشخیص می‌دهند که بدن برای مقابله با ویروس تولید می‌کند؛ این آنتی‌بادی‌ها در هرکسی که از کووید 19 بهبود یافته باشد وجود دارند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این رابطه اظهار کرد: این آزمایش برای تشخیص موارد مبتلا با علائم خفیف یا بدون علائم که تست مولکولی نداده‌اند، مفید است. 

دکتر فاطمه نوروزیان افزود: البته بهتر است برای تشخیص بهتر وجود پادتن در خون، 10 روز تا 2 هفته از بروز علائم گذشته باشد.

وی تاکید کرد: در صورت بالا بودن پادتن در آزمایش، بازهم به صورت قطعی نمی‌توان گفت بخاطر ورود ویروس کرونا به بدن بوده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اشاره به ناشناخته بودن رفتار ویروس کرونا ادامه داد: حتی اگر بالا رفتن پادتن در خون بدلیل ویروس کرونا باشد، نمی‌شود از وجود ایمنی بدن فرد در برابر این ویروس اطمینان داد.

به گزارش تسنیم، با توجه به محدود بودن کیت تشخیص در تست مولکولی، بهتر است افراد بدون علائم به این مراکز مراجعه نکنند.

افراد با رعایت اصول بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی، می‌توانند در برابر ابتلا به ویروس کرونا مصون باشند و در این صورت نیازی به انجام تست نیز نیست.

در صورت نیاز به انجام تست بزاق، چهار مرکز تست سرپایی کووید ١٩ شامل مرکز سید مظفر جنب بیمارستان امام رضا، مرکز پیامبر اعظم واقع در بلوار هرمز سایت درخت سبز، مرکز رسالت واقع در بلوار مهرگان جنب مدرسه پایاهور و مرکز سید‌جمال‌الدین اسد‌آبادی واقع در ضلع جنوبی چهارراه مرادی، هرروزه در دو شیفت صبح از ساعت 9 لغایت 13 و عصر 17 لغایت 22 فعال هستند.

همچنین افرادی که تمایل به انجام آزمایش سرولوژی نیز دارند، می‌توانند به آزمایشگاه‌های خصوصی سطح شهر مراجعه کنند.

گزارش از سمانه جیشی

انتهای پیام/868/ش

R7555/P/S6,58/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مراجعه می کنند ویروس کرونا تست مولکولی دارای علائم تست سرپایی مراکز تست انجام تست زمینه ای کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!